Hei dere! Bare to dager igjen på jobb nå! Gleder meg til å få lønn og endelig fått sovet ordentlig ut og se alle jentene igjen <3 så mye bra igjen av sommeren min!
I går møtte jeg Stine, Maria og Amanda igjen etter en mnd siden vi så hverandre, såå koselig!! Vi møttes i byen og dro for å spise middag på hardrock cafe, kjempe godt. Nå skal jeg rydde litt og slappe av før jobb i morgen! Snakkes!

Vi dro også en liten tur på norwaycup bare for å se! Gøy!
Hei dere! I går kveld var jeg med familien på en restaurant som het 'paa brygga' som lå på brygga i Fredrikstad, haha. Var kjempe god mat og kjempe koselig å dra ut rett etter jobben og få gjort noe annet :-) var så deilig å sitte der med såå fint vær, herlig!

I morgen skal jeg jobbe og så blir det bursdagsfeiringen av Aurora, blir braa!

Hva har dere gjort de siste dagene daa? :-)
Hey dere! Nå er snart enda en uke med laange arbeidsdager ferdig og jeg skal snart ta helg ;-) har ikke fått orket å blogget siden jeg har dratt nesten rett hjem på hytta og så enten sovet eller ikke fått rukket å dra hjemom først engang .. stress! Men men, i går var jeg en kjapp tur innom et senter i Moss og fant med deen søte peplumtoppen fra Gina tricot, kostet 150 kr.

Snakkes om ikke så alt for lenge, håper jeg! :)
Hei dere! Da jeg var i gøteborg kjøpte jeg meg en ny maskara fra Lancome som fort ble en favoritt! Den heter hypnose drama og gir utrolig bra volum. Når jeg tar på maskara pleier jeg egentlig å ta på ganske mye for å få mer "markerte" vipper, men med denne trenger jeg ikke ta på så alt for mye før det gir et fint resultat med tykke vipper ♥♥ Husker ikke heelt prisen, men ligger på rundt 250-300 kroner, litt dyrere enn hva jeg egentlig pleier å bruke på en maskara, men det er virkelig stor forskjell fra en til 100 kr og denne! Love it!!

 

Seee så fine vippene ble med maskaraen, jeg er så fornøyd ♥♥ 
Hei dere! I dag sto jeg opp ganske tidlig av meg selv i og med at jeg har en heelt annen døgnrytme nå pga jobben osv, men det var veldig deilig så fikk gjort en del i dag :-) øvelseskjørte faktisk litt før lunsj og føler jeg er blitt mye bedre på det, kjempe gøy! Etter det dro vi nesten rett ut med båten og lagde grilllunsj på engangsgrill, hehe. Var såå deilig og varmt!

Nå har jeg nettopp spist pizza-middag med familien, hadde favorittpizzaen og kesam med bær til dessert idag! såå god!!
Hei dere! Som dere skjønner så har jeg ikke fått oppdatert så utrolig mye denne uken, men det er rett og slett fordi jeg blir såå trøtt av å stå opp tidlig å jobbe at jeg glemmer det helt bort + at jeg er veldig mye ute og i båten osv nå, siden det er sommer :-) men nå er det helg og jeg skal prøve å få postet noen innlegg og bli bedre til å ta bilder da! Snakkes!

Bildene over er fra i går kveld da vi besøkte noen venner av familien på andre siden av vannet :) vi spiste på en koselig kafé og fikk kjørt litt båt, loove it!
Hei dere!

I går var første jobbdag for meg og det gikk faktisk helt ok! Rett etter jobben var det rett til bursdagsmiddag for tanta mi med familien så rakk ikke poste noe innlegg i går. Men ja, vi spiste hvertfall god mat og tok oss en tur med på stranden i går kveld, koselig!Ny genser fra Zara, sko fra Vans og shorts fra Levis ♡♡


♡ Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere!

Da jeg var i Gøteborg kjøpte jeg meg tre neglelakker fra Topshop. Har allerede en farge/neglelakk fra deres kolleksjon allerede og syntes egentlig de er veldig bra og sitter lenge! Syntes de tre fargene jeg fikk valgt ut er utrolig fine og passer til det meste! Såå fine farger!!

Daydream - såå søt rosa farge som passer perfekt til sommeren hvis jeg får blitt litt brun osv! 


Moondance - heelt klart min favoritt! Fargen er utrolig fin og er utrolig fin på ♥

Blitz - rosafarge med litt skimmer, såå fin! 

Hvilken er deres favoritt? 
Hei dere! I dag har jeg hatt en utrolig koselig dag på hytta til Thea på hvaler, så deilig og varmt! Skikkelig sommer følelse :-) på kvelden kjørte vi litt båt og vi kom nesten nettopp opp fra å bare ha sittet på brygga å snakket, koselig!
Hei dere! I går var  vi som sagt ute med båten i finværet hele dagen, det var utrolig deilig og gleder meg masse til flere slike lange og bra båtturer videre i sommer! Nå skal jeg kjøre til Thea sin hytte på hvaler og bli der til i morgen, gleder meg masse til å se henne igjen, har vel ikke sett hverandre siden skolen sluttet, nesten? så det blir bra! Bare see så fint vær og hvor sykt klart vann det var! Skal såå hit en annen gang i sommer også, sykt fint!
Hei dere!

I dag har jeg vært ute med familien i båten i så og si hele dag! Har vært strålende sol og utrolig deilig og varmt, herlig! Tok masse bilder som jeg tenker å poste i morgen tidlig. Etter båtturen bestemte vi oss for å spise middag på en restaurant på engelsviken, såå god mat der! Jeg bestilte blåskjell, som alltid, de er så utrolig gode der!

sommerstemning <333

Hei dere! Fant et antrekk jeg hadde helt glemt å poste fra Gøteborg, jeg har på meg en kjole jeg kjøpte på en butikk som var utrolig fin. Hadde så mye kult! Denne kjolen måtte jeg bare ha med en gang, den er jo såå fin! Helt klart en favoritt nå i sommer :-)

Kjole og solbriller fra Rut&Cirkle og veske fra Bikbok

Hva syntes dere om antrekket?

Tee fra Cubus, skjørt fra Gina Tricot, Smykker fra Bikbok og solbriller fra Rut&circle (?) :-) Hva syntes dere om antrekket?


hei dere! I dag har det jo vært sykt varmt, så jeg har vært ute med båten i hele dag! Utrolig deilig :);) kjørte båten ut til en øy for å spise lunsj og bade, så koselig! meldt like bra vær i morgen også, så blir nok enda en dag som denne, herlig!Kjole fra River Island, nok en gang smykket fra Gina Tricot  &  veske fra Bik Bok.

Hei dere!

Jeg tenkte å poste en rask oppdatering fra i går nå før frokost. Vi spiste middag på en fin restaurant og jeg bestilte sikkert min femte cæsar salat den siste uken, haha, syntes det er såå godt! Nå må jeg kjappe meg ned til frokosten før enda en fiin dag, skal hjem til hytta i ettermiddag som jeg også gleder meg masse til! Er medlt så bra vær :-)
 
Hva er deres planer for dagen?
Hei dere!

Da var nok en dag ferdig i Gøteborg og det er jo såå deilig med fint vær! Har godt med kort kjole og solbriller i hele dag - såå deilig!! I dag har vi brukt mesteparten av dagen på å gå i gå-gatene og shoppet litt. Kan sikkert enten lage en video eller ta bilde av innkjøpene, hvertfall fornøyd med alt! Dagen startet med tidlig frokost på hotellet og så gikk vi hele familien til gågatene for å shoppe litt, etterhvert spiste vi god pizza-lunsj før vi gikk videre :-) Før vi dro på hotellrommet for å slappe av litt før middag tok vi noe å drikke på starbucks, tok en mango juice ish, som var såå god! Nå er vi tilbake på hotellrommet igjen, og jeg tenkte jeg skulle forhåndslage litt antrekksbilder osv til i morgen og senere i uken! Snakkes!Hva har dere gjort i dag?

Genser og shorts fra Zara, smykke fra Gina T  &  sko fra Bianco :-)


Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere!

Da var første dagen i Gøteborg over og jeg syntes byen er utrolig fin! I dag har vi gått litt rundt og sett + at vi har fått dratt innom Liseberg for lillebrødrene mine og så innom litt shopping i ettermiddag. Jeg har akkurat kommet hjem fra en sen middag på en restaurant i en av gå-gatene, kjempe god mat! I morgen skal jeg med mamma og lillesøss på mer shopping, fikk uansett bare kjøpt meg et smykke og en neglelakk i dag, så ser frem til mer! Det er jo både Zara, Mango, Topshop osv her, så ser ikke bort fra at jeg finner meg noe mer enn i dag! Snakkes i morgen!

Skulle tatt litt flere bilder, men får bli bedre i morgen! Øverste bildene er fra lunchen og nederste bildene er fra middagen, hehe. Kveldens antrekk kommer i morgen tidlig, så stay tuned (eller noe sånt .. ) snakkes!
 
Hei dere! Da har vi kommet oss på hytta og skal tidlig opp i morgen for å dra til Gøteborg, gleder meg faktisk veldig til at det 'bare' er til Sverige, men det er jo en annen storby enn Oslo! Så blir bra! Resten av familien skal på liseberg (?), men vet ikke heeelt om jeg blir med på det enda, men da blir det vel til at jeg går litt i shopping gatene tenker jeg! Gleder meg! Skal også prøve å få filmet litt mens jeg er der så jeg kanskje kan poste en video etter helgen i Gøteborg! Snakkes!

Sneakpeak på morgendagens antrekk med ny favoritt genser fra zara!! Elsker den! Kjøpte den for et par dager siden for litt over 100 kr, kunne ikke blitt mer fornøyd!


Ny topp fra Gina Tricot, shorts fra Levis & solbriller fra RayBan :-)

Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere! I det siste har jeg følt at jeg har blogget mye om det samme, det går for det meste i antrekk og hva jeg gjør på 'fritiden', så jeg lurte på om dere hadde noen ønsker til hva jeg skal blogge om? Har ikke gjort noe spesielt i sommerferien enda, da det bare har gått 2 uker, men vil ha noen forhåndskrevne innlegg til dager jeg kanskje ikke har internett eller ikke har tid. Jeg har hvertfall planer om å få blogget så mye som mulig i Gøteborg og Mallorca, samtidig hvor jeg har lyst til å filme mye i begge steder så det blir to videoblogger også. Og så, mot slutten av sommerferien, har jeg lyst til å ha en sommerferie videoblogg ish. Håper dere gir meg litt tips, så snakkes vi senere!

Tenkte også å oppdatere sånn hver dag, på morningen og på kvelden! Hvertfall når jeg er i Gøteborg og Palma, men også hvis jeg finner på noe på hytta også! Snakkes i morgen, søte! Må foresten også si tusen takk for kommentarer i det siste, alltid morsommere å blogge når jeg får flere kommentarer, så det er braa! ♥ ha en fin kveld!
Hei dere! For et par dager siden satt jeg opp et treningsopplegg som jeg skal gjøre hver uke i sommer, eller det er hvertfall målet mitt! Har hatt så lite motivasjon nå i det siste, så skal prøve å komme i gang med treningen igjen når jeg får kommet meg på hytta, gleder meg! Vet ikke helt om jeg skal lage en ny plan for hver uke, men det blir vell til at jeg bare gjør denne på repeat de neste ukene i sommerferien. Tar jo maks en time av dagen, så det er lett å få presset det inn enten på morningen eller på kvelden. Trenger heller ikke noe trenings-senter for disse ♥♥

Hva syntes dere om opplegget? Vil dere at jeg skal lage flere slike, hvis dere også vil bruke planen?♥♥


Hei dere!
Jeg skal jo til Gøteborg nå på fredag, noe som jeg gleder meg masse til! Elsker storby-helger ♥ Det er jo, blant maange andre butikker, topshop der, så jeg tenkte å se innom hjemmesiden deres for å finne noen favoritter som jeg kan se etter når jeg er der. De har fått inn masse fine sommer kolleksjoner som jeg ser frem til å prøve i butikken! Her er hvertfall noen av favorittene:


See så fint! Som dere ser liker jeg veldig godt basics, hvite, grå eller svarte gensere, kjoler, tshirts osv - looove! Favorittene blir vell nr 1, 2, 5 og 6 tenker jeg ♥ ♥ Hvilken er deres? 


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits