Hei hei!
Da er det nyttårsaften og jeg gleder meg masse til å feire den i kveld. Først får vi litt besøk her hjemme av familie venner og da skal vi spise noe middag og så skal jeg ut med venner senere. Blir bra! Godt nyttår! Håper du får en fantastisk feiring i kveld ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Antrekk for kvelden og bilder kommer i morgen! Snakkes da, i 2013!
Hva er dine planer for dagen?
Hei hei!
Tenkte å vise dere et par bilder fra mine høydepunkter i løpet av året 2012. Jeg har fått gjort såå mye gøy og håper 2013 blir like bra eller enda bedre hvis det er mulig. 

SPRÅKREISE I LONDON 
Jeg hadde mine beste 3 uker i London i sommeren 2012. Jeg dro alene og ble kjent med såå mange herlige personer! Jeg kommer aldri til å glemme denne reisen, utrolig bra! 
SWEET SIXTEEN - MED HELENE

Helene og jeg var så heldige å få feiret vår 16-års dag sammen på hytta mi. Vi inviterte  de nærmeste venninnene og hadde en utrolig koselig helg. Vi spiste god mat, tok herlige bilder, hørte på musikk og hadde det utrolig gøy! Håper virkelig vi får gjort noe lignende igjen. 
TUR TIL BARCELONA - MED STINE & MARIA
Stine, Maria og jeg var så heldige å få til å reise på en skikkelig jente tur til herlige Barcelona. Vi var der i rundt 5 dager, men vi fikk gjort utrolig mye i løpet av de dagene! Jeg hadde bursdag, 11 aug, som var  midt i ferien vår, så jeg hadde det utrolig koselig der med feiring med jentene! 


17 MAI FEIRING
Min 17. mai feiring hadde jeg med Helene, Lina, Stine og Maria. Først møtte Helene, Lina og jeg Stine og Maria i byen og senere feiret vi sammen der nede. Etterpå hadde Lina, Helene og jeg det kjempe koselig med godteri og bær hos Lina! 


HERLIGE SALTNESTURER MED STINE
Stine og jeg har vært utallige ganger på hytta mi, og det er like koselig hver gang! Vi tar fine bilder, har morsomme båtturer og bader som bare det, hehe! Alltid like koselig, og jeg er helt sikker på at det blir flere turer som dette! 


KONSERTER
I år har jeg vært på rundt 3-4 konserter. Justin Bieber, Nicki Minaj, Rihanna og Wil.I.Am, hadde det like gøy på alle. Men det var jo såklart veldig spesielt når Rihanna tok tak i hånda mi, heheh, utrolig gøy!


 REUNION MED JENTENE I KLASSEN
Etter vi sluttet på Brannfjell ungdomskole har vi allerede hatt rundt 3 reunions med jentene i klassen. Utrolig koselig å se alle igjen hver gang.

HYTTE TUR MED HELENE & LINA I APRIL
Rundt i april mnd dro Lina, Helene og jeg på en alene tur til Saltnes, der hytta mi ligger. Dette var en utrolig koselig tur og jeg håper det kommer enda en denne påsken/sommeren!  
Jeg har hvertfall hatt et fantistisk år!  
Hei hei!
Da har Helene og jeg vært ute å prøvd å ta noen fine bilder, men gikk ikke så bra. Her er tre av bildene som ble helt ok.. I morgen kommer et innlegg om høydepunktene 2012, snakkes da!


Genser fra H&M, topp under fra Vero Moda, Bukse fra Zara

Armebånd fra bikbok og clutch fra Gina Tricot
Hva syntes dere om antrekket? 
Hei hei!

Nå har vi besøk av Lina sin familie på middag, kjempe koselig! I går overnattet jeg hos henne etter at vi hadde pyntet pepperkakehuset og så på filmen One day. I dag har jeg også vært med Helle og Lina i byen rett før de kom til oss. Snakkes i morgen! ♡♡♡ fineste Lina

Hehe, måtte selvfølgelig kjøpe meg noe denne gangen også..
Hei hei!
I går var jeg som sagt i byen der hvor jeg fikk kjøpt meg masse fint! Det var salg i så og si alle butikkene, noe som hvertfall jeg utnyttet meg av. Heheh. Snakkes!

Dipdye genser fra Gina Tricot

Kjole fra H&M

Clutch fra Gina Tricot

Gul blazer fra Gina Tricot

Smykker fra Gina Tricot

Og en mac leppestift, i fargen 'pink nouveau'


Fikk også kjøpt meg fjernutløser knapp, så da kan jeg legge ut bedre bilder av outfit osv. Gleder meg til å bruke den mer!
Hei hei!
I dag var jeg med Lina, Helene, Sara og Camilla i byen. Vi spiste på fridays, gikk litt rundt å så i butikker og litt sånt. Koselig! Fikk kjøpt meg en del nye klær som jeg sikkert kan vise dere i neste innlegg, snakkes!


>Helene<, Sara og Lina ♡♡♡

Sneak peak på hva jeg kjøpte da hvertfall, veldig fornøyd med alt!
Hei hei!
Nå sitter jeg bare å slapper av med Lauren Conrad boken og skal til å lakke neglene mine, hehe. Snakkes i morgen! 

Fin sminkefri..
Hei hei! 
I dag har jeg vært ute med familien og fått testet ut den nye linsen jeg fikk til jul, 55 linsen. elsker den, den gir såå fine bilder!! Ha en fortsatt fin jul, så snakkes vi sikkert i morgen.
Hei hei, og GOD JUL!
Nå har jeg spist god mat, snakket med familien, åpnet herlige gaver og hatt en fantastisk kveld. Før i dag dro vi til kirken der vi besøkte graven til farfaren min og Lina og jeg lagde oss en koselig liten julaften bare oss to i mellom hvor vi åpnet vennegavene våre! Har hatt en fantastisk dag. Snakkes i morgen! 
Hei hei!
I går lagde jeg sjokoladetrøflene som Marthe Borge har laget oppskrift om fra DETTE innlegget.  De ble faktisk utrolig gode og fine, pluss at det passer perfekt til julaften. 
God jul, snakkes sikkert i morgen eller 1. juledag!
Hei hei!
Da har nettopp Victoria vært her og vi har sittet nede med julefilmen hjemme alene, koselig! Vi dro til butikken der vi kjøpte salma laks til sushi og litt annet kos til filmen. Ellers har jeg bare fått fikset litt julegaver til familie, men er vel egentlig ferdig med det også nå. Gleder meg masse til julaften nå, blir kjempe koselig med familie og god mat.❤❤
 
Hei hei!
I dag var det ikke skole lenger enn til klokken 10 i og med at det er juleferie nå, utrolig deilig å kunne slappe av i hele to uker nå!! På skolen gjorde vi ikke mer enn å ha en liten quiz, spiste godteri og gikk rundt juletreet.  Rett etter skolen dro Helene, Victoria, Maren og Hilde til byen og satt oss på cafe og så litt rundt. 

Dere kan se flere bilder fra byen på bloggen til helene, HER

Bilder fra skolen, meg, Helene og Thea

Hei dere! 
I dag hadde vi mattetentamen, noe som gikk helt ok, men kunne nok gått bedre.. Nå har Maria og Stine nettopp dratt herfra; vi har sett på film og vært på skøyter i spikersuppa, julestemning! I morgen er det jo siste skoledag før juleferie, gleder meg masse til ferie nå!! Her er noen bilder fra dagen:

Meg, Maria og Stine. Leide skøyter, heheJulemarkedet i Karl Johan, koselig!! 
God morgen!
Nå sitter jeg med Maria og Stine og ser på Tv og har nettopp spist grøt til frokost og drukket oreo milkshake. For å få litt julestemning så vi også på Polar ekspressen, koselig! Nå drar jeg snart videre for å være med Lina beste i byen, snakkes senere!

Heihei!
I dag startet jeg dagen med å dra på familie besøk og så videre til Stine hvor jeg overnatter sammen med Maria nå. Vi har sett på film, spist tako, røyka vannpipe og pratet, koselig! Da snakkes vi senere! 


Blonde-skjorte fra H&M
Bukse fra Bik bok 
Sko fra Uggs australia 


Veske fra Vero Moda
Genser er vintage
Smykke fra Gina Tricot 


Snakkes!
Heyhey!
I dag har jeg vært med Helene og vi har vært innom Lambertseter der vi var å søkte jobb og spiste. Var koselig! ♥ Senere i dag skal vi faktisk på kino å se Reisen til julestjernen. - Rommet mitt nede er også snart ferdig, så legger nok ut noe bilder, kanskje video, av det snart! Snakkes senere!!


Fint altså :*:*:*:*:*

Vi delte denne, hahah.

Hei hei!

I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg ikke følte meg bra. men jeg fikk pakket inn noen av julegavene til familie og venner. ♥  For noen dager siden overtok jeg også rommet i leiligheten vi har i kjelleren - har fått vært på ikea og kremmerhuset å fått kjøpt inn noe interiør, gleder meg til det er ferdig!  Får sikkert lagt ut et par bilder da. - Snakkes!

Hei dere!
I dag har jeg ikke gjort stort enn å vært på skolen, en liten tur innom lambertseter senter og så har jeg bare slappet av hjemme med gossip girl ♥ ♥ ♥ Outfit fra helgen kommer senere, og et lite innkjøp. Snakkes!
Hei hei!
I går kveld var det feiring av Stine og Marias 16 års dag, utrolig koselig å se alle igjen og å bli kjent med et par nye. Nå skal jeg fikse noe med rommet mitt og litt sånn. Snakkes!

Maria, Hanna, Lina, Mai & Thea!

Maria og Stine!

Lina, Andrea, Maria & Stine!

Marie, Thea, Mai & Lina!

Mai og Lina!

Herligste bursdagsjentene!! ♥♥

♥♥
 
Heyy!

I dag har jeg fått handlet inn en del julegaver og fått vært i bursdagen til Stine og Maria! ♥♥ Da vi var i byen satt vi oss også for å spise på dolly dimples og senere dro jeg hjem for å fikse meg til senere. Bursdagen var kjempe koselig, vi spiste pizza, danset, hørte på musikk og snakket. Bildene fra bursdagen kommer i morgen, men her er noen fra byen:Snakkes!
Heyy! 
Tenkte å lage et innlegg med bilder og sånt fra i sommer, men det får jeg gjøre til neste uke, i dag må jeg øve til gymprøven og så skal jeg i bursdag på lørdag og sitte barnevakt i morgen, men kommer outfit til bursdagn på lørdag eller noe! Snakkes!


♡ sommer!!
Hei!

I dag hadde vi engelsk heldags prøve, så sluttet ganske tidlig. Stine og jeg dro derfor rett ned til byen hvor vi også møtte Maria senere. Maria og Stine skal feire bursdagen sin sammen denne helgen, så alle sammen skulle finne noe vi kunne ha på. Vi satt oss på deli for å spise og så gikk vi litt til i byen før vi ble sittende på waynes og snakke. Koselig! ♡
Dagens antrekk: Bukse fra Zara, jakke fra Zara, sko fra Din sko, veske fra River Island & Genser fra Topshop // Bestejentene til høyre! ♡ Stine ble 16 år i dag, gratulerer med dagen beste!!


♡♡♡

Fikk også kjøpt meg noe greier som jeg kan vise i en annen dag, snakkes!
Heyy!
I dag startet vi klokken 10, og Helene og jeg gikk faktisk ut tidligere for å ta bilder. Her er dagens antrekk:

Skjerf fra Acne, Bluse fra Zara

Bukse og Jakke fra Zara, og sko fra Din Sko
Snakkes!
Hei hei!
Tidligere denne uken var jeg i byen med mamma for å kjøpe inn litt småting og fikk med meg denne blusen med hjem. Syntes den er skikkelig fin! Kjøpte den på zara for dunt 400 kr, hvis jeg ikke husker helt feil. I morgen blir det outfit, hhehe 


Snakkes!


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits