Hei dere! Lenge siden forrige oppdatering, men men.. I går var jeg i koselig bursdag til Nora så tenkte å poste bilder fra det i morgen :) i dag var jeg på et senter for å kjøpe julegaver til familien og spiste lunch på jordbærpikene, koselig!

Hva har dere gjort i dag?
Veske fra marc by marc jacobs - bukse fra acne - smykke og jakke fra zara - tshirt fra cubus!
Hei dere! I går var det en slags od-dag og Helene og jeg jobbet for pappa - hadde egentlig tenkt til å selge boller, men det gikk ikkee, hehe.. På kvelden var det ut å spise med noen av jentene og så dro noen av oss videre ut, gøy!
Ha en fin helg!

Et bilde fra i går, faktisk det eneste jeg har fra kvelden, hehe, må bli bedre på å ta bilder! :))
Hei dere! Tenkte å vise dere en redigerings app til mobil, syntes den er såå fin! Kan redigere farger, lyseffekter osv, syntes de blir utrolig fine! Har brukt den lenge og er kjempe fornøyd! Den heter piclab og er ganske sikker på at den er gratis, var hvert fall det da jeg lastet den ned :-)

Skjørt fra bikbok  ♥  Jakke fra Zara  ♥  veske fra MBMJ  ♥  genser fra Gina T  ♥  smykke fra Bik bok

Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere! For et par dager siden var jeg på Gina Tricot og fant en syykt fin kjole/tunika! Kan både være til hverdag og til mer pyntede anledninger. Er kjempe fornøyd og kommer til å bruke den masse! Den er fra Gina T og kostet 350 ♥ Er i en fantastisk vinrød-farge som er såå fint nå på høsten! 

Hva syntes dere om den?
 Bukse fra Dr.denim, T-shirt fra Cubus, veske fra Marc by marc jacobs, skinnjakke fra Zara og smykker fra Bikbok og berskha ♥


Hei dere! I dag var det først skole, som vanlig, og så dro Stine og jeg til byen for å kjøpe lunch og for å kikke litt i butikkene. Ble god baguett på Oslo City før vi dro hjem ♥ Til nå har vi bare snakket og sett en film, koselig! Skal bare slappe av i helgen tenker jeg, mye stress denne uken! Snakkes i morgen! 

Hva er deres planer for helgen?


Savner dette såå mye ♥♥♥

Topp fra Bikbok  //  Bukse fra Zara  //  Sko fra Uggs  //  Veske fra Louis Vuitton  //  Jakke fra Pull&Bear  //  smykker fra Bikbok ♥Hva syntes dere om antrekket?


Hei dere! Lenge siden sist, men skal bli bedre på oppdateringer nå! Har hatt kameraet på reperasjon i 3 uker nå, så fikk det endelig tilbake i går! Så da skal det bli flere antrekksinnlegg og hverdagsinnlegg! Gleder meg. Drar også til Thailand om under 50 dager som jeg gleder meg til å blogge om! Tenkte også å filme litt der så kommer sikkert videoblogger i tillegg! :-) Ha en fin lørdagskveld, snakkes!

Maskara fra Chanel og sminkefjerner fra Shiseido ♥


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits