Hei dere! Merker det er vanskelig å blogge herfra, internettet er ikke akkurat veldig raskt så å laste over 10 bilder fra dagen hver dag hadde tatt alt for lang tid :( kan prøve å poste dag for dag eller noe sånt når jeg kommer hjem og har fått litt kontroll på bildene - har tatt så utrolig mange fine bilder!! Koser meg hvertfall masse her! Skal hjem 5januar til de som lurer på det!

Veske fra LV, kjole fra river island og sko fra converse <3

Lokal tid : 22:05
LOKAL TID: 19:53

Da er vi endelig fremme og det har vært en laaang dag! Har ikke sovet på et og et halvt døgn, men er overraskende våken til det haha! Har sett på stranden, bassenget, spist, vært på marked osv allerede! Og jeg elsker det virkelig her! Gleder meg til å se enda mer av Thailand og prøve ut dykkingen på øyene! Men nå skal jeg spise middag, så snakkes!
Hei dere! Tenkte å komme med en rask oppdatering før vi går inn i flyet osv! Nå skal vi snart sjekke inn, wohoo! Snakkes i Thailand

Bilde fra i sommer.. #tb

Hei dere! Da kan jeg endelig skrive at i morgen drar jeg til Thailand med familien for å feire både jul og nyttår der. Det er vel et helt greit år å dra bort fra julen på siden det ikke er noe snø og se og det egentlig bare er grått og vått overalt! Var på skolen i kun 1-2 timer i dag som en liten avslutning, men var koselig! Nå skal jeg ta en god varm dusj, pakke meg heelt ferdig med både håndbagasje og den største bagasjen, lade opp pcer og kameraer og gjøre meg heelt klar. Klarer nesten ikke vente nå!!

Drar som sagt i morgen, og da blir det nok en liten oppdatering mens jeg er på vei/er på flyplassen. Så skal jeg prøve å få oppdatert litt på kveldene der også, men kommer nok flest innlegg om Thailand når jeg kommer hjem igjen! Snakkes! Ha en god jul alle sammen!Denne mørkegrønne/militærgrønne neglelakken fra deborah lippmann er ny favoritt i samlingen. Har hatt den en stund nå, men har glemt den litt bort. Den heter billionaire og kjøpte den på en nettside jeg ikke helt husker navnet på. Men tror de selger deborah lippmann på nelly også. Hva syntes dere om neglelakken?
Hei dere! Fant enda et antrekk jeg ikke har postet fra Palma enda! Disse bildene er fra første kvelden der nede, og se så fin himmelen og vannet var! Savner det skikkelig ♥ Gleder meg for mye til slike bilder i Thailand!! 
Sko fra toms, solbriller fra rayban, shorts fra zara, nett/veske fra ? og tshirt fra cubus!


Hva syntes dere om antrekket?

 
Hei dere! I dag var det kort skoledag så Helene og jeg dro til byen for å kjøpe inn litt julegaver til venner og familie! Vi gikk ganske lenge å bare kikket i butikkene osv før vi valgte å sette oss å spise på fridays. Koselig ♥♥ Er blitt litt syk, så skal nok bare sove og slappe av de neste dagene før jeg reiser. Skal bli såå godt å komme seg til litt varmere vær nå!!


Helene bestii, bloggen hennes >HER<


Genser fra Gina T  ♥  Bukse fra dr. denim  ♥  skjerf fra exclusive
Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere! I dag dro Helene og jeg for å se på Thea og Miriam danse! Så utrolig fine og flinke de er! Var såå utrolig gøy å se på og både Helene og jeg ville bli igjen å se på flere forestillinger!! På slutten var det kåring av årets elev, og kjære thea bestii ble det!! sååå glad på hennes vegne. ♥ Vi hadde med hvert vårt kamera og tok utrolig mange bilder hver, men tenkte å vise dere de beste av de bilene jeg tok: 
♥♥♥♥ så utrolig gøy dette var! 
Hei dere! I går feiret jeg som sagt julaften med familien fordi vi reiser til thailand og er der på julaften. Så vi ville ha en slags feiring før vi drar. Var kjempe koselig med god mat og gaver ♥♥ nå er det kun en uke igjen til vi drar, og gleder meg til å oppdatere dere fra thailand!! Ha en fin kveld!♥♥
Hei dere! Jaa, i går feiret jeg julaften med familien fordi vi drar til Thailand (omg akkurat 1 uke i dag!!!), så ville ha en liten julefering før vi dro. Det ble god mat, dessert, gaver og snakking! Kjempe koselig, men ble såklart ikke som en vanlig julaften..

Kjolen jeg brukte var denne fra Gina Tricot som jeg har vist før :-) speilreflekskamera bildene kommer etterhvert!
Hei dere! I går var en stressende dag, selvom jeg bare var på skolen i sånn 30 min.. Hadde høring i rettslære noe som gikk helt ok, men jobbet en del med den før skolen. Etter skolen var det rett å øve på sosa, dra på trening, pakke litt til Thailand og rydde.. Stress med alt nå før jul! Tror jeg har sånn 4 vurderinger til nå, på 1 uke ..

Ble iPhone bilder i dag ja .. Trente bare litt cardio og så litt styrke ;) lagde såklart smoothie etterpå!

Hei dere! I det siste har jeg begynt å ta meg et glass med smoothie etter trening, siden jeg har lest det er bra til å gi protein til musklene du har trent i tillegg til at det er energigivende karbohydrater i smoothien. Den smaker utrolig godt, og tar meg ikke mer enn 3 min å lage! Perf ♥ Det jeg bruker (som dere kan se på bildet under..) er 1 banan, bjørnebær og jordbær. Så tar jeg lett-melk oppi for å få den 'flytende'. Er såå god!


Ha en fin onsdag!!

Tshirt fra Mary-Kate og Ashley Olsen kolleksjonen til bikbok, sko fra converse, veske fra Zara, solbriller fra Rayban og shorts fra Levis ♥

Fant dette antrekket da jeg så gjennom bildene mine her om dagen! Gjett om jeg savner sommeren og gleder meg til å komme meg til varmere dager! Dette antrekket er fra Palma, Mallorca i sommer! Savn ♥

Skjørt fra bikbok  //  Genser fra nelly.com  //  Veske fra Louis Vuitton  //  Smykke fra bikbok♥

See så fin det er med snø! Eendelig! Blir så mye finere og lysere om dagen nå! 

Hei dere! I mars (ca) skrev jeg et innlegg om at jeg skulle til Thailand, og nå er det hele 9 mnd siden! Tiden har gått så utrolig fort og jeg klarer ikke se for meg en gang at det bare er to uker til vi sitter på flyet mot Thailand. Gleder meg utrolig mye, selvom jeg kommer til å savne norsk jul på julaften og nyttårsaften med venner.. Bildene over er fra turen til Palma i sommer, saavn. Skal nok bli godt med litt sol og varme igjen uansett!
Hei dere! I kveld har jeg vært med Stine bestii, kjempe koselig! Vi lagde oss litt frukt og satt oss for å se på hjemme alene 2, beste julefilmene haha! Begge har så mye prøver de siste ukene før ferie at det er lenge siden vi har funnet på noe ordentlig sånn som nå, kosi :-) natta!Se så fin kjole! Fant den på Gina Tricot her om dagen og måtte bare ha den. Kostet bare 199 kr, noe jeg syntes er utrolig billig for en såå fin kjole. Love it! Tenkte å bruke denne på julaften i år osv. Hva syntes dere om kjolen? 
Hei dere! I dag dro jeg en kjapp tur innom bikbok for å kjøpe meg noen basic gensere som jeg hadde sett der før. Har lenge tenkt på å kjøpe meg noen gensere/tshirts som bare er ensfarget og helt basic, og endelig fant jeg noen jeg likte godt! Kostet rundt 130 kr pr genser, så det er jo perfekt!Hei dere! I dag var det kort skoledag og jeg dro rett hjem for å slappe av og se på litt serier før trening med Nora og Lina :) lenge siden forrige gang, så burde vel komme igang igjen! Snakkes i morgen!
Lagde tacosalat til lunsj i dag, naam! Er bare kylling, salat og litt grønnsaker :))
Hei dere :-) i dag dro jeg til byen med Helene rett etter skolen for at hun skulle få kjøpt noen julegaver og litt småting, så koselig med alle lysene i byen nå! åå
Nå har jeg nettopp hatt litt rolig styrke her hjemme og skal snart dusje og lage litt mat, snakkes!

Bby


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits