Sko fra uggs  //  skjørt fra vero moda  //  genser fra Gina T  //  smykke fra Bikbok  //  veske fra MBMJ  //  jakke fra Saint TropezHva syntes dere om antrekket?
Hei dere! Sorry for lite oppdatering i det siste, men er så dårlig vær så ingen bilder blir fine osv haha .. Men i morgen har jeg fri fra skolen så skal kanskje få tatt noen antrekksbilder og sånt til dere, så snakkes da!
Hei dere! I går var jeg i byen med mamma og sanne for litt shopping og så skulle vi spise på kafé, koselig! Fikk med meg en kjempe fin genser og et skjørt som jeg gleder meg til å vise dere :-) snakkes!

Hva skal dere i dag?
Hei dere :)
Fikk ikke blogget i går og dagen før (?) pga mye stress med skole og trening + at jeg var en dag i byen! På tirsdag var jeg på yoghurtheaven med jentene og dro på trening med Lina på kvelden! I går var det skole og så slappet jeg egentlig bare av før trening og litt lekser.

I dag har jeg ingen planer, utenom trening, så skal nok bare slappe av litt igjen! snakkes!!

Hva har dere gjort i det siste?

Sko fra Converse  //  kjole fra Vero Moda  //  Skjerf fra Cubus  //  Clutch fra Gina T  //  jakke fra Zara  ♥♥
// Genser fra Nelly // skjorte fra h&m // bukse fra dr.denim // sko fra din sko // veske fra LV //
Hei dere! I dag var jeg med Stine beste i byen for å spise lunsj på akerbrygge! Vi kjøpte oss mat og smoothie på deli deluca og gikk til akerbrygge - var kjempe deilig vær, så var utrolig fint der :-) her er det par bilder:

Hva har dere gjort i dag daa?
Hei dere! I går var jeg med Sanne i byen for at hun skulle kjøpe seg veske, så når hun hadde kjøpt den så satt vi oss på sushi restauranten på byporten og bestilte oss lunch! Så det var goodt!

Hva har dere gjort i helgen da? :-)
Genser fra Gina t // bukse fra dr denim // sko fra din sko // veske fra LV // skjerf fra cubus
Hei dere! I dag var jeg med Stine i byen etter skolen, noe som var kjempe koselig! Vi så litt i butikker og kjøpte oss favoritt iskaffen på starbucks, chai te latte!

Stine bebbiii
Jakke fra zara // skjerf fra beck söndergaard // sko fra converse // veske fra LV // bukse fra zara // tshirt fra Cubus ?
Hei dere! I dag var jeg som vanlig på skolen og så dro Helene og jeg ned til byen for å spise - kjempe koselig! Vi kikket litt i butikker før vi dro hjem. Har nettopp kommet hjem fra trening, har fått dusjet og har sett siste episode av top model Norge .. Haha

Antrekk kommer i morgen i think :) hvis bildene ble bra! Snakkes! Hei dere! Da har jeg allerede blitt ferdig med dagens treningsøkt, dusjet og spist god frokost/lunch med te og frukt. I dag skal jeg bare slappe av og nyte siste dag med høstferie, selvom jeg må sette meg ned med noe skole fordi jeg har en prøve på tirsdag.. Men får se! Til uken har jeg planlagt masse trening, noe som jeg gleder meg til! Snakkes senere søte!


Hei dere! For et par dager siden kjøpte jeg en lulu's sminkemappe - og jeg er utrolig fornøyd! Før hadde jeg en mindre mappe fra Victorias secret og merket at den ble litt for liten til sminken + fuktighetskremene osv. Men denne er perfekt og er utrolig organisert. Loove it! Jeg kjøpte min på parfymelle, men dere kan også få tak i den HER ♥
 


♦ Bukse fra Dr.denim ♦ Sko fra Converse ♦ Veske fra Louis Vuitton ♦ Genser fra Gina Tricot ♦ Skjerf fra Acne ♦
Hei dere! I dag har jeg sovet lenge, noe som var utrolig deilig! Senere dro jeg til byen med Lina og dro på cafe. Kjempe koselig!

Hva har dere gjort i dag da? :))

Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere et kjapt og enkelt tips - nemlig hvordan lage hjemmelaget iskaffe. Det er utrolig enkelt og personlig syntes jeg det smaker bedre enn de man kan få kjøpt i matbutikken. Det jeg gjorde var å lage kaffe (jeg valgte karamellkaffe) og helle det i isbitformer. Så setter du det bare i fryseren og venter til det har frosset. Når du da tar det ut er det bare å ta et glass med melk og ta et par kaffe-isbiter oppi. Når de har "trukket" lit inni melken smaker du kaffen i melken. Så violaa - iskaffe ♥


♦  Jakke fra Zara ♦ Sko fra Uggs ♦ Bukse fra Bik bok ♦ genser fra Zara ♦ skjerf fra Beck södergaard  ♦

Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere! I det siste har jeg vært utrolig mye i byen, noe som har vært utrolig koselig men også litt slitsomt .. Så blir vel en god stund til jeg orker det igjen. Her er i hvertfall de 4 plaggene jeg har fått kjøpt meg! Storfornøyd med alt!

Genser fra Gina Tricot i det fiineste og deiligste stoffet - 400 kroner ♥

Så søt rød magetopp fra bikbok - 100 kroner ♥

Denne jakken fra Zara er så utrolig deilig. Lette etter vinterjakke i byen og fant denne, måtte bare ha den med en gang - 1000 kroner ♥

Skjorte fra Ralph Lauren i hvit! Har sett på disse skjortene utrolig lenge nå og endelig er en min! - 900 kroner på steen og strøm ♥
Hei dere!

I går var jeg med Stine i byen, noe som var kjempe koselig! Lenge siden vi to har vært i byen og shoppet sammen. Vi spiste lunsj på fridays (fjerde dagen på rad fra min side, haha - ♥høstferie♥) og så kikket vi litt i butikker. Jeg fikk med meg en syykt fin og deilig vinterjakke hjem og gleder meg masse til å bruke den i høst/vinter. Viser alle klesinnkjøp i neste innkjøp. 

Fineste stine baby ♥♥
Hva er deres planer for dagen/høstferien? 
Hei dere! I går var det bursdagen til Helene beste og vi dro sammen ned til byen for å møte Pernille! Etter det ble det litt shopping og så dro vi på fridays på Aker brygge! Kjempe koselig
- nå er jeg på vei til byen for å møte Stine så skal vi spise lunsj sammen! Kooosi!Bildene over fra byen og bildet under fra kvelden :)


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits