Hei dere! Nå har jeg faktisk spilt inn og redigert en sminkevideo til dere. Syntes egentlig dette er litt flaut å poste, men det går braa, haha. Skal prøve å bli flinkere til å ha videoer på bloggen i tillegg til vanlige innlegg, men det tar ganske mye lenger tid.. Dette er sminken jeg bruker til vanlig på skolen osv.

SETT PÅ 720P!!! 

Hva syntes dere om videoen? Burde jeg ha flere videoblogger?

Sett på 720 for MYEE bedre kvalitet.. 


Hei dere!

Siden de fleste av dere ville at jeg skulle poste videoen, så ble det til det. Syntes egentlig at det er ganske flaut selv, men det får gå.. hehe. Håper dere liker den, i alle fall! Snakkes senere! Hva syntes dere om videoen, burde jeg ha flere slike..?
Hei hei dere!

Denne helgen hadde Lina beste bursdag, så Helene og jeg var kreative og overasket henne noen minutter over kl tolv, altså natten til bursdagen hennes. Helene filmet også masse som hun nå har redigert sammen i en video! Heheh, snakkes!


>www.helenenestea.blogg.no<      Sett på 720px!!

Sett på 720px for mye bedre kvalitet! Syntes dere jeg burde lage flere videoer som dette der hvor jeg viser innkjøp, osv?

Sangen jeg bruker er young blood av the naked and famouse.
Hei hei dere!
Da har jeg redigert ferdig en video til dere, og det er den sminken jeg har i sminkemappen min. Håper dere liker den!
// kunne ikke laste opp på youtube, så det ble vimeo.. Får prøve litt senere, men må pakke ferdig nå! Snakkes! // 


 

 Sangen jeg brukte er Rihanna - Diamonds.. Glemte å legge det til.
HER er videoen med leppestiftene! 
Hei dere!
Da Helene og jeg feiret bursdagen vår sammen på hytta mi forrige helg, filmet Helene masse rundt for å lage en videoblogg om feiringen senere. Og nå har hun gjort det også, og den ble kjempe fin! Tenkte jeg skulle poste den her på min blogg også, men Helene har allerede postet den på hennes blogg >HER<.

Sett på 720p for mye bedre kvalitet! 

I morgen kommer svarene på spørsmålsrunden om språkreisen, var sikker på at jeg hadde postet det. Men det hadde jeg helt glemt! 
!!! sett på 720 px for mye bedre kvalitet.

Hei dere! 
Endelig kan jeg poste denne videoen, mange som er spurt etter den nåå. Videoen er inspirert av venninnen min >helene<, som egentlig ble mye bedre enn min. Heh. Hvilket merke leppestiftene er står i videoen + navn, hvis dere vil kjøpe noen av de samme. Snakkes senere i dag! 

// Jeg fant forresten ikke leppestiften under da jeg skulle filme inn, men her er bilde: 

Fra Topshop lips, fargen: pillow talk.
 
Hola! 
Som dere sikkert har sett på bloggen i det siste har jeg vært i Barcelona med Maria og Stine denne helgen/uken. Utrolig koselig og morsom tur! Håper det blir en ny en om ikke så alt for lenge!


♡♡♡♡♡♡
Heihei!

Som sagt i et annet innlegg, har Stine og jeg gått rundt å filmet litt av hvert, og nå har jeg fått satt det sammen til en video. Det var utrolig koselig denne helgen! ♛
Heihei!
Dette er noe av det kleineste jeg legger ut på bloggen min tror jeg, og jeg kommer sikkert til å angre meg etterhvert, men jaja. Nå er den her hvertfall! Jeg hadde ikke så mye å gjøre i dag heller, så det ble til at jeg spilte inn en video!

I morgen starter skolen igjen, så da skjer det jo litt mer. Altså: mer å blogge om. woho!

Jeg har ikke imovie eller noe, så jeg bruker "moviemaker" (♥♥♥♥), så derfor er det veldig dårlig redigert..


PRODUKTENE:
- kremen fra Lorèal
- pudder fra clinique, farge 02 natural fair
- pudder fra the body shop, fargen 02
- eyeliner fra Lorèal
- øyenbrynspenner fra H&M og chanel
- Mascara, volume million lashes  
- Leppestift fra dior, fargen 384 dior adicted 
- lipgloss fra bikbok 
Hey!
Til helgen skal nok jeg og stine ha må gjøre video, så kom med forslag! ;-) 

weheartit
 


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits