-- Cardigan fra Acne, skjørt fra Topshop, topp fra Bikbok og veske fra Marc Jacobs --

Siden dere ønsket flere antrekksinnlegg, tenkte jeg å poste dette antrekket fra et par dager siden! Snakkes i morgen!
Hei dere! Lenge siden forrige innlegg nå, men tenkte bare å komme innom med en liten update! På fredag var jeg i en 18 års bursdag og i går var jeg ute med noen av jentene! Så er er ganske sliten etter lange kvelder, men var kjempe koselig og gøy! I dag skal jeg bare slappe av, kanskje se litt serier eller gjøre noe skolearbeid før jeg skal se kongshavnrevyen i kveld med Thea og Maren. Gleder meg til å se den!!

god morgen, og ha en fin søndag alleee ♥

 Fra weheartit! ♥♥ dere kan følge meg HEER


Hei dere! Da jeg var på flyplassen i Thailand fant jeg denne utrolig fine fargen til chanel! Har ikke prøvd noen av neglelakkene deres enda, så endelig fant jeg en perfekt farge! Så langt er jeg fornøyd og jeg elsker at jeg bare trenger et lag for å få en fin og gjevn farge! Ååå se så fin den er!! ♥ Hva syntes dere om fargen?

Hei dere! I mars (ca) skrev jeg et innlegg om at jeg skulle til Thailand, og nå er det hele 9 mnd siden! Tiden har gått så utrolig fort og jeg klarer ikke se for meg en gang at det bare er to uker til vi sitter på flyet mot Thailand. Gleder meg utrolig mye, selvom jeg kommer til å savne norsk jul på julaften og nyttårsaften med venner.. Bildene over er fra turen til Palma i sommer, saavn. Skal nok bli godt med litt sol og varme igjen uansett! Hei dere! Da har jeg allerede blitt ferdig med dagens treningsøkt, dusjet og spist god frokost/lunch med te og frukt. I dag skal jeg bare slappe av og nyte siste dag med høstferie, selvom jeg må sette meg ned med noe skole fordi jeg har en prøve på tirsdag.. Men får se! Til uken har jeg planlagt masse trening, noe som jeg gleder meg til! Snakkes senere søte!

Hei dere! Troor jeg er på nr 7 med ukens spm nå, men er ikke helt sikker.. haha, har ikke akkurat vært flink til å svart på spørsmålene deres i det siste, så får vell bli flinkere på det. Bare å fortsette å sende inn spørsmål, så snakkes vi i morgen!

Hvor mye kostet FWSS luen din? den kostet 300 kr

Hvor mye kostet ralph lauren parfymen? haha, mange penge-spørsmål her.. men ja, den kostet 400 på taxfree, om jeg ikke husker heelt feil.

Hvor mye kostet genseren? Den kostet 250 kr, og er fra monki.

Bor du i nærheten av engelsviken? Haha, nei. Jeg bor i Oslo, men har hytte i Saltnes som ligger rundt 15 min med båt unna Engelsviken-restauranten. 

Hvor jobber du, og med hva? Jeg jobber ikke atm, men hadde en sommerjobb i 3 uker denne sommeren. Jobben fikk jeg via pappa som jobber i asko. Jeg hjalp til med å levere varer/mat/drikke osv til restauranter og cafeer. 

Har du falske øyevipper? De er sinsykt fine! Tusen takk, men nei, har ikke falske øyevipper. Jeg har naturlig egentlig ganske lange øyevipper!

Hvor er kjolen og skjerfet fra? Kjolen er fra Vero Moda og skjerfet er fra Cubus

Kan du ha en "whats in my purse" tag-video? Jeg tror nok ikke det blir video, men kan godt lage et innlegg en gang, haha!

Kjører dere båt alene? Heh, ja. Hvis du ikke har båtserfikatet kan jeg kjøre så mye båt jeg vil alene, hvis båten har mindre hestekrefter enn (max)9,9. Så det er null problem.

Noe dere lurer på til neste gang?
Hei dere! Har fått et par spørsmål i det siste som jeg tenkte å svare på i et nytt innlegg med ukens spørsmål - lenge siden sist nå fordi jeg har glemt det bort, pluss at jeg har nettopp hatt spørsmålsrunde, men men! Her er hvertfall noen av spørsmålene jeg har fått siden forrige innlegg:

Lurer på hvor du har kjøpt kort t-skjorte?
> kjøpte min på weekday butikken i Oslo!

Har du laget designet ditt selv?
> Nei, det har jeg ikke. Jeg fant det på Charlotte Økland sin blogg HER, syntes dette var veldig enkelt og fint! Skal bare få satt inn en header en dag også! 

Elsker skjørtet, hvor mye kostet det?
> Takk! Det er fra Gina Tricot og kostet 100 kroner. Syntes det er utrolig billig for et såå fint skjørt!

Hvor ligger starbucks i Norge? 
> Det ligger allerede en på gardemoen, men nå har det nettopp åpnet en på Oslo City også - det var den jeg var på.

Har starbucks noe annet enn kaffe?
> Jaja, såklart! De har masse forskjellige drikker, som f.eks kakao, juice, frappe osv + at de også har mat/kaker der! Ikke bare kaffe.

Om VS bikini: Hvordan er str i forhold til f.eks BH størrelser?
> De er helt normale, jeg gikk hvertfall etter min vanlige bh str og min passer helt perfekt! 

Om VS bikini: Burde jeg gå opp eller ned i str hvis det står mellom to?
> Jeg hadde gått en opp, for det følger med stropper som kan holde den oppe hvis den er litt for liten. 


Noe dere lurer på til neste gang?
Hei dere! Jeg fikk en mail fra en leser som ville at jeg skulle legge ut noen av mine favoritt filmer, og det kan jeg såklart gjøre! Ser ikke på så mye film, men disse er favorittene sålangt:

Denne filmen er så utrolig sterk og bra! Filmen er basert på en families historie fra Tsunamien i Thailand 2004. Jeg så denne nå i helgen, og jeg elsker den. Utrolig trist og rørende film som jeg virkelig anbefaler å se. Gir et stoort inntrykk på hvordan de hadde det da bølgen traff og da de skulle finne igjen resten av familien sin. Så utrolig fin!!


Denne filmen handler om Katie som prøver å komme bort fra fortiden sin ved å ta buss til et lite sted for å "starte på nytt" med livet sitt. Hun møter Alex og de blir raskt veldig godt kjent med hverandre. Mange i landsbyen begynner utover i filmen å finne ut hvor Katie kommer fra og hvem hun egentlig er da "fortiden" hennes finner henne igjen her. 


Soul Surfer er en film om en tenåringsjente som mistet armen sin i en surfeulykke, men lærte seg opp til å kunne surfe med den ene armen sin og fortsatte å konkurrere uansett. Det er en utrolig fin, trist og sterk film, og hvis du ikke har sett denne enda, så burde duuu! Åhh, så bra!

Åhh, virkelig elsker diisse filmene - de er såå fine og bra. Looove them!

En side med flere tips til filmer finner dere HER :-) Snakkes senere! 
Hei dere! Jaa, jeg må faktisk dele opp svarene i kategorier/deler, vet ikke helt sikkert hvor mange deler det blir enda, men jeg fikk hvertfall mange flere spørsmål enn det jeg trodde jeg skulle få! Da tror jeg at jeg bare starter med den første kategorien, som er blogg og foto/kamera:


Hvor mange lesere har du? Jeg har litt under 100 lesere hver dag, ikke så mange, men det er noen! 

Hvorfor blogger du? Jeg blogger for det meste for å legge ut / dele de bildene jeg tar et sted og for å ta bedre vare på minnene! Jeg merker at hvis jeg ikke blogger like mye som jeg pleier å gjøre en periode så har jeg mye ferre bilder å se tilbake på. 

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynte å blogge fordi jeg hadde hørt at mange andre hadde prøvd det ut + at det var en del som hadde blogg, så jeg ville teste det ut selv. Noe jeg ikke angrer på, syntes det fortsatt er like gøy, hehe!

Yndlingsblogg? Akkurat nå er yndlingsbloggen min Eirinkristiansen.blogg.no fordi hun har utrolig fin stil og blogger veldig bra om trening og kosthold, noe jeg har fått stor interesse for de siste mnd'ene! 

Når startet du å blogge? Hmm.. Jeg skrev hvertfall mitt første innlegg i Mars 2011 i følge arkivet på denne bloggen,  men vet ikke hvor lenge jeg har blogget. Jeg har hatt utallige blogger for mange år tilbake, men har som regel laget meg ny blogg etter hver bloggpause for å få en ny start, hehe..

Hvilke blogger leser du? Leser mange blogger! Jeg leser de fleste på topplisten, men også helenenestea.blogg.no, livingdoll.no, celinakarine.blogg.no, fotballfrue.no osv.

Hva liker du ved å blogge? Jeg liker kommentarene og det å kunne ta bilde og "ta vare" på så og si alt du gjør. Det er også kjempe koselig å se tilbake på det du gjorde for akkurat ett år siden og hvordan du å ut da. Liker vell egentlig det meste ved bloggen, finner ikke noe negativt akkurat nå.. hehe


Hvilket kamera har du? Jeg bruker faktisk flere enn bare ett kamera. Jeg bruker mitt eget canon 1100D med objektivet 55 mm 1.8 linsen for det meste, men jeg bruker også noen ganger lillesøss sitt 600D med samme objektiv eller hvis jeg bare skal til byen og ikke orker å ta med meg speilrefleksen bruker jeg Canon powershot g12! Sistenevnte har jeg brukt mest nå i det siste, veldig bra til å ikke være speilrefleks!

Er du fornøyd med objektivet ditt? Vurderer å kjøpe et selv. Jaa, jaa, jaa! Jeg elsker objektivet mitt! Det tar syykt fine bilder uten å måtte stille inn på noen avanserte instillinger på kameraet. Det er også bra selvom det er litt mørkt når du skal ta bilder. Elsker også at det du tar bilde av kommer i større fokus når resten av bildet og bakgrunnen blir utydlig og få det fine bokeh lyset! Du burde virkelig kjøpe den, koster rundt 900-1000 kroner - noe jeg syntes er billig for en såå bra linse!

Hvordan får du teksten inn i innlegget, som feks "spørsmålsrunde 1#"? Jeg bruker siden polyvore.com og finner frem til der man skal sette sammen antrekk osv (siden det er det nettsiden egentlg er til). Når jeg har det oppe velger jeg tekst og font og skriver inn det jeg vil at skal stå, f.eks foto/kamera som jeg har brukt over her. Så tar jeg bare screenshot og beskjærer ut teksten! Ikke så vanskelig, men er ikke sæærlig flink til å forklare heller. Kan sikkert vise bedre med bilder osv en annen gang!

Hvordan redigerte du bildet? Hvis du mener det bildet  i "spørsmålsrunde"- innlegget så brukte jeg pixlr.com/express og brukte "effekten" add image som du finner under adjustment! 

De neste kategoriene blir nok diverse og om meg! Snakkes!
Hei dere! Da var det neste runde med svar på spørsmålene dere sendte inn! Syntes det har vært kjempe gøy å svare på spørsmålene, hehe! Det er såklart bare å fortsette med å sende inn spørsmål til ukens spørsmål etterhvert hvis det er noe mer dere lurer på! 


Hvor ofte og hvorfor trener du? Jeg trener mellom 2-4 dager i uken, men det varier veldig! Noen ganger er motivasjonen på topp og da kunne jeg godt ha trent hver eneste dag, men andre uker er motivasjonen på 0 og da blir det som regel kun 2 ganger i uken .. Må bli bedre til å holde motivasjonen oppe kjenner jeg, hehe! Helt i starten av året da jeg begynte å spise sunt og trene til daglig trente jeg får å få en bedre kropp rett og slett, men nå er det mer som en del av livsstilen min at jeg ikke spiser godteri og trener opptil flere ganger i uken. Ikke det at jeg er heelt fornøyd med hvordan jeg ser ut enda, det kan alltid blir bedre, men det er mer for den følelsen av å ha trent enn det det var fra dag en hvertfall. 

Hvor trener du? Jeg trener på elixia lambertseter, men kan også ta meg en joggetur hvor som helst og når som helst - hehe.

Beskriv deg selv med tre ord. SERR, det er det vanskeligste spørsmålet.. Har ingen anelse.. 

Trives du best på Vgs eller ungdomsskolen? Jeg tror jeg liker meg best på vgs, selvom jeg hadde det kjempe bra på ungdomskolen også! 

Beste og dårligste fag? Mitt beste fag er matte og mitt dårligste må være naturfag.

Hvem er dine beste venner? Mine beste venner er Lina, Helene, Thea, Stine og Maria!

Hva heter favoritt butikken din? Akkurat nå må jeg nok si Gina Tricot, hvis du mener her i Norge. Da jeg var der for ikke så lenge siden hadde de fått inn såå mange fine og sommerlige klær, hadde lyst på aalt. Men sånn generellt er favorittene Zara, Topshop, Forever21, Vicotiras Secret osv.

Hva er din favoritt film/serie? Favoritt serie er lett: GOSSIP GIRL, så alle de 6 sesongene på rundt 3-4 mnd, heheh, jeg så opptil 3 episoder hveer dag. Men jeg har også begynt å se på en serie som heter the carrie diarys som også er utrolig braa! Favoritt film nå er nok kanskje safe haven, the notebook, soul surfer osv.

Sommer eller vinter? SOMMER HELT KLART!

Favoritt sted? Favoritt sted må være hytta som famiien har på Saltnes. Har utrolig mange fine minner derfra og det er også så utrolig fint og deilig å være der på sommeren! EELSKER å være der! Men favoritt by er helt klart London, viiil tilbake!

Favoritt mat/drikke? Favoritt mat er heelt klart sushi, kan sikkert spise det hver dag i en mnd uten å bli lei. Jeg liker også utrolig godt vanilje kesam og blåbær, det er så utrolig gooodt!! Favoritt drikke er kanskje smoothie eller oreomilkshake? hehe, vet ikke helt.

Hvor vil du reise hen? Akkurat nå vil jeg reise til Thailand, familien har bestilt til juleferien, men klarer nesten ikke vente. Gleder meg så utrolig myee!! Men jeg vil også dra tilbake til London, dra til NY, california, Hawaii, Bora Bora og Karibien!

Din favoritt frukt? Hmm, kanskje appelsin eller mango..  

Hvordan er det der du bor? Jeg bor i Oslo og er fornøyd med det, hvis man kan si det? Liker at alt er veldig sentralt + at jeg elsker storbyer. Tror nok dette er det perfekte sted for meg å bo. Men i tillegg elsker jeg å dra på hytteturer for å komme litt unna alt bråket, bylivet osv. 

Forbildet ditt? Vet ikke om jeg vil kalle det et forbilde, men jeg har alltid likt stilen og musikken til Miley Cyrus! Hun er så utrolig pen, digger som sagt stilen hennes + at hun også har gått ned en del etter trening osv. Har vell egentlig sett på henne som et stilikon osv så lenge jeg kan huske!


Hei dere! Jeg tenkte å kjøre i gang med en spørsmålsrunde fordi det er en del som kanskje lurer på noe eller har stilt et spørsmål på bloggen tidligere uten at jeg har fått svart på det. Jeg skal prøve å få svart på de fleste spørsmålene i et innlegg - ikke video haha - innen en uke! Så dette blir gøøy.fint bilde med 0 sminke


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits