Hei dere! I går var jo Helene og jeg i Fredrikstad for litt shopping før vi dro videre på peppes for å spise middag :-) Var en kjempe koselig tur, så gleder meg til flere hytteturer i sommer! Jeg nevnte jo at jeg hadde fått kjøpt meg et par sko og jeg er så utrolig fornøyd! De er utrolig fine og passer til det meste, både pyntet og mer "casual", gleder meg masse til å bruke de! Tenkte kanskje å bruke de når jeg skal til Gøteborg om ca en uke nå, blir braaaa!Såå fine! Kunne ikke vært mer fornøyd! Har ønsket meg de fra Jeffery Campbell nå utrolig lenge, men har aldri "orket" å bruke så mye penger på sko, men da jeg så disse som er nesten heelt like til sånn 1/3 av prisen, måtte jeg bare kjøpe de! ♥♥
Hei dere! I dag var jeg med Helene på peppes etter en tur på senteret, var kjempe koselig og god mat :-) fikk kjøpt meg et par sko som jeg er såå fornøyd med, skal vise de når jeg kommer hjem senere - nå blir Helene hentet snart, så vi slapper bare litt av på hytta nå! Snakkes :-)
Hei dere! Tenkte jeg skulle slenge med antrekket fra torsdagen før Helene og jeg skal en tur til Fredrikstad :-) vi tenker å se litt i butikker og så skal vi spise på restaurant! Blir braaa!

Sko fra converse - ny topp fra gina tricot - shorts fra levis/urban outfitters - veske fra bikbok - solbriller fra rayban - jakke fra stradivarius
Hei dere! Nå har vi nettopp kommet hjem fra enda en båttur, alltid like gøy, hehe :) vi akkurat fått spist god middag, så blir det sikkert å slappe av videre i kveld! Snakkes i morgen, da skal vi til Fredrikstad, så det blir bra!

<3<3
Hei dere! Helene og jeg hadde en kjempe koselig grillmiddag i sta, var såå godt og ser ikke bort fra at vi lager samme middag i morgen :-) i morgen har vi ingen andre planer enn å slappe av til resten av familien kommer hit. Snakkes senere!
Hei dere! I dag har Helene og jeg vært ute med båten i hele dag :-) nå skal vi på butikken å kjøpe middag og så blir det enda en koselig kveld. Her er et par bilder fra dagen:
Hei dere! I dag dro som sagt Helene og jeg til hytta og vi har fått vært på en kort båttur allerede i regnværet! Håper på bedre vær i morgen så vi kanskje kan dra ut en tur til med båten! I morgen går turen kanskje inn til Fredrikstad etter frokost og så skal vi grille :-) snakkes senere!
Hei dere! I dag skal jeg med Helene beste på saltnes for en koselig langhelg på saltnes! Det er meldt dårlig vær, men vi finner nok på noe :-) hvis det ikke regner/blåser for mye kommer vi nok til å kjøre mye båt! Gleder meg masse!! Snakkes fra hytta!
 
Hei dere! Endelig en ordentlig sommedag med sol og varme! Har jo regnet de første dagene i ferien allerede og nå skal det regne i morgen og et par dager til. Håper virkelig det ikke er riktig! Nå har jeg nettopp tatt bilder av tre forskjellige antrekk som jeg skal vise dere de nærmeste dagene, her er det første: 

Skjørt fra Bikbok  //  Topp er Lina sin fra topshop  //  smykker fra Gina Tricot!
Hva syntes dere om antrekket?
 
Hei dere! I dag har vært en laaang dag og jeg har fått gjort utrolig mye :-) dagen startet med at bestemor og bestefar + kusiner mine kom på besøk for at vi skulle dra videre til byen for omvisning på både stortinget og slottet, som er en gave fra oss til gullbryllupet. Etter det ble noen av oss igjen i byen for å kikke litt i butikker osv, koselig!

Nå har he nettop vært hos Lina, som drar til USA i morgen i hele tre uker!! Så heldig, og gleder meg allerede til å se henne igjen :-) nå tenker jeg å legge meg etter jeg har fått forhåndslaget et par blogginnlegg.

Vi spise også på restauranten prima fila mellom omvisningene, bestilte hamburger og kaffe latte. Hamburgeren var såå god, skal bestille den igjen neste gang jeg spiser her! :-)
Skjørt (egentlig kjole) fra bikbok / genser fra stradivarius / solbriller fra rayban / sko fra Toms / veske fra h&m
Hei dere! Bra overskrift, eller hva? .. Men ja, nå drar jeg straks på hytta med noen familie venner osv, så det blir veldig koselig! Gleder meg :-) får hvertfall håpe at det er litt bedre vær på hytta enn her.. Men men.

Dårlig iPhonekvalitet osv.. Men har litt dårlig tid, så vi snakkes senere! ?
Hei dere! Jeg fant for et par dager siden igjen en av Mac leppestiftene mine - denne er en utrolig fin rosafarge som heter pink nouveau. Gleder meg til å bruke den mye i sommer, har jo nesten glemt den bort :-) ha en fin dag alle fine!

Fargen er liiitt lysere på ekte..
Hei dere! Tenk at det er sommerferie i morgen!! Dette året har gått så utrolig fort og nå gleder jeg meg til en lang og deilig sommerferie med venner og familie. I dag var jeg utrolig lenge på stranda med Stine og Maria, vi var der vel fra kl 11 til 17 eller noe? Hvertfall utrolig koselig! Fikk badet og solt oss masse :-)
Hei dere! Tenkte å vise dere antrekket fra i går kjapt før jeg drar på trening og så videre til ulvøya med Thea i dag. Blir koselig om det blir bra værog so! Tar med kamera tror jeg, så blir nok blogging i kveld også. Snakkes!

Genser fra bikbok, smykker fra bikbok, skjørt fra Gina T og sko fra Converse! ☆☆

Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere! Da har jeg kommet hjem fra en god lunch på Olivia med mamma. Koselig! I dag har jeg ingen spesielle planer utenom å fikse pass, som kommer til å ta litt tid .. Skal nok ut å sole meg litt nå ja! Fortsatt så utrolig deilig og varmt vær :-)

Hva er deres planer for dagen?
Hei dere! I dag har vært en herlig dag med først skole i rundt 3 timer hvor vi bare hadde gym og så rett etter det dro Stine og jeg for å møte Maria i byen. Fikk kjøpt en kjole jeg har sett lenge på på bikbok og en bikini, kommer såklart til å vise senere :-) nå ligger Stine og jeg å soler oss på terrassen hennes, og det er utrolig deilig å varmt! Så deilig med sommer og hvertfall det at vi har sommerFERIE på fredag!!

Ble iPhone bilder i dag, men men - ha en fin sommerdag!
hei dere! nå sitter jeg på verandaen i det fine været, det er jo såå varmt og deilig nå! Har laget med frokost av salmalaks og fått tak i den nyeste utgaven av shape up bladet til det nye. I kveld tror jeg at jeg skal på stranda med noen venninner, håper på det hvertfall! Hadde vært kjempe koselig!

Ha en fin sommerdag alle søte! Tenk at det bare er en uke igjen til ferien nå, kan nesten ikke vente!
Hei dere! Dagen startet med at vi møtte på skolen rundt kl. 09:00 for å få vite om vi kommer opp i eksamen muntlig og jeg kom ikke opp!! Det var så utrolig deilig. Det var faktisk rundt 5 stykker i klassen som kom opp i NATURFAG muntlig i klassen min, så var utrolig heldig som ikke kom opp. Så kan vell si at jeg har sommerferie nå! Syntes det har gått utrolig fort, så deilig! Thea og jeg har nettopp vært litt ute å solt oss litt og laget pizza av tacolomper som en feiring av å ha sluppet både muntlig og skriftlig eksamen! ♥♥dagens utfordring: 10 fakta ingen vet om deg
________

1. Jeg er utrolig dårlig til å spare penger.. Hvis jeg har penger på kortet tar det ikke lang tid før jeg har brukt de opp enten på mat eller på klær/sminke. Med mindre det er noe jeg virkelig sparer til, så har jeg som regel rundt 20 kr på kortet, haha.

2. Jeg spiser ikke godteri/potetgull eller drikker brus. Det har jeg heller ikke gjort siden året 2013 startet. Det er av en enkel grunn at jeg ville ha en sunn livstil uten unntak. Det er såklart ikke alltid like lett å styre unna mat på fridays eller macern, men husker nesten ikke sist jeg kjøpte meg en cheese burger hehe.. 

3. Å stå opp på morningen blir bare vanskeligere og vanskeligere. For rundt et år siden kunne jeg ha vekkeklokka på 06:00 og stå opp fem min senere og nesten være lys våken - men nå, nå er det syykt vanskelig å komme seg opp. Har så lite motivasjon til å komme meg på skolen, og hvertfall nå som jeg vet at vi ikke skal gjøre noe spess på skolen fordi det snart er ferie.

4. Jeg er veldig rastløs og klarer ikke ligge rolig så veldig lenge. F.eks hvis jeg skal på stranda med noen venninner og vi skal sole oss går det maks en time før jeg spør om vi kan bade eller gjøre noe. Skjønner at dette kan være utrolig irriterende, men jeg klaaarer ikke å ligge helt stille for lenge, haha..

5. Jeg blir aldri kald - jeg kan gå med shorts og en tynn strømpebukse på en dag hvor det er -10-15 kuldegrader og jeg brukte også denim-jakken min til litt rundt i november da jeg fikk ut fingern og kjøpte meg en vinterjakke fra Zara haha. 

6. Jeg har kjent tre av bestevenninnene mine, Lina, Thea og Helene, helt siden jeg var 2-3 år gammel. ♥

7. Jeg har blogget utrolig lenge, ikke bare på denne bloggen, men på utallige forskjellige. Etter så og si hver eneste bloggpause jeg har hatt har jeg laget meg en ny bloggadresse for å "starte på nytt", tror jeg har nærmere 10 uslettede blogger overalt nå.. flaaut

8. Jeg er redd eller tørr hvertfall ikke å ta berg-og-dal-baner på tusenfryd osv. Det jeg er redd for er at den stopper midt i eller at noe gjør så den faller sammen - har alltid hatt denne "frykten" over det, hehe. En anne ting jeg heller ikke takler er hull i ørene, har blitt bedre nå og har så og si nettopp skaffet meg det selv, men jeg får frysninger og syntes det er utrolig ekkelt hver gang jeg skal bytte øredobb.. 

9. Jeg er over 1.70 cm høy, noe som jeg ikke liker i det hele tatt. Vet mange syntes at det er fint å være høy osv. men jeg ville nesten gitt hva som helst for å ha vært 5-10 cm lavere. Det at jeg er høy begrenser også hvor mye jeg kan bruke høye-heler, noe som jeg syntes er skikkelig teeeit, haha.

10. Håret mitt har blitt utrolig langt på bare et år, klipte meg til litt over skuldrene rundt mars/april i fjor og til nå har det vokst tilbake til lengden jeg hadde før jeg klipte meg da. Har bestemt meg for å beholde lengden, hvertfall nå til sommeren!
Hei dere! Da tenkte jeg å starte med 10 days challenge som jeg har sett et par bloggere har hatt nå i det siste! Tenkte det passet fint hvis jeg ikke har noe å blogge om en dag så det hvertfall blir et innlegg i stede for ingen. 

♥  day 1: 10 fakta ingen vet om deg
♥  day 2: 5 ting du ønsker deg
♥  day 3: En ting du aldri kommer til å gjøre
♥  day 4: 10 ting du hater
♥  day 5: 5 favorittfilmer
♥  day 6: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
♥  day 7: Innholdet i vesken din
♥  day 8: Topp 3 høydepunkt for sommeren
♥  day 9: Dine 5 plagg i garderoben
♥  day 10: Ti ting du elsker


 
Hei dere! I sta var jeg hos frisøren for å stusse de slitte tuppene mine, men bestemte meg også for å klippe opp så håret ble i litt forskjellige lengder i håret for å få litt mer form. Syntes det ble ganske fint og deilig med litt forandring. Klipte meg sist for rundt ett år siden, haha. 


Hva syntes dere?

 
Hei dere! Tenkte å poste et antrekk som jeg ikke har fått tid til å legge ut enda. Skjorten er fra Bikbok, t-skjorten er fra H&M, shortsen er fra Levis og smykke fra bikbok!  
Fiint vær!

Hei dere! I dag har jeg vært å trent fordi det er aalt for lenge siden sist og så har jeg vært på en såå koselig tur på ulvøya med Helene og Lina. Det var utrolig koselig og så utrolig idyllisk, så sommerfølelse! Utrolig deilig å kunne sitte ute på kvelden nåå! Gleder meg til flere kvelder som denne!

Bildene har jeg fått fra >helene< ♥ 

♥ fineste Lina og Helene ♥
 
Hei dere! Har fått et par spørsmål i det siste som jeg tenkte å svare på i et nytt innlegg med ukens spørsmål - lenge siden sist nå fordi jeg har glemt det bort, pluss at jeg har nettopp hatt spørsmålsrunde, men men! Her er hvertfall noen av spørsmålene jeg har fått siden forrige innlegg:

Lurer på hvor du har kjøpt kort t-skjorte?
> kjøpte min på weekday butikken i Oslo!

Har du laget designet ditt selv?
> Nei, det har jeg ikke. Jeg fant det på Charlotte Økland sin blogg HER, syntes dette var veldig enkelt og fint! Skal bare få satt inn en header en dag også! 

Elsker skjørtet, hvor mye kostet det?
> Takk! Det er fra Gina Tricot og kostet 100 kroner. Syntes det er utrolig billig for et såå fint skjørt!

Hvor ligger starbucks i Norge? 
> Det ligger allerede en på gardemoen, men nå har det nettopp åpnet en på Oslo City også - det var den jeg var på.

Har starbucks noe annet enn kaffe?
> Jaja, såklart! De har masse forskjellige drikker, som f.eks kakao, juice, frappe osv + at de også har mat/kaker der! Ikke bare kaffe.

Om VS bikini: Hvordan er str i forhold til f.eks BH størrelser?
> De er helt normale, jeg gikk hvertfall etter min vanlige bh str og min passer helt perfekt! 

Om VS bikini: Burde jeg gå opp eller ned i str hvis det står mellom to?
> Jeg hadde gått en opp, for det følger med stropper som kan holde den oppe hvis den er litt for liten. 


Noe dere lurer på til neste gang?
Hei dere! Da tenkte jeg å poste alle de fineste bildene fra kvelden i går. Postet et par i går, men syntes de fleste var så koselige at jeg vil poste alle! Var en så koselig kveld, skikkelig sommerfølelse! Det er fortsatt fint vær her i Oslo, så jeg blir vel til å legge meg ut å prøve å få litt farge når solen kommer frem igjen! ♡ Bare to uker til sommerferie nå!!


<- Stine, meg & Maria  ♡  -> Helene, Nora, Lina & Thea

<- Helene & Lina  ♡  -> Helene og meg

Lina, Mai, Maria & Hanna!

<- Lina, Thea, Nora & meg  ♡  -> Thea!

<- meg, Helene & Celina  ♡  Lina & Thea<- meg  ♡  -> Stine, meg, Helene, Nora, Celina & Helene
Hei dere! Da har jeg hatt en herlig og kjempe koselig kveld med de beste. Tok utrolig mange fine bilder som jeg tenkte å poste nå! Sen oppdatering i dag, men rett etter jeg kom fra ulvøya måtte jeg rydde før vi dro til Stine! Men det har som sagt vært en utrolig koselig kveld!!
Hei dere! Nå ligger Lina og jeg på fine ulvøya med nesten 20 varmegrader og strålende sol! Utrolig deilig og skikkelig sommerfølelse. Vi kjøpte inn litt bær og brus og kom hit for ikke så veldig lenge siden ?

Såå bra dag! Hvordan har deres morgen vært? ?
Hei dere! I dag har vært en rolig kveld med et par episoder av lost og sushi til middag. I morgen skal Lina og jeg på ulvøya hvis det blir fint vær før vi skal møte noen venner på kvelden! Blir braa!♡♡♡
 
Hei dere! Tenkte å komme med en kjapp update :) sitter ute med Thea i det utrolig varme og fine været!! Vi skal snart hjem, ettersom vi sluttet veldig tidlig på skolen i dag!

Genser fra Gina T, jakke fra drops, bukse fra Dr.Denim, veske fra H&M & solbriller fra H&Mdinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits