Hei dere! I dag var jeg i byen med Stine og en venninne av henne, koselig! Vi gikk litt rundt å kikket i butikker og gikk å kjøpte kaffe på starbucks. Nå blir det Harry Potter maraton med Lina, gleder meg, haha - har ikke sett mer enn 2 av hp filmene faktisk, jeg er sikkert den eneste?

Så fornøyd med alt <3

Skjorte fra Gina t

Skjorte fra Gina t

Skjerf fra beck søndegaard <33 såå fornøyd!

Skjorten kostet 299, genseren 129 og skjerfet 700 kr - pleier egentlig ikke å poste pris, men har fått en del spørsmål osv om hva innkjøpene mine kostet, så får bare starte å skrive det ned :) ha en fin kveld alle sammen!
Hei dere! I går var Stine og jeg i byen før vi dro hjem til henne for overnatting, som sagt. Vi startet såvidt på en film før vi dro bort til noen i klassen til Stine, så det ble en bra kveld :) kjøpte et par ting som jeg kan vise senere, snakkes!

Fine Stine ?
Hei dere, og god morgen! Er ikke alltid jeg har tid til et lite morgeninnlegg, men greit å gjøre de dagene jeg har tid til å poste. I dag skal jeg og Stine dra til byen rett etter en ukas korteste dag på skole for å shoppe inn litt nødvendig ++ og så skal vi hjem til henne for en skikkelig koselig jentekveld med favorittpizzaen, haha! Vi skal også holde oss våkne så vi kan prøve å skype med Maria som dro for snart en uke siden til usa i ÅTTE mnd, håper det ikke tar like lang tid som det høres ut :((

Ha en fin dag på skole/jobb i dag!
Hei dere! Jeg sa jo for rundt en uke siden at jeg skulle filme inn en video til dere hvor jeg viser innkjøpene mine fra Palma, men det er noe galt med kamera/minnekortet mitt, så får liksom ikke filmet mer enn 5-10 sek før filmingen stopper automatisk, noe som kan bli veldig slitsomt hvis jeg knapt får vist en ting pr film.. Så må prøve å få fikset det ved å kjøpe nytt minnekort, eller bare vise noen av småtingene jeg kjøpte i innlegg - sånn som dette. 

Da jeg var i palma kjøpte jeg ikke mer sminke enn denne blushen + to ansiktskremer om jeg ikke husker heelt feil. Sephoraen de hadde der var utrolig dårlig, og det var utsolgt for det meste i too faced- og benefit-avdelingen, noe som var merkene jeg hadde lyst til å kjøpe mest av, så det var kjipt.. Men men, får kanskje bare bestille på nettet eller noe sometime.Jeg er hvertfall kjempe fornøyd med dette og jeg elsker fargene i det! Har brukt det en del allerede og gleder meg til å bruke det mer! 
Hei dere! I dag var en kort dag på skolen, så Stine og jeg dro hjem til Stine og lagde oss en god lunch med først fiskekake(?) på brød som var kjempe godt og så en deilig fruktsalat til dessert, naam!! Nå sitter vi med hver vår lekse og skal gjøre ferdig de, heldigvis er det bare en enkel engelsklekse jeg har igjen :) snakkes!

Ha en fin ettermiddag!

Genser fra Bikbok, skjørt fra Berskha, ringer fra H&M og smykke fra Berskha! ♥
Hei dere! Da var det mandag igjen og andre skoleuke har startet. Kjenner fortsatt det er vanskelig å stå opp tidlig, men jeg får håpe jeg venner meg mer til det. Dette får bli et kjapt innlegg i og med at jeg har en del lekser til i morgen + at en av de har karakter, so better get to it. I går hadde jeg foresten ikke sånn utrolig mye å gjøre, så bestemte meg for å lage timeplanen min sånn som Erica/l0ve har gjort og vist på bloggen sin. Ble ganske fornøyd, får bare håpe det ikke er noen skrivefeil, haha - utrolig typisk meg om det er det..

Tenkte foresten å ta noen kjappe bilder til andre blogginlegg før jeg starter på leksene, har dere noen ønsker om hva dere vil jeg skal blogge om?
 
Hei dere! I går var det avskjedsfest og bursdagsfeiring for Ingvild som snart drar til Italia på utveksling. Det var en kjempe koselig kveld med god mat og mange kjente :) nå må jeg fortsette på leksene, snakkes i morgen!

Helene, Thea og meg på veien dit.

Meg, Thea og Lina foran, og bursdagsjenta bak

Alle jentene ♥ eneste som mangler er helene, fotograf haha
Hei dere! Tipper det ikke er mange av dere som er våkne nå på en lørdag.. Men i dag skal jeg si hade til Maria for åtte mnd i USA på utveksling, kjenner jeg gruer meg masse til å si hade og gi den siste klemmen på 8 mnd :(
I går var enda en laang dag med først skole og så bytur, neste uke skal jeg roe ned på å dra til byen rett etter skolen, haha, går alt for mye penger.. Men ja, rett etter skolen dro Thea og jeg hjem for å spise lunch og så møtte vi Lina, Helene, Ingvild og Nora i byen for å dra på yoghurtheaven, koselig! Etter det dro jeg rett til Maria for å være sammen en siste kveld :)

Bildene over er fra tacodate med Thea, hihi, kosiii og bildene under fra yoghurtheaven <3

Nora, Helene, Thea, Ingvild og Lina
Hei dere! 

I går var nok en lang dag med bytur rett etter skolen. Tror det blir siste på en stund, går en del penger.. haha. Skal spare litt nå tror jeg! Men ja, i går var jeg i byen med Thea for å spise på cafe, koselig! I dag er det endelig fredag, og første skoleuke er ferdig. Har hatt alle fagene nå og de fleste virker veldig bra og jeg gleder meg faktisk til et par av de, så det er bra! Får håpe motivasjonen holder ut hele året. Nå er det skolen som står for tur, så snakkes senere i dag! 

Genser fra Monki, skjørt fra bikbok, veske fra LV, små smykker fra Bikbok og Berskha og små ringer fra H&M. ♥
 Hva syntes dere om antrekket?

Smykke fra BikBok  ♥  Sko fra Toms  ♥  Skjørt fra Berskha  ♥  Topp fra Gina T  ♥  Ringen er sommergave fra Helene beste ♥ ♥ ♥ ♥Hei dere! Rett etter en laaang dag på skolen dro jeg til byen med Stine for litt shopping og for å senere møte Maria for at vi tre skulle dra på 1d filmen. Hahah, kan ikke tro jeg så den, men men, var helt grei! Nå er jeg kjempe sliten og har mest lyst til å bare gå å legge meg, men må fikse noe greier og hoppe i dusjen før jeg får lagt meg.. Heldigvis starter vi 10 i morgen noe som blir superdeilig etter i dag. Snakkes!
Tok bare et bilde i dag inne i kinosalen + antrekksbildene i <3speilet<3.. Jaja, bedre enn ingenting

Og så dagens antrekk: ny genser fra monki, bukse fra bikbok, veske fra LV og små smykker fra bikbok og berskha :)

Hva har dere gjort i dag?

Solbriller fra Rayban  ♥  Sko fra Toms  ♥  lommebok/clutch fra Stradivarius  ♥  Blondeshorts fra H&M  ♥  Tshirt fra Bikbok (olsen-tvillingene-kolleksjonen ♥ ♥ ♥)
Skjørt og topp fra Gina T og favorittsmykket fra Zara ♥♥

♥ Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere! I dag var første skoledag over og det gikk helt greit. Gjorde ikke egentlig noe spesielt, annet enn å få timeplan og ark osv. Etter det dro Thea og jeg til byen der jeg kjøpte meg en FWSS lue som jeg har hatt lyst på kjempe lenge! Så noen med den i fjor vinter, men fant aldri ut hvor de hadde kjøpt den, haha. Men nå, endelig, fant jeg den. Det var kjempe mange fine farger, men jeg falt for mørkeblå/marineblå ♥♥ Såå fornøyd, gleder meg til å bruke den når det får blitt litt kaldere ute, haha.

Hei dere! Da har jeg nettopp vært en kort tur i byen med Thea etter første skoledag på Kongshavn vgs, det er en kjempe fin skole som jeg 'gleder' meg til å gå på de neste to årene. Thea og jeg spiste god lunch på fridays før vi tenkte å shoppe litt, men ble til at vi bare kikket litt i butikker. :)

Bestilte såå god bruschetta, bestiller vell det samme ca hver gang jeg er på fridays, haha ♥
Hei dere! Nå har jeg tatt en lang og deilig dusj, laged meg smoothie, pakket ferdig bagen til i morgen OG funnet ut hva jeg skal ha på meg. haha, denne dagen har gått så syykt sagte, har egentlig bare "ventet" på å kunne gå å legge meg for så å våkne opp til skole og hverdagen igjen. Ikke det at jeg gleder meg til skolen, men jeg gleder meg til å komme litt igang i gjen og møte alle igjen! Tenkte som et siste innlegg før skolen starter igjen å vise en liten oppsummering av sommeren min - har jo jobbet 3 av ukene, så har jo ingen spesielle bilder fra det i og med at jeg for det meste bare sto opp, jobbet og la meg igjen. Haha.

Jeg har hatt to heerlige jenteturer til hytta mi på saltnes denne sommeren, denne med Helene var helt i starten av ferien, og var en utrolig koselig tur! Det var ikke spesielt fint vær eller noe, men vi fikk kjørt masse båt, spist grillmat og dratt inn en tur til fredrikstad uten problemer. Det var en sååå koselig tur! ♥

Bare noen dager etter jeg kom hjem fra hytteturen var det rett til Gøteborg, Sverige med mamma og lillesøss. Vi gikk rundt å så i byen og fikk shoppet en del. Spiste også ute på kjempe fine restauranter alle kveldene vi var der! Kjempe fin by  ♥♥ (upsi, ser et bilde har kommet to ganger, men samma, orker ikke fikse på det haha)

Så var det den andre jenteturen jeg fikk ha i sommer, sammen med Lina, Thea, Stine og Maria. Kjempe koselig tur med fine spillkvelder, båtturer og god mat! Vil virkelig ha flere slike skikkelige jenteturer til neste sommer ♥

Så, for ikke så lenge siden var jeg i kjempe fine Palma, Mallorca med Mamma og lillesøss. Det var en utrolig fin by og vi fikk gjort såå mye på bare de få dagene vi var der! Vi shoppet masse, spiste god mat, var på stranden, ved bassenget og fikk solt oss masse. Kjempe fin tur! ♥♥

Dette var altsåå høydepunktene denne sommeren, har virkelig hatt en kjempe fin sommer med venner og familie! ♥♥ Gleder meg til neste sommer allerede! Men nå må jeg pakke ferdig det siste før jeg skal prøve å legge meg tidlig for skole i morgen.
Hei dere! Rakk ikke mer enn en oppdatering i går, så tenkte å poste antrekket fra i går før jeg gjør noe i dag. Tror ikke jeg skal gjøre så mye i dag, men skal hvertfall finne ut hva jeg skal ha på meg på første skole dag, pakke bagen og kanskje spille inn innkjøpsvideo fra Palma? Får se hva jeg rekker! :-)

Bukse fra bikbok, topp fra mango, jakke fra pull&bear, sko fra converse, veske fra LV og små smykker fra bikbok, urban outfitters og berskha! ♥♥
Hei dere! I dag var jeg på hardrock café for andre gang på to uker med Maria og Stine. Vi bestilte god mat og koste oss før vi gikk å kikket litt til i butikkene. Nå skal vi spise god sommermiddag hos Stine, blir grillmat, naam!

Beste Maria og Stine <3
Hei dere! I dag var en rolig og koselig dag med Lina beste. Hun kom til meg i rundt tre tiden hvor vi først spiste middag, så gikk vi til butikken å kjøpte litt frukt for å se på titanic, meeen vi så vel rundt 1 time av filmen før vi gikk lei - begge har jo sett den mange ganger før, så vet jo om alt som skjer hah.. Etter det satt vi oss ut på terrassen å snakket og hørte på regnet utenfor, kosiii!

Tok ingen bilder i dag, glemte det helt bort, så tok heller et par (dåårlige) bilder av morgendagens antrekk. Skal ha den nye buksen fra kolleksjonen til Olsen-tvillingene til :-) snakkes i morgen! Skal være med Stine og Maria å spise lunch, gleder meg!!

Haha, sykt dårlige bilder, men men.. Viser dere bedre i morgen!

Skjørt fra Stradivarius  //  topp fra H&M (eller moe)  //  små smykker fra bikbok og berskha


♥ Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere! I dag har vært en lang dag, er sååå sliten nå.. I dag tidlig kom Thea til meg i sånn 11-12 tiden før vi møtte Helene for å dra på åpningen av den nye skolen, kongshavn. Var sykt gøy å endelig få se skolen, haha, var utrolig fin!! Gleder meg masse til å starte der, virket utrolig bra :-) senere dro vi til byen for å shoppe litt og spise litt, men det endte med at Helene og jeg tok oss take-away mat fra starbucks. Etter det møtte vi Miriam for å se på kino, koselig!

Haha, var en syykt kul bil som var midt på akerbrygge! Tror det var en slags festival (?) eller noe der.. Gøy hvertfall, haha!
Hei dere! Nå sitter Thea og jeg å sminker oss ferdig før vi skal på åpningen av kongshavn og så ned til byen etter det. Blir braa! Blir nok til å shoppe litt og så spise ute, kjempe koselig!Hva er deres planer for dagen?

Hei dere! I natt kom jeg hjem fra en herlig jentetur i palma, kommer til å savne det, men samtidig er det kjempe deiig å være hjemme igjen. Fikk kjøpt masse fint og har tenkt til å vise dere alt sammen senere - tenkte kanskje video, men er ikke helt sikker enda.. Men hvertfall, på taxfree på vei hjem fant jeg denne parfymen fra RL. Har sett på den før og har syntes den luktet utrolig godt, så endelig fikk jeg kjøpt den! Vet ikke helt hvor fin jeg syntes flasken er, men den lukter hvertfall syyykt godt ♥♥ Ralph Lauren har fire forskjellige "lukter" i denne kolleksjonen, men den rosa/nr 2 er helt klart min favoritt! 
Hei dere! Nå har vi akkurat spist siste hotell-frokost her i palma og skal snart vente ved bassenget på utsjekking. Gleder meg egentlig litt til å komme hjem, men samtidig er det såå fint her at jeg kunne godt blitt her noen dager til! I går spiste vi på pizzahut, noe som var bedre enn forventet, haha. Trodde de bare hadde pizza jeg.. Men men, nå må jeg pakke ferdig, snakkes!

Blogges i Norge hvis jeg ikke får Internett før vi er på flyet :-) ha en fin dag!
Hei dere! I dag er den siste hele dagen og vi har nettopp kommet hjem fra middag. Vi har vært på stranden og så litt på bassenget i hele dag, før vi dro på enda litt mer shopping! Nå skal vi pakke før utsjekking i morgen tidlig :)

Se så fint det er her! Ååå, love
Hei dere! I går var en kjempe koselig dag og fikk så mange herlige gratulasjoner!! Vi var som sagt på stranden og litt ved bassenget før vi dro ut for å spise god mat på en restaurant som var kjempe fin!
Nå sitter vi å spiser frokost og skal snart tidlig på stranden for å få tak i strandseng. Snakkes!
Hei dere! I skrivende stund ligger jeg ved bassenget og soler meg i deilig & varmt vær! Loove! I dag har vi vært på stranden, men bestemte oss etterhvert å dra til bassenget på hotellet. Vi har akkurat spist pizza-lunch, så det var godt! Elsker å spise på hotell, haha, spesielt hotellfrokosten, naam!!

se så fint vann!! omg loove
Hei dere! I går ble det en koselig, men sen middag. Bestilte god italiensk mat før vi gikk opp til hotellet for å legge oss igjen. Blir sene kvelder og tidlige morgninger for å få gjort mest mulig her nede, hihi!
Idag har jeg BURSDAG og skal egentlig bare være på stranden eller ved bassenget i hele dag for så kanskje å ta en tur til et senter hvis det er åpent. Blir en bra dag! Koser meg masse! Nå må jeg løpe, skal spise frokost ;-)
Hei dere! Dette får bli et kjapt innlegg før vi skal ut å spise en sen middag, blir kos! I dag skulle vi først shoppe og så dra på stranden, men ente med en hel dag med shopping og så blir det stranden eller bassenget i morgen! Det er SÅ deilig og varmt her, så gleder meg til å få litt farge snart :-) viser innkjøp når jeg kommer hjem!

?? så fint her!!
Hei dere! Nå sitter jeg på rommet i Palma og har kost meg kjempe masse bare på denne halve dagen jeg har vært her. Vi kom sånn i syv tiden og gikk rett ned på stranden etter vi sjekket inn. Stranden er såå fin og kjempe varmt & klart vann! I morgen skal vi være ved stranden eller på bassenget, er ikke helt sikre enda, men vi skal også på et senter ut mot kvelden å kanskje få shoppet litt også, blir bra!

Bilder fra flyturen:

Bilder fra stranden og middagen:

Ååh, det er så fint her!!


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits