Hei dere! Og sorry for kjedelig blogging i dag, men var såå fint vær ute og har fått tatt et par antrekksbilder osv til dere, så blir bedre i helgen og til uken igjen! Var akkurat innom nelly.com for å se, og de har jo fått inn såå mye fint! Love it! Både nelly og så og si alle klessbutikker har jo fått inn så mange fine sommerklær. Får jo 1000x mer inspirasjon til antrekk osv på sommeren! ♥


Hvilke var deres favoritt?
Hei dere og goood morgen! Det er strålende sol ute og jeg gleder meg til å komme meg ut! Skal ha gym i første time, ute, så det blir sikkert bra! Nå sitter jeg å spiser frokost og skal dra om sånn 30 min tenker jeg - deilig med ikke så alt for dårlig tid! Snakkes senere i dag!

Hei kjære dere! For litt siden viste jeg dere denne kjolen som jeg kjøpte meg på bikbok! Den er så utrolig fin og sitter utrolig bra på.. Bare liiitt kort, men men! Nå tenkte jeg å vise dere hvordan jeg tenker å bruke denne kjolen, er jo så mange forskjellige måter å bruke denne på, love it!! ♥♥ 

♥ Her bruker jeg kjolen alene med en strikket jakke fra H&M, syntes disse passer såå fint med hverandre! Skoene fra New Look blir såå fine til jakken! Dette blir vell den mer "pyntede" looken av de jeg skal vise dere nå!

♥ Åhh, dette antrekket må bli favoritten! Sommerlig og utrolig fint. Siden kjolen er litt kort til meg, sånn hvis jeg skal bruke den til hverdags, passer det perfekt å legge et skjørt over sånn som dette! tok en clutch (?) i stede for en veske for å pynte antrekket litt mer opp! 

♥ Et basic og fint antrekk! Legger bare over en hvit genser fra Gina T og et fint gullsmykket, så har jeg et perfekt antrekk til en sen sommerkveld hvor det kan bli litt kaldt! 

♥ Her har jeg bare brettet kjolen litt opp så den skal ligge som en topp over shortsen min fra Levis. Syntes dette ble utrolig fint! Tenker å bruke dette i byen mot sommeren eller noe sånt, ikke et veldig spessielt antrekk!

♥ Hva syntes dere om innlegget? Vil dere at jeg skal ha flere slike?Maxiskjørt fra Topshop, Veske fra Lindex, Armebånd fra Gina Tricot, Solbriller fra Ray Ban, sko fra Toms og genser fra Gina Tricot ♥♥

Hei dere! I dag har jeg vært i byen leenge med Lina, Thea og Helene. Thea og jeg møttes først på Oslo City og bare kikket litt i butikker før vi møtte Lina og Helene utenfor starbucks som nettopp har åpnet på Oslo city, endelig! Det var en del der, så det var ganske lang kø, men tok ikke så lang tid daa. Etter vi hadde vært der kikket vi bare videre rundt i byen før Lina og Thea skulle hjem igjen. Helene og jeg ble igjen litt til og så gikk vi etterhvert videre til Joe and The juice, så det var koselig!

Og så litt bilder fra Joe and The juice, var såå god juice der, måå dra tilbake! Søte Helene baby spanderte min på meg, den het iron man faktisk og var med eple, kiwi og jordbær ♥♥ Såå god!♥♥ Snakkes i morgen!
Hei dere! Må dra nå snart, for skal møte Helene og Thea i byen i 12 tiden, men tenkte å slenge med dagens antrekk til dere først! Vært dårlig med antrekksinnlegg nå i det siste pga kamerastativet mitt var ødelagt, men har fått fikset det nå! Så deilig! Tar såklart med kamera til byen, så snakkes vi senere i dag!Genser fra Stradivarius (?)  //  Smykket er nytt fra Indiska  //  Veske fra H&M  //  skjørt fra Bikbok! 

Hva syntes dere om antrekket? 
Hei dere! I dag var jeg på en koselig shoppingtur med Lina og Helle. Hadde overnattet hos Lina i natt så vi dro ganske tidlig. Var innom et par butikker og jeg kjøpte meg et kjempe fint smykke fra Indiska og en kjole fra Zara som jeg bare måtte ha, den var så utrolig fin!! Gleder meg masse til å bruke både kjolen og smykke masse i sommer! Snakkes i morgen, tror det blir enda en bytur med Helene beste siden vi har fri, så kanskje vi skal på starbucks for vi har hørt det åpnet i dag eller noe? 


Lett etter et slikt smykke lenge nå, og  eendelig fant jeg det! ♥♥ Fra Indiska!

Ble utrolig dårlig kvalitet på det nederste bildet, vet ikke hvorfor, men men - dere får nok se flere og bedre bilder av denne kjolen!! ♥♥ Fra Zara!
Lagde egentlig dette innlegget for en god stund siden, men har helt glemt å poste deet! Men heere you go.

Hei dere! Jeg fikk et par spørsmål om hvor bikinien min fra >dette< innlegget var fra. Den er fra H&M og kostet rundt 50 kr, noe som jeg syntes var uutrolig billig for en så fin bikini, haha. Sitter skikkelig fint på og gleder meg til å bruke den mer utover sommeren! Her er den også i farger, for de som lurte på deeet:

Såå fin!
 
Hei dere! Jeg fikk en mail fra en leser som ville at jeg skulle legge ut noen av mine favoritt filmer, og det kan jeg såklart gjøre! Ser ikke på så mye film, men disse er favorittene sålangt:

Denne filmen er så utrolig sterk og bra! Filmen er basert på en families historie fra Tsunamien i Thailand 2004. Jeg så denne nå i helgen, og jeg elsker den. Utrolig trist og rørende film som jeg virkelig anbefaler å se. Gir et stoort inntrykk på hvordan de hadde det da bølgen traff og da de skulle finne igjen resten av familien sin. Så utrolig fin!!


Denne filmen handler om Katie som prøver å komme bort fra fortiden sin ved å ta buss til et lite sted for å "starte på nytt" med livet sitt. Hun møter Alex og de blir raskt veldig godt kjent med hverandre. Mange i landsbyen begynner utover i filmen å finne ut hvor Katie kommer fra og hvem hun egentlig er da "fortiden" hennes finner henne igjen her. 


Soul Surfer er en film om en tenåringsjente som mistet armen sin i en surfeulykke, men lærte seg opp til å kunne surfe med den ene armen sin og fortsatte å konkurrere uansett. Det er en utrolig fin, trist og sterk film, og hvis du ikke har sett denne enda, så burde duuu! Åhh, så bra!

Åhh, virkelig elsker diisse filmene - de er såå fine og bra. Looove them!

En side med flere tips til filmer finner dere HER :-) Snakkes senere! T-shirt fra H&M, shorts vintage fra LEVIS, solbriller fra RAYBAN, bag fra BIKBOK og sko fra TOMS

Hei dere! I dag har det vært syykt deilig og varmt ute - jeg tror jeg har vært ute fra jeg sto opp idag! Med unntak fra en kort treningsøkt på elixia, hehe. Nå ligger Stine og jeg på terassen og det er neesten så vi sovner, så deilig! Vi har nettopp spist litt lunsj og fått sett på de bildene vi har tatt! Antrekk fra i dag og i går kommer nok i løpet av uken, har ikke fått postet de enda.
Hva har dere gjort i dag daa?

Stine, meg, Amanda og Maria!

Thea, Lina og Mai!

Hanne, Maria og Stine

Lina, Helene og Thea!

Maria, Stine og meg!

Meg og Amanda!

Stine, meg, Hanne, Amanda og Maria!

Marie, Helene, Thea og Ingvild!

Ingvild og Maria!

Dere kan også se fler på helenenestea.blogg.no :-) Snakkes!
Hei dere! Sorry for alt for sen oppdatering i dag, men tenkte å poste et par mobilbilder som ble tatt i dag! Tenkte det var på tide å teste ut et mobilinnlegg også! Men nå er jeg utrolig sliten og skal opp tidlig i morgen, snakkes! :-)

Stine beste og meg <3

Maria, Hanne og Amanda!

Stine, meg, Maria og Mai!

Thea, Nora og Ingvild!
Hei dere! Jaa, jeg må faktisk dele opp svarene i kategorier/deler, vet ikke helt sikkert hvor mange deler det blir enda, men jeg fikk hvertfall mange flere spørsmål enn det jeg trodde jeg skulle få! Da tror jeg at jeg bare starter med den første kategorien, som er blogg og foto/kamera:


Hvor mange lesere har du? Jeg har litt under 100 lesere hver dag, ikke så mange, men det er noen! 

Hvorfor blogger du? Jeg blogger for det meste for å legge ut / dele de bildene jeg tar et sted og for å ta bedre vare på minnene! Jeg merker at hvis jeg ikke blogger like mye som jeg pleier å gjøre en periode så har jeg mye ferre bilder å se tilbake på. 

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynte å blogge fordi jeg hadde hørt at mange andre hadde prøvd det ut + at det var en del som hadde blogg, så jeg ville teste det ut selv. Noe jeg ikke angrer på, syntes det fortsatt er like gøy, hehe!

Yndlingsblogg? Akkurat nå er yndlingsbloggen min Eirinkristiansen.blogg.no fordi hun har utrolig fin stil og blogger veldig bra om trening og kosthold, noe jeg har fått stor interesse for de siste mnd'ene! 

Når startet du å blogge? Hmm.. Jeg skrev hvertfall mitt første innlegg i Mars 2011 i følge arkivet på denne bloggen,  men vet ikke hvor lenge jeg har blogget. Jeg har hatt utallige blogger for mange år tilbake, men har som regel laget meg ny blogg etter hver bloggpause for å få en ny start, hehe..

Hvilke blogger leser du? Leser mange blogger! Jeg leser de fleste på topplisten, men også helenenestea.blogg.no, livingdoll.no, celinakarine.blogg.no, fotballfrue.no osv.

Hva liker du ved å blogge? Jeg liker kommentarene og det å kunne ta bilde og "ta vare" på så og si alt du gjør. Det er også kjempe koselig å se tilbake på det du gjorde for akkurat ett år siden og hvordan du å ut da. Liker vell egentlig det meste ved bloggen, finner ikke noe negativt akkurat nå.. hehe


Hvilket kamera har du? Jeg bruker faktisk flere enn bare ett kamera. Jeg bruker mitt eget canon 1100D med objektivet 55 mm 1.8 linsen for det meste, men jeg bruker også noen ganger lillesøss sitt 600D med samme objektiv eller hvis jeg bare skal til byen og ikke orker å ta med meg speilrefleksen bruker jeg Canon powershot g12! Sistenevnte har jeg brukt mest nå i det siste, veldig bra til å ikke være speilrefleks!

Er du fornøyd med objektivet ditt? Vurderer å kjøpe et selv. Jaa, jaa, jaa! Jeg elsker objektivet mitt! Det tar syykt fine bilder uten å måtte stille inn på noen avanserte instillinger på kameraet. Det er også bra selvom det er litt mørkt når du skal ta bilder. Elsker også at det du tar bilde av kommer i større fokus når resten av bildet og bakgrunnen blir utydlig og få det fine bokeh lyset! Du burde virkelig kjøpe den, koster rundt 900-1000 kroner - noe jeg syntes er billig for en såå bra linse!

Hvordan får du teksten inn i innlegget, som feks "spørsmålsrunde 1#"? Jeg bruker siden polyvore.com og finner frem til der man skal sette sammen antrekk osv (siden det er det nettsiden egentlg er til). Når jeg har det oppe velger jeg tekst og font og skriver inn det jeg vil at skal stå, f.eks foto/kamera som jeg har brukt over her. Så tar jeg bare screenshot og beskjærer ut teksten! Ikke så vanskelig, men er ikke sæærlig flink til å forklare heller. Kan sikkert vise bedre med bilder osv en annen gang!

Hvordan redigerte du bildet? Hvis du mener det bildet  i "spørsmålsrunde"- innlegget så brukte jeg pixlr.com/express og brukte "effekten" add image som du finner under adjustment! 

De neste kategoriene blir nok diverse og om meg! Snakkes!
Hei dere! I natt sov søte Thea over hos meg fordi vi har hatt fri fra skolen i dag. Vi lagde deilig tapas og så på Sex and the city, kjempe koselig! I dag spiste vi sen frokost og dro en kjapp tur til storo hvor jeg fikk kjøpt meg en ny bukse, som jeg viiirkelig trengte.. Vi satt oss også ned på SmoothieXchange, de har jo såå god smoothie, skal dra dit oftere, hehe! Nå skal jeg se en episode av lost, fikse noe greier til fredag og dra på trening - snakkes!

Hva har dere gjort i dag?
Hei dere! Da var det neste runde med svar på spørsmålene dere sendte inn! Syntes det har vært kjempe gøy å svare på spørsmålene, hehe! Det er såklart bare å fortsette med å sende inn spørsmål til ukens spørsmål etterhvert hvis det er noe mer dere lurer på! 


Hvor ofte og hvorfor trener du? Jeg trener mellom 2-4 dager i uken, men det varier veldig! Noen ganger er motivasjonen på topp og da kunne jeg godt ha trent hver eneste dag, men andre uker er motivasjonen på 0 og da blir det som regel kun 2 ganger i uken .. Må bli bedre til å holde motivasjonen oppe kjenner jeg, hehe! Helt i starten av året da jeg begynte å spise sunt og trene til daglig trente jeg får å få en bedre kropp rett og slett, men nå er det mer som en del av livsstilen min at jeg ikke spiser godteri og trener opptil flere ganger i uken. Ikke det at jeg er heelt fornøyd med hvordan jeg ser ut enda, det kan alltid blir bedre, men det er mer for den følelsen av å ha trent enn det det var fra dag en hvertfall. 

Hvor trener du? Jeg trener på elixia lambertseter, men kan også ta meg en joggetur hvor som helst og når som helst - hehe.

Beskriv deg selv med tre ord. SERR, det er det vanskeligste spørsmålet.. Har ingen anelse.. 

Trives du best på Vgs eller ungdomsskolen? Jeg tror jeg liker meg best på vgs, selvom jeg hadde det kjempe bra på ungdomskolen også! 

Beste og dårligste fag? Mitt beste fag er matte og mitt dårligste må være naturfag.

Hvem er dine beste venner? Mine beste venner er Lina, Helene, Thea, Stine og Maria!

Hva heter favoritt butikken din? Akkurat nå må jeg nok si Gina Tricot, hvis du mener her i Norge. Da jeg var der for ikke så lenge siden hadde de fått inn såå mange fine og sommerlige klær, hadde lyst på aalt. Men sånn generellt er favorittene Zara, Topshop, Forever21, Vicotiras Secret osv.

Hva er din favoritt film/serie? Favoritt serie er lett: GOSSIP GIRL, så alle de 6 sesongene på rundt 3-4 mnd, heheh, jeg så opptil 3 episoder hveer dag. Men jeg har også begynt å se på en serie som heter the carrie diarys som også er utrolig braa! Favoritt film nå er nok kanskje safe haven, the notebook, soul surfer osv.

Sommer eller vinter? SOMMER HELT KLART!

Favoritt sted? Favoritt sted må være hytta som famiien har på Saltnes. Har utrolig mange fine minner derfra og det er også så utrolig fint og deilig å være der på sommeren! EELSKER å være der! Men favoritt by er helt klart London, viiil tilbake!

Favoritt mat/drikke? Favoritt mat er heelt klart sushi, kan sikkert spise det hver dag i en mnd uten å bli lei. Jeg liker også utrolig godt vanilje kesam og blåbær, det er så utrolig gooodt!! Favoritt drikke er kanskje smoothie eller oreomilkshake? hehe, vet ikke helt.

Hvor vil du reise hen? Akkurat nå vil jeg reise til Thailand, familien har bestilt til juleferien, men klarer nesten ikke vente. Gleder meg så utrolig myee!! Men jeg vil også dra tilbake til London, dra til NY, california, Hawaii, Bora Bora og Karibien!

Din favoritt frukt? Hmm, kanskje appelsin eller mango..  

Hvordan er det der du bor? Jeg bor i Oslo og er fornøyd med det, hvis man kan si det? Liker at alt er veldig sentralt + at jeg elsker storbyer. Tror nok dette er det perfekte sted for meg å bo. Men i tillegg elsker jeg å dra på hytteturer for å komme litt unna alt bråket, bylivet osv. 

Forbildet ditt? Vet ikke om jeg vil kalle det et forbilde, men jeg har alltid likt stilen og musikken til Miley Cyrus! Hun er så utrolig pen, digger som sagt stilen hennes + at hun også har gått ned en del etter trening osv. Har vell egentlig sett på henne som et stilikon osv så lenge jeg kan huske!
Shorts fra Levis, Sko fra Toms, Solbriller fra RayBan og Topp fra Forever21
Hei dere! Daa skal jeg legge ut bildene jeg fikk tatt på kvelden 17 mai. Det var såå koselig og jeg fikk feiret med alle mine nærmeste ♥ Gleder meg til flere grillkvelder som denne i sommer! I skirvende stund sitter jeg i solveggen på hytta og koser meg i varmen! Blir såå bra med sommer og ikke minst ferie som er om litt mer enn en mnd! Åååh!

Fineste Stine og Maria ♥♥

Amandaa ♥

Lina, Mai, Thea & Helene ♥♥

Maria, Hanne og Amanda ♥♥

Mai, Hanne, Amanda og Lina ♥♥

Helene og Thea ♥♥

Tenkte å poste iphone-bildene fra kvelden også, men bruker 3G på mobilen - såå tok for lang tid, haha, får kanskje lagt de ut en annen gang, eller så kan dere se noen av de på instagram'en min: dinamariee :-) Håper alle får en herlig dag videre!!
Hei der! Håper alle hadde en fantastisk 17 mai feiring i går med venner og familie, det hadde hvertfall jeg! ♥♥♥ Tok ganske mange bilder så tenkte å dele det opp i to deler - 1. på dagen hvor Mai, Stine, Maria, Lina, Marie og jeg var på Olivia på tjuvolmen å spiste lunch og så nr 2. hvor vi var på grill kveld hos Stine og Maria, som var kjempe koselig! Nå skal familien på hytta, ville helst vært hjemme, men blir nok deilig å komme ned til sjøen osv nå som det er såå fint vær! ♥De beste jentene!!

Den andre delen kommer i kveld eller i morgen! 
Hei dere! Sorry for 0 oppdatering i går, brukte nesten hele dagen til å se på en serie som jeg har fått heeekta på! Jeg kom heller ikke opp til skriftlig eksamen, noe som jeg er uuutrolig glad for! Må snart dra, så tenkte bare å slenge med to bilder av dagens antrekk! Snakkes senere!


Oversized genser Gina T - Div armebånd Gina T og Bikbok - Bukse fra Bikbok ♥

Hva syntes dere om dagens antrekk?
Hei dere! Nå har jeg faktisk spilt inn og redigert en sminkevideo til dere. Syntes egentlig dette er litt flaut å poste, men det går braa, haha. Skal prøve å bli flinkere til å ha videoer på bloggen i tillegg til vanlige innlegg, men det tar ganske mye lenger tid.. Dette er sminken jeg bruker til vanlig på skolen osv.

SETT PÅ 720P!!! 

Hva syntes dere om videoen? Burde jeg ha flere videoblogger?

Hei dere! Tenkte å ha en liten produktanbefaling (?) av denne body scrubben fra Victorias secret! For det første lukter den uuutrolig godt, ååh ♥♥ Men ja, det er som sagt en body scrub som du skrubber på huden når du er i dusjen.. Den gjør at huden blir utrolig myk og jeg syntes den funker ganske bra. Har lyst til å få tak i fler av disse etterhvert som denne blir tom i hvertfall! 

♥♥♥
Hey hey! I dag var det kort skole dag, noe som var uuutrolig deilig! Helene og jeg dro ned til byen og kikket litt i butikker og spiste på fridays før vi dro hjem igjen. Kjempe koselig, som alltid! Sorry for sen oppdatering, igjen, men nå har jeg mange bra forhåndskrevne innlegg som jeg kommer til å poste fremover hvis jeg ikke har noe å blogge om! ♥ Nå tror jeg at jeg bare skal rydde litt og så skal jeg legge med tidlig i dag, snakkes!

Fineste helene! ♥♥ besøk bloggen hennes på helenenestea.blogg.no!


Hei dere! Tenkte å tipse dere om denne kjempe gode og enkle salaten. Jeg syntes den smaker kjempe godt og det er ikke så veldig mange "spesielle ingredienser" som skal til. Denne passer perfekt til etter en treningsøkt eller hvis du har litt dårlig tid å må lage noe kjapt. Det eneste jeg bruker i denne er, som det står på bildet: spekeskinke, fetaost, avokado, paprika, tomat, crispi salat, agurk og løk. ♥♥ Blir såå god, har allerede spist masse av denne!
Hei dere! Tenkte å vise dere kjapt hva jeg kjøpte meg da jeg var i byen med Stine og Maria i går. Kjøpte meg kjolen og toppen på bildene under + litt tilbehør som var på salg fra Gina Tricot. 


Kjole fra bikbok ♥♥ Den satt såå fint på og er så fin, mye finere enn det bildene viser.. hehe. Så fornøyd, og den passer jo også til masse forskjellige antrekk - som jeg har planlagt å vise dere!

Kjempe søt topp/magetopp også fra bikbok ♥♥ Sett på denne før og syntes den var såå fin! Passer perfekt til høytlivs shorts eller skjørt, gleder meg masse til å bruke den fremover i sommer!


HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN >HER< HVIS DU LURER PÅ NOE :-)
Hei dere! Jeg tenkte å kjøre i gang med en spørsmålsrunde fordi det er en del som kanskje lurer på noe eller har stilt et spørsmål på bloggen tidligere uten at jeg har fått svart på det. Jeg skal prøve å få svart på de fleste spørsmålene i et innlegg - ikke video haha - innen en uke! Så dette blir gøøy.fint bilde med 0 sminke
Hei dere! Da har jeg fått lastet over de fleste bildene fra konfirmasjonen i dag. Selve feiringen var utrolig koselig med fine taler, bilder og god mat! Eelsker å være i konfirmasjoner, er så koselig og god stemning. ♥♥Konfirmanten, Mathilde, til venstre!

Hei dere! Som sagt skal jeg i en konfirmasjon til kusinen min i dag, tror det blir kjempe koselig og fint! Skal dra nå snart, men tenkte bare å legge ut antrekket først! Verdens fineste kjole fra Forever21 ♥♥♥


Hei dere! Sorry for sen oppdatering, men har gjort noe i hele dag. Jeg dro hjem fra hytta i dag tiidlig og fikk fikset meg litt før jeg dro videre til byen der jeg møtte Maria og Stine. Vi tre har ikke vært sammen på leenge, så det var koselig! Vi gikk litt rundt i butikker og kjøpte litt forskjellig, som jeg sikkert kan vise senere, og satt oss ned på olivia og spiste middag senere. Maten der er såå god, skal spise der 17 mai også med noen av jentene fra gamle-klassen, så det blir braa! Stine, Maria og jeg dro også hjem til meg og lagde oss god mat og smoothie ♥♥ 

Nå må jeg snart få lagt meg også, skal opp tidlig i morgen for å fikse kort osv til konfirmasjonen jeg skal på i morgen! Nattaaa! Antrekk kommer sikkert også, hehe, ny kjole fra Forever21 som jeg gleder meg til å viise!

♥ Beste jentene

Redigerer litt på designet, derfor der mye av bloggen ganske rotete. . Blir bedre.
Hei dere! Nå sitter jeg på hytta og slapper av med familien. Jeg har fått tatt et par bilder til bloggen, tatt meg en joggetur og laget meg en heerlig salat (som jeg skal vise senere, tenkte jeg) ♥ Kjempe deilig med fri så leenge, blir som en liten ferie! I morgen skal Stine, Maria og jeg spise ute og ha en koselig jentekveld! Gleder meg!!Hehe, dagens outfit daa..
 

Hei dere! Et enkelt og fint sommer antrekk fra i går! Været var jo såå fint og deilig, var ute nesten hele tiden fra jeg kom hjem til solen ikke varmet like mye lenger! Fikk såå sommerfølelse ♥♥ Bruker favoritt shortsen fra Levis og body fra nelly - men det enkleste er ofte det bestee. I dag skal jeg nok på hytta en tur med familien og kommer hjem enten torsdag kveld eller fredag formiddag, gleder meg! Får håpe det blir bra vær, hehe!

haha, pga lyset ser det ut som beina mine er 1000XXX ganger så brune som resten av kroppen, fiiint. . .
dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits