Skuldertopp fra cubus, en klar favoritt denne sommeren <3 har den både i hvit og svart og er såå fornøyd!
Hei hei! I går tok Helene og jeg turen ned til Thea uten at vi egentlig hadde noen spesielle planer for kvelden. Men det endte med at vi satt ute på terassen å drakk litt vin før vi dro videre ut, gøyy!

<3<3
Hei dere! I dag var siste dag på saltnes og de to siste dagene brukte stine og jeg for det meste til å sole oss. Det var syykt varmt og deilig vær og begge har faktisk fått farge! Nå er det bare en uke igjen før jeg drar til USA så gleder meg masse!

<3<3

Ha en fin helg!
Hei dere! I går dro vi inn til gamlebyen i fredrikstad en tur for å spise lunch og titte litt! De har så så søte vintagebutikker og cafeer, og det var så deilig med fint vær også! Maria dro også hjem i går så nå er det bare Stine og meg igjen til fredag, koselig!

<3<3
Hei hei! I går var det st. Hansaften og vi bestemte oss for å spise på engelskkunnskaper før vi dro til en strand der de feiret st hans med bål og mye mennesker! Vi spiste på engelsviken og kjørte båt til stranda, koselig!!

<3 ha en fin dag!
Hei dere! I går kom Stine, Maria og jeg på hytta, noe jeg har gledet meg til lenge! Da vi kom frem dro vi innom en strand før vi dro hjem for å lage lunch, kjempekoselig og fint vær!! På kvelden bestemte vi oss også for å grille og sitte ute å spise, skikkelig sommerfølelse!

Ha en fin dag! I dag skal vi spise middag på engelsviken, gleder meg!!
Hei dere! En god stund siden sist oppdatering nå, men tenkte å poste noen bilder som er tatt med mobilen for å vise dere litt hva jeg har gjort. Har akkurat blitt ferdig med eksamen så har funnet på mye! Alt fra turer til stranden, trening, shopping og såklart avslutning med skolen på gamle logen med middag på olivia etter! <3

<3 i morgen blir det hyttetur med stine og maria! Gleder meg!!
Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere en av mine favorittprodukter til sommeren. Lenge siden jeg har hatt et innlegg der jeg viser dere innkjøp eller anbefalinger, så hvorfor ikke? Jeg kjøpte denne for kun et par dager siden på the body shop og er veldig fornøyd! Har såklart hatt fler produkter fra samme butikk tidligere, men dette må være favoritt lukten til nå!

Som sagt lukter den utrolig friskt og "rent" og gir samtidig god fuktighet! Perfekt nå til sommeren, tror jeg har lyst til å kjøpe fler produkter fra denne kolleksjonen. De har scrubs, bodybutters osv som jeg har sykt lyst på!

Fuji green tea - body lotion
Hei hei! Nå kan jeg endelig si at jeg er ferdig med alle eksamene og ferdig med 13 års skolegang. Etter Pernille, Thea, Helene og jeg var ferdig med hver vår muntlige eksamen i går dro vi til Lektern på Akerbrygge for å feire litt, kjempekoselig! Senere på dagen dro vi og noen fler av jentene ned på ulvøya, som jeg kan poste bilder av senere!

Ha en fin helg!
Hei hei! I går var Helene, thea, mai, Pernille og Vilde hos meg for å spise grillmiddag. Endelig har det blitt litt fint vær, så var enda koseligere å grille! Vi satt lenge og bare snakket og hadde spilte spill fra iphonen, haha!

<3<3
Hei dere! I dag dro Stine, Maria og jeg ned på ulvøya etter skolen. Det var kjempefintvær i dag så vi kjøpte inn litt god frukt og lå å solte oss, skikkelig sommerfølelse!

Håper alle har hatt en fin dag, så snakkes vi!
Hei dere! I dag var det siste skriftlige eksamen for min del, noe som er såå deilig! Endelig ferdig, nå er det bare muntlig igjen før ferie! Etter prøven dro jeg til Stine der vi lagde god mat, solte oss og så på film, koselig! Fin avslutning på et par stressende uker med eksamen.

Håper dere har hatt en fin dag!
Hei hei! Tenkte å komme med et kjapt tips nå før sommeren. Det er jo viktig å drikke mye vann, men for min del blir det litt kjedelig i lengden - så jeg har begynt å ha alt fra lime, bringebær, eple osv i vannet for smak! Det gjør vannet mer friskt og ett hakk sunnere.

I morgen er det eksamen i entrepenørskap og jeg gleder meg masse til å bli ferdig. Da er det bare muntlig eksamen igjen før sommerferie!


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits