Hei dere!
Rakk ikke legge ut bildene i går, men gjør det heller nå. Bedre sent enn aldri! Ble de ikke fine med det bokeh-fokuset i bakgrunnen? Digger det!!
I morgen er det halloween, og jeg skal i bursdagen til Maria. Hun skal ha halloween tema, og jeg legger nok ut hva jeg skal ha på i morgen kveld eller noe. Gleder meg masse, blir så koselig!!

Hva syntes dere om bildene?

Hei hei!
I går var jeg i byen med Stine, utrolig koselig! Vi gikk egentlig bare litt rundt og satt oss etterhvert ned på waynes. Stine kjøpte seg 55mm linsen, så vi dro hjem til henne for å teste den da vi var ferdige i byen. Og den linsen gir utrolig bra bilder, begge er helt over seg. Hahha, skal heelt klart skaffe meg den etterhvert. Bildene vi tok kommer i morgen eller no
Hei dere!
I dag hadde vi bare skole til klokken elleve, så thea og jeg dro hjem til henne for å se på første episode av halloween special av pretty little liars. Og den var SÅÅ bra. Gleder meg til neste episode! Da den var ferdig dro vi til byen der vi møtte Lina, skulle egentlig møte Helene også, men hun kunne ikke like vell. Her er noen bilder fra dagen!Mye mat, haha

speilbilde xP xD <33333 :**


Snakkes!
Hei dere!
Da har jeg endelig fått tatt bilde av det jeg kjøpte da jeg var i byen i helgen! I morgen skal jeg bare ha skole til klokken 11, og drar rett til Thea og ser på Pretty Little Liars, og så skal vi møte Helene i byen senere igjen. Blir koselig, og skal prøve å huske kamera så jeg får blogget! Snakkes!

Kjole fra BIKBOK, elsker den! 

Topp fra BIKBOK

Armebånd fra Gina Tricot

Og bare et vanlig skjørt fra bikbok, tror det bare kostet sånn 30 kroner eller noe. haha.
Hei dere!
I dag har egentlig bare vært en vanlig mandag. Var på skolen, dro hjem, slappet av osv. Nå skal jeg snart ut å møte Lina, snakkes i morgen med innkjøpene fra helgen! Har ikke rukket å ta bilder av det enda. 

Denim jakke fra Bikbok
Skerf fra Gina Tricot
Cardigan fra Bikbok
Sko fra Hunter

Armebånd fra Gina Tricot
"Håndpynt" fra Gitter

Topp fra Bikbok
Bukse fra Bikbok

Snakkes!!
Hei dere!
Lenge siden jeg har fått blogget nå, har bare vært utrolig sliten av lekser, prøver og innleveringer nå i det siste, men skal prøve å komme litt tilbake nå! Det er jo også såå lite inspirasjon til å blogge når det regner. Haha.
I går var jeg med Stine og Maria i byen og utover kvelden dro vi ut for å spise på fridays! Jeg fikk kjøpt inn noen klær ++ som jeg kan vise dere senere! I dag skal jeg bare slappe av, rydde osv. 

Stine og Maria ♡♡             -- Bestilte bruschetta, den er såå god!!

Sneak peak på hva jeg kjøpte! 
Snakkes!!
Hei dere!
Da har jeg nettopp kommet hjem fra bursdagen til Thea! Utrolig koselig å se alle jentene igjen og feire thea! tok mange bilder, og her er noen av dem:

Lina & Helene ❤

Aida!

Vilde, Ingvild, Nora og Maren! 

Mai og Vilde!

Ingvild og Lina!Helene, Ingvild og Lina

Mai, Thea, Vilde og Nora!

Lina, Ingvild og Nora

Meg og bursdagsbarnet. Gratulerer med dagen, bby!! ❤❤


God helg!!
Bilder fra weheartit - satt sammen i collage av meg i pixlr.com redigeringen.
Hei dere!
I dag har bare vært en vanlig dag, vært på skolen og såånt. Nå tenkte jeg å sette meg å se på film og bare slappe av. Snakkes!

Dagens, genseren fra Topshop igjen (elsker den!!) og smykke fra primark! 
Hei dere!
Jeg har endelig fått meg nytt pudder!! Det jeg hadde først har vært tomt lenge, men endelig fikk jeg nytt. Mamma og lillesøsteren min har vært i London, og kjøpte meg dette derfra! Loveit. Hei dere!
Nå drar jeg snart på hytta, så må egentlig kjappe meg litt. Her er dagens antrekk hvertfall:Genser fra TOPSHOP
Smykke fra BIKBOK
Bukse fra BIKBOK

Vi blogges! 
Hei dere!
Som dere vet har jeg vært på hytta til Stine denne uken, og det har vært utrolig koselig!! 

❤❤ snakkes!
Hei hei!
Da har vi vært ute på en liten tur i fjellet faktisk! Det var litt kaldt, så vi gikk tilbake litt før familien til Stine. Men men. Nå skal vi spille monopol, snakkes!!Vann fra bekken, utroliggg kaldt og godt!
Hei hei!
I går kveld dro Stine og jeg opp på hytta til Stine. Vi tok først flytoget til gardemoen for at faren hennes skulle kjøre derfra. Og siden det er starbucks der satt vi der litt!! Da vi endelig kom til hytta spilte vi litt spill og la oss etterhvert. Nå har vi spilt litt monopol, haha. Hyttekos! 


Endelig fremme: Så fin hytteeee!!SnakkeS!

 
Hei hei dere!
Da har jeg redigert ferdig en video til dere, og det er den sminken jeg har i sminkemappen min. Håper dere liker den!
// kunne ikke laste opp på youtube, så det ble vimeo.. Får prøve litt senere, men må pakke ferdig nå! Snakkes! // 


 

 Sangen jeg brukte er Rihanna - Diamonds.. Glemte å legge det til.
HER er videoen med leppestiftene! 
Hei dere!
I dag har jeg faktisk vært på tur i skogen, haha, med familien. Det var ganske deilig å komme seg ut å bare gå, uten å løpe/jogge hvertfall. Fikk tatt et par bilder også! 


I morgen skal jeg på hytta til Stine, og gleder meg masse! Alltid koselig. ❤ Kanskje jeg får blogget derfra også? 


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits