Hei dere! En stund siden sist oppdatering, men men! Nå er jeg faktisk hjemme igjen i Oslo og har høstferie fra Folkehøyskolen. Det var så koselig å komme hjem til venner og familie, så jeg har virkelig gjort mye de siste dagene og har mange planer senere i uken for å være mest mulig med de før jeg reiser tilbake igjen til risøya!

Bildene over er fra lørdag! Startet dagen tidlig med Maria og Helene på Vestkanttorget før Helene måtte hjem til familiebursdsg. Det er så sykt fint her på høsten så Maria og jeg bestemte oss for å dra inn til Karl Johan for å shoppe litt og sette oss på kafé! Kjempekoselig! Senere på kvelden var det vors hos med med Lili, Helene, Maria, Pernille og Oda, utrolig gøy jentekveld før vi dro videre!

På mandag dro Sanne, mamma og jeg en tur ned til Grünerløkka for å se litt i butikker og spise lunch ute! Vi spiste foccacia på en kjempesøt café i en av sidegatene som hadde goood mat!

I går startet jeg dagen med en laaaang løpetur haha, kjenner jeg nesten er sliten i bena fortsatt! Etter det møtte jeg søte Mai for å spise lunch. Vi bestemte oss for å spise et sted ingen av oss hadde spist før, så vi satt oss ned på Kolonihagen på Grünerløkka. Etter lunchen gikk vi litt rundt før Mai skulle på jobb, koselig!

I dag skal jeg i bursdagsmiddag for å feire Helene og Sofie, gleder meg masse!! Håper alle får en fin uke videre!
Hei dere! I dag er det tid for hjemreise etter 5 fantastiske dager i Barcelona sammen med Folkehøyskolen! Dagene har gått utrolig fort, samtidig som vi har f¨ått gjort så mye ut av dagene. Vi har gjort alt fra trening, sightseeing, shopping, matkurs og yoga! Nå er det ca 30 min til bussen kommer å henter oss, men jeg tenkte å bare poste noen bilder først, så snakkes vi senere!

På onsdag (etter mye shopping haha) var vi på sightseeing i Barcelona sentrum, der vi fikk guidet tur i Sagrada Familia! Har vært inne en gang før også, men det var mye finere enn jeg ahdde husket! Etter det dro vi ut å spiste på Hard Rock Cafe!

I går startet vi dagen med en Crossfitøkt og boblefotball! Det var faktisk overraskende gøy haha! Etter det hadde vi fri resten av dagen, så da bestemte vi oss for å nyte det fine været og ligge å sole oss og bade på stranden! Perfekt avslutning!
Heihei! Akkurat nå er jeg på hotellrommet og er egentlig på vei ut igjen! På søndag formiddag landet vi i Barcelona og har hatt det så fantastisk til nå! På søndag hadde vi fri hele dagen før vi hadde yoga på kvelden igjen. I går startet jeg og fire andre av jentene dagen med morgentrening der vi jogget på stranden! Senere på dagen dro vi inn til Barcelona sentrum for å lære å lage tradisjonell spansk mat! Det var kjempegøy og maten ble utrolig god!

Bildene over er fra joggeturen i går morges - og bildene under etter turen til Barcelona i går :)
Hey! Er lite tid til å oppdatere her fordi ukene er stappfulle av aktiviteter og brettspill fra morgen til kveld haha! Men det er utrolig gøy! Føles rart å si jeg har vært her 2 uker + her allerede fordi det virker som jeg har vært her en evighet samtidig som det har gått utrolig fort! Men jeg er utrolig fornøyd sålangt og har bare gode ting i vente! Skal til Barcelona med klassen og 3 andre linjer så det gleder vi oss masse til!!

Tenkte å poste litt bilder for å oppsummere uken litt, så snakkes vi forhåpentligvis. Dere kan også følge meg på instagram om dere vil ha litt fler oppdateringer om folkehøyskoleåret mitt! @dinamariee

Vi startet uken med en slitsom runde med Crossfit! Etter treningen bestemte vi oss for å bade og hoppet liksågreit rett i vannet rett ved siden av! Utrolig deilig og perfekt sted å trene!

På tirsdagen dro jeg og 4 andre på kanotur rundt øya, kjempefint både vær og utsikt hehe!

Senere i uken lagde vi sunn pizza til lunch og gikk på tur opp til en "fjelltopp" med kjempefin utsikt! Over ser dere bilde av klassen

Det var retalivt dårlig vær nesten hele forrige uke selvom det kanskje ikke ser sånn ut, men på slutten av uken var det endelig sol igjen!!

Håper dere alle har hatt en fin uke :-))


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits