Hei dere! Sorry for null oppdatering de siste dagene, skal bli flinkere på det! I går var Helene og jeg på en jobb der vi var demojenter for den nye isen "DUGG". Det var både en morsom og en stressende jobb, vi hadde faktisk kjempelang hele tiden da vi jobbet - det tok liksom aldri slutt haha! Men gøy var det! Bildene er fra helene sin blogg (HER

-- Cardigan fra Acne, skjørt fra Topshop, topp fra Bikbok og veske fra Marc Jacobs --

Siden dere ønsket flere antrekksinnlegg, tenkte jeg å poste dette antrekket fra et par dager siden! Snakkes i morgen!

-- topp fra bikbok, jakke fra bikbok, sko fra converse, bukse fra dr.denim og veske fra Marc Jacobs --

Ble iphonebilder i dag, men her har dere hvertfall dagens antrekk! Var på skolen og en kort tur til byen med Stine i dag, så det var koselig! I morgen er det første ordentlige skoledag og så er planene å være med stine og maria på ettermiddagen! Blir koselig! Snakkes i morgen! Er antrekk noe dere vil se mer av? 
Hei! I går startet jeg og sikkert veldig mange av dere på skolen, noe jeg syntes var helt greit egentlig.. Litt kjedelig å bare kjede seg hjemme over for lang tid, haha. Kjempekoselig å se alle venna igjen og deilig å komme litt tilbake til en vanlig hverdag. Etter skolen i går dro Stine, Maria og jeg ned til byen for å spise lunch. Vi spise på grünerløkka på en cafe som het fru hagen som hadde utrolig god mat, kommer helt klart til å dra tilbake dit hihi. 
 

I dag var dro jeg i byen med Helene og Thea til nesten samme sted for å spise lunch ute nok en gang, så har brukt en del penger på mat i det siste.. men men! Er så koselig å sitte på cafe med venninner at det er verdt det. Spiste på mucho mas, som hadde kjempegod meksikansk mat! Etter dette var det rett på bussmøte, så nå skal jeg rett i dusjen og snart legge meg tenker jeg! Snakkes i morgen!

-- mandag ---- tirsdag --


Håper dere har hatt en fin start på uken!!
Hei dere!! Denne helgen var jeg med familien og masse familievenner i danmark for å bølgesurfe og kose oss! Var en kjempe bra og vellykket tur, hadde det kjempegøy! I dag var første dag på skolen etter ferien og jeg syntes egentlig det er veldig deilig å være tilbake til vanlig hverdag.

Etter skolen dro stine, maria og jeg til grünerløkka for å spise god lunch så bilder fra det kommer i morgen :-) snakkes!!

-- skjørt fra Gina T & topp fra Pull and Bear --


Hei dere, som skrevet tidligere var jeg jo i Rhodos med familien og en av dagene der nede brukte vi på shopping. Var faktisk overasket over hvor bra utvalg det var der av forskjellige butikker. De hadde Zara, Berskha, Pull and Bear osv og Sephora som jeg skal vise innkjøp fra nå! Jeg er kjempefornøyd med absolutt alt og har allerede brukt hvert produkt masse!!

--- Pudder fra Bare Minerals i fargen medium. Jeg har den versjonen som er matt ---

---- Solpudder fra Too Faced, endless summer ---

--- Eyeliner fra Sephoras eget merke ---

--- Vippetang fra Kicks og pudderkost fra Estee Lauder ---

--- Øyebrynsett fra Too Faced, brow envy ---

--- Concealer fra Benefit, erase paste ---

--- Maskara fra Too Faced, SIZEqueen ---


Hei hei dere! Jeg tenkte å vise dere en kjempegod og enkel smoothie, regner med at denne ikke er så uvanlig så jeg kommer nok ikke med en "original" smoothie nå. Men tenkte bare å poste den uansett, hehe ♥ Jeg drikker ikke smoothie så ofte som jeg gjorde før, men jeg pleier å lage meg en etter trening eller som et mellommåltid ettersom det kan være ganske mettende.

--- Smoothie med frosne jordbær, appelsinjuice, fersken og isbiter. Det er også veldig godt å ha litt yoghurt i, andre bær eller evt. mango/banan/kiwi ---

Ha en fin dag!!
Hei dere! I dag har jeg faktisk bursdag og blir 18 år. Dagen startet med koselig familiefrokost med gaver og kaker før jeg og Sanne tok en tur til byen for litt shopping og å spise på cafe! Etter det kom Lina og Thea med ballonger og kake noe som var utrolig koselig hahah! Når mamma og pappa kom hjem fra jobb dro vi til byen for å spise god middag på Olivia i Bogstadveien. Jeg har hatt en kjempebra og koselig dag med både familie og venner ♥♥♥


-------


Litt iphonebilder fra kvelden -- fikk også polaroidkamera av besteforeldrene mine som jeg elsker! Har allerede tatt to bilder og det er kjempebra uansett om det er mørkt eller lyst! 

Hei dere! Jeg tenkte å vise dere ett lite tips, nemlig å lage sin egen inspo bok! Det er ikke akkuratt en helt ny og spennende idé, men er faktisk ganske gøy å drive med hvis du kjeder deg, trenger litt inspirasjon osv. Bildene har jeg for det meste funnet på weheartit, lastet de over i word og printet de ut! Det går selvfølgelig ann å klippe ut fra mote/interiør magasiner også ♥ Alle bildene er i forskjellig str noe jeg hvertfall syntes er veldig fint når du skal sette de sammen. Jeg dro på ark og kjøpte meg den scrapbooken jeg bruker, men har man en gammel en liggenes hjemme er det jo bare enda bedre! 
Gleder meg til å bli ferdig! Er jo en kjempe fin detalj å bare ha liggenes i stua/rommet for pyntens skyld.
Hei dere! I dag møtte jeg Thea i byen i 12 tiden og vi gikk å så litt i butikkene osv før vi satte oss ned på en meksikansk restaurant i Bogstadveien. Det var kjempegod mat og ikke så alt for dyrt heller, så det er jo ett pluss! Etter lunsjen bestemte vi oss for å se en film på kino og vi ble fort enige om å se The fault in our stars, hadde ikke sett den før så endelig fikk jeg sett den! Filmen var utrolig fin, men utrolig trist haha ♥ The fault in our stars er helt klart en av mine favorittfilmer til nå, anbefales hvertfall hvis du ikke har sett den allerede.Fiine Thea ♥Kjøpte oss masse godteri på yummi heaven og satt oss på akerbgrygge for å vente på at filmen skulle starte, siden vi måtte vente 2 timer til neste gikk, hehe..Hei dere! I løpet av sommeren har jeg fått vært masse i byen med venninner, spesielt de siste ukene nå, noe jeg syntes er utrolig koselig! Det er også selvfølgelig ekstra gøy å se i butikkene når man først har litt penger på kortet ♥ En av mange fine nye klær jeg har fått kjøpt meg er denne cardiganen fra Acne en av mine favoritter! Jeg så på denne jakken i fjor, men var for sen med å kjøpe den så de hadde ikke igjen min str da, men da jeg så denne igjen i år kunne jeg ikke dy meg! Se så fin og perfekt den er!! Den er for varm å bruke nå, så jeg gleder meg masse til høsten til å kunne bruke denne. 
Jeg kan sikkert også få vist noen av innkjøpene fra Rhodos senere også, hvis noen er interesserte? 

--- Steen og Strøm i Oslo ---

♥♥♥♥
Hei dere! Tenkte å poste noen bilder som jeg tok med mobilen da jeg var i Rhodos, hadde ikke med meg kameraet mitt dit så ble bare et par bilder med mobilen.. så ikke de beste bildene! Men men, bedre enn ingenting. Jeg var i Rhodos med familien en uke for et par uker siden, noe som var en kjempe koselig ferie! Vi bodde på et kjempe fint hotell som lå ved stranden, og vi hadde en bungalow som er et lite hus som lå rett ved/på stranda, så hadde verdens fineste utsikt til havet! I løpet av ferien var søsknene mine på surfekurs, jeg fikk solt meg og slappet av etter noen uker på jobb, vi fikk sett rundt i Rhodos og spist kjempegod gresk mat! 


♥♥♥♥ 

-- jeg driver å fikser med designet nå, så er ikke sånn jeg vil ha det enda. Men satser på å bli ferdig snart! --
Hei dere, lenge siden sist nå! Tenkte å begynne å blogge igjen, faktisk. Kjenner jeg savner å skrive og ta bilder av det jeg gjør/outits/innkjøp/reiser osv. Etter jeg sluttet å blogge for nå nesten 3 mnd siden har jeg nesten ikke tatt noen bilder så gleder meg til å kunne ta litt flere bilder å se tilbake på etterhvert! Nå som det er to uker igjen til skolestart (!!) så kommer det nok snart litt mer å blogge om. Denne sommeren har ikke vært så utrolig interessant egentlig, har vell bare jobbet, vært på en hyttetur med Thea, Lina og Helene på Hvaler, en uke i Rhodos og nå er jeg hjemme og skal være det til skolen starter. 

Håper dere har hatt en fin sommer, så snakkes vi :-)dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits