Hei dere!

Tenkte bare å legge ut en liste over punkter for å få opp treningsinspirasjonen! Det er jo ikke alltid like motiverende å sette i gang med treningen og jeg tenkte at et slikt innlegg som dette hadde vært gøy og lage + lese! (Postet dette innlegget for litt over to mnd siden, men har kanskje fått et par nye lesere osv. siden da, så tenkte å publisere dette på nytt! )

♦ Laste ned ny musikk!
Å ha musikk på når man trener gjør alt mye lettere, syntes hvertfall jeg! Da hører man ingenting rundt seg og konsentrerer seg jo mer om treningen. Hører på mye forskjellig når jeg trener, men her er hvertfall workout spillelisten min: workout.

♦ The only workout you'll regret is the one you didn't do
Når jeg har planer om å trene men tenker at jeg ikke gidder eller at jeg bare kan gjøre det i morgen osv så tenker jeg på dette ordtaket/quotet! Funker faktisk hver gang. .! Men selvfølgelig er det dager jeg absolutt ikke orker, men det er egentlig bare å gjøre det å bli ferdig med det! Hehe

♦ Kjøp nytt treningstøy
Å ha nytt treningstøy er såå deilig! Elsker å dra på trening i nye gensere eller tightser, og spesielt i knæsje farger som rosa, oransj og blå! Føler det blir mye bedre når man har på seg noe fint under treningen også! 

♦ Tenk på følelsen du har etter du har trent
Det er absolutt ikke alltid like lett å komme seg ut etter en dag på skolen e.l for å trene; men prøv heller å tenk på den følelsen du får etter du har trent! Verdens herligste følelse! 

♦ Finn en treningspartner
Å trene alene er greit, men å trene med en venninne gjør det ikke bare morsomt, men dere kan motivere hverandre og pushe hverandre litt. Men husk å ikke bli avhengig av venninnen din, for hvis hun ikke kan trenger ikke du å la være å trene bare på grunn av det. 

♦ "Just do it" - Nike
Ikke sitt og diskuter med deg selv om du gidder eller ikke, bare gjør det. Motivasjonen er der sjelden hver dag, så istedenfor å vente på den - hopp i det og bevis at du klarer det uansett hva! 

♦ Finn din treningsmetode 
Det så og si det viktigste av alle punktene i dette innlegget er å finne den treningsmetoden som du liker best. Jeg for eksempel liker best å løpe fort og kort i stede for lengre og saktere + at jeg liker mye bedre å trene på styrkeøvelser enn kondisjon. Men dette er hva jeg liker, men det finnes jo mange andre former for trening som zumba, sykling, svømming osv. . Så for at treningen skal bli bedre for det og ikke minst morsommere er det beste å finne noe som passer til deg og noe som du liker!

♦ Søvn
Å sove mye har mye å si på om du vil ha en sunn livstil. Du får i tillegg til å sove mye, mer energi som du kan bruke på å komme deg på trening dagen etterpå. Men det er ikke alltid like smart å sove etter skolen, for det gjør faktisk stor forskjell fra å ta deg en joggetur i stede hvor du får energi, for å sove gjør deg bare enda trøttere. .

♦  Finn spennende mat-retter/snacks 
Det å spise sunt har også mye med motivasjonen å gjøre. Hvis man både spiser sunt, drikker mye vann OG trener gjevnlig ser man mye fortere resultater i forhold til om du hadde spist godteri/junkfood et par ganger i mnd/uken. Det er kjempe gøy å lete rundt på nettet etter fargerike og spennende snacks eller matretter, selv har jeg funnet masse interessant som smaker utrolig godt og som er sunt i tillegg! 

♦ Lag et treningsprogram
Å sette opp ett treningsopplegg/program på mobilen eller skrive det ned på et ark er også utrolig bra! Hvis du f.eks skriver ned at du skal ta 50 knebøy så er det en god inspirasjon å tenke at du skal klare dette før du drar hjem fra treningssenteret. Så da når du kommer hjem kan du føle deg enda bedre etter å ha klart å gjøre "utfordringen" din. Men husk også å ikke sette deg alt for høye mål!

Hva syntes dere om innlegget? 
 

Genser er >Helene< sin fra Gina T  //  Shorts vintage fra Levis  //  armebånd fra Bikbok  //  Solbriller fra RaybanHva syntes dere om antrekket? Vil dere jeg skal poste flere antrekk?
Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en hard og deilig treningsøkt. Den heter 500 kcal og skal da forbrenne 500 kalorier i løpet av en veeldig effektiv halvtime! Blir såå sliten av den, men det er såå deilig når jeg får kommet meg hjem og dusjet. Har akkurat laget meg et glass med yoghurt, havregryn og blåbær. Kan sikkert vise et par sunne "snacks"-tips senere på bloggen, jeg syntes hvertfall det er ganske gøy og inspirende å lese på andres blogger! 

Hehe, bilde i speilet :P:P:P

Nå kommer lina om 12 min, snakkes

Hei dere! Tenkte å poste et innlegg om min weheartit profil. På profilen liker jeg for det meste bare bilder jeg syntes er fine, men har også noen "mapper" hvor jeg legger de bildene under samme kategori. Har foreløpig bare tre kategorier: pretty, fashion & fitspo. Dere kan finne min weheartit profil på: www.weheartit.com/dinamarieDenne mappen er egentlig bare random bilder jeg syntes er fine, men ikke passer inn i de to andre kategoriene.. Er også mange favorittbilder som jeg vil se tilbake på senere her og kanskje prøve å ta lignende selv!
 Som dere kanskje skjønner er det basically bare bilder av antrekk og klær jeg syntes er fine og har lyst til å prøve å få tak i. Og kan også se på disse bildene hvis jeg lurer på hva jeg skal ha på meg, hehe!


Er en kategori/mappe med inspirerend bilder til trening, kosthold osv. Syntes det er sykt gøy og inspirerende å se på bilder av folk som har fått uutrolig fin kropp av trening og strengt kosthold + tips til måltider og snacks som er sunnere alternativ. Bruker denne mappen ofte for å få motivasjonen på plass hvis jeg tenker på å dra på trening eller noe en dag. hehe!Hvis dere også har en bruker på weheartit - legg ut link her så tar jeg en titt! 
 

Nr 1: Shorts. Dette er vel et musthave for alle? Jeg har utrolig mange shortser som jeg gleder meg masse til å få brukt utover våren og sommeren. Syntes det er såå fint og gjør et antrekk mye mer spesielt enn om du skulle hatt på en bukse, syntes nå jeg. Denne er fra en vintage butikk i oslo, i merke levis.
Nr 2: Body Lotion. Å ha en bodylotion på sommeren hvor du skal gå i skjørt, kjoler og shortser er det deilig å friske opp leggene med krem. Gjør også ofte at man ser brunere ut og det blir såklart mye bedre av det.. Denne er fra Victoria Secret og heter secret charm.
Nr 3: Bandana. Når du har langt hår og skal ut i sommersolen er bandana perfekt til å få håret bort fra ansiktet på en finere måte enn å bare sette det opp med en strikk. Har selv et par i andre farger, men denne på bildet er fra Carlings, om jeg ikke husker helt feil!
Nr 4: Kamera. Et kamera er for å ta bilder av minnene dine som du får i løpet av sommeren for å huske de så lenge som mulig. Jeg selv tar sikkert oppmot 1000 bilder ekstra i løpet av en sommer enn det jeg gjør resten av året. Det er fint lys, godt humør og solen som gjør at bildene blir ekstra fine på sommeren! Kameraet på bildet heter Canon powershot G12.
Nr 5: Solbriller.
Trenger jeg si mer? Solbriller er såklart noe man nesten er nødt til å ha på sommeren. Mine er fra RayBan.
Nr 6: Leppestift.
En leppestift med en fin rosa/coral farge til solbrunhud er utrolig fint. Knæsje farger kommer til å bli populært i sommer, så denne leppestiften fra Make up forever (farge: rouge artist intens 38) passer perfekt!
Nr 7: converse
. Som alle andre, bruker jeg converse til så og si alt om våren og sommeren. De er fine og går til alt! Har hatt mange par i løpet av mange år, og er fortsatt ikke lei! Perfekte sko!
Nr 8: BB cream. Denne kremen er en slags foundation som ikke legger et tykt lag for å "dekke" ansiktet. Tror også noen av disse BB kremene har solfaktor, vet ikke om denne har det, men en fra garnier har hvert fall solfaktor 8 om jeg ikke husker helt feil. Kremen på bildet er fra Isadora og er også veldig bra!
Nr 9: Bikini. Hvem bruker vel ikke bikini på sommeren? Det er både fint til å ha under løse og litt gjennomsiktige topper men såklart også får stranda. Gleder meg masse til å bruke min fra Victoria Secret - så mange fine farger i den! 
Hei dere! I går var jeg i familie-selskap for besteforeldrene mine som feiret gullbryllp - altså, de har vært gift i 50 år! Det var kjempe koselig med mat og dessert. Tok ikke så mange bilder med mitt kamera, men et par. 

Bestemor og bestefar ♥ skjærte kaken sammen, igjen, hihi.


 
Hei dere! I dag har jeg vært i gullbryllup til besteforeldrene mine til rundt nitiden, før jeg dro til Thea for tapas og filmkos! Skal vise bildene fra gullbryllupet senere, hvis bildene ble bra - har også antrekket! Nå leser Thea "imagine-historier" (?) om Justin Bieber til meg, så skal vi nok sove snart, hihi. Natte og snakkes i morgen!Thea bbi ♥♥
Hei dere! I dag, etter skolen, møtte jeg Helene, Thea og Victoria hos Helene. Vi så på tv, snakket og Helene hadde laget en dessert med marshmallows, hvit sjokolade og bær. Kjempe godt! Nå skal jeg bare ha en rolig fredagskveld med familien, lage et par blogginnlegg og spise pizza! I morgen er besteforeldrene mine sitt gullbryllup, så det blir kjempe koselig ♥ 

Helene, Victoria og Thea!


Hei dere! I går var jeg på en brillebutikk med pappa og fikk endelig kjøpt meg ray ban clubmaster! Har ønsket meg de lenge nå, og endelig er de mine. Dette er mitt første par ray-bans og jeg er såå fornøyd. De er såå fine! Hehe, kommer sikkert med bedre bilde senere - for dere får nok se mer av disse. Nå skal jeg på skolen, snakkes! 
Hei dere! I dag kom mamma hjem fra herlige London og hun hadde tatt med masse fint med hjem, som jeg kanskje kan vise senere! Fikk bant annet bikini og noen produkter til huden osv. Fikk da denne body-mist flasken som lukter utrolig godt! Det står på at det er en blanding av fresia og rød plumme ♥ såå god! Fikk også en annen på deling med lillesøss som jeg kanskje får vist en annen gang, den lukter også utrolig godt!

Hei dere! Nå skal jeg snart på skolen, så må kjappe meg veldig med dette innlegget..! Tenkte bare å legge ut dagens antrekk, hehe. Snakkes senere! Topp fra Forever 21, bukse bikbok, armebånd diverse..
Hei dere! I dag var vi på en slags tur med skolen og så på steiner, gøøy.. Siden vi fikk gå veldig tidlig dro Thea og jeg på bit og kjøpte oss en baguett hver. Tenkte egentlig å spise den ved akerbrygge, men det var så kaldt at vi spiste den på tbanen på vei hjem, haha. Skal ikke gjøre så mye nå, kanskje se en film eller noe, før jeg skal møte helene i fem tiden for å dra på trening. Bir braa. Er sykt støl, så får se hvordan det kommer til å gå.. haha. Snakkes kanskje i kveld eller i morgen! 

Theaa ♥ hadde ikke med kameraet i tdag, så ble iphone bilder, jaja! 

 

Hei dere! I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg er syk og følte at jeg trengte å være hjemme da. Har ikke gjort stort i dag, har sovet, sett litt på film, spist osv.. Tok meg en skål med jordbær da, så det var godt. Snakkes senere. Kommer sikkert til å legge ut bilder fra bieber konserten snart, men ble ikke såå mange bra bilder. Men skal se om jeg kan legge ut et par daa.


Hei dere! I dag var Stine og jeg i byen for å ta en titt i noen vintage butikker som Stine hadde funnet. De var utrolig kule og har kjempe lyst til å dra innom der flere ganger. Utrolig mye spesielt og unikt! Kjøpte denne shortsen fra levis, og gleder meg masse til å bruke den fremover og i sommer. Den er litt for stor, noe som jeg lette etter i tillegg - så det var helt perfekt! Rundt seks tiden i kveld møtte jeg Stine igjen for en treningsøkt på elixia. Delig å endelig komme igang igjen etter nesten en hel uke uten trening pga Justin bieber og mye skole.. hehe! Men nå skal jeg legge meg, er syk og skal tidlig opp i morgen på skolen. . Snakkes i morgen!
Hei dere! I dag har jeg slappet av til rundt fire hvor Lina og jeg dro sammen på elixia for å trene. Var braa. Dro rett etter trening ned til byen hvor jeg møtte stine! Vi satt oss på deli siden det var litt kaldt å sitte ute da jeg kom ned til byen. Men vi har planer om å dra rett ned til byen etter skolen for å få med oss litt sol i byen, hvis det blir fint vær ofc! Her er et par bilder fra i dag:


Beste bebbiii ♥

Snakkes i morgen!
Hei dere

Tenkte å poste dagens, ganske kjedelige, antrekk før jeg skal ut en tur. Har ikke noe spesielle planer i dag, men blir deilig å slappe av. Det er jo også kjempe fint vær med sol og varmegrader her nå, gleder meg såå mye til sommeren nåå.!

Alt fra bikbok.. hehe.

Snakkes i morgen!
Hei dere!

Da er endelig uken med masse tentamner ferdig, utrolig deilig å kunne slappe av og ikke stresse med prøvene. Om jeg tenker meg om - så har det vell bare vært to stk denne uken, men det føles ut som mer, haha. . Uken hvor Justin B har vært i Norge er også ferdig. Jeg var på konserten hans på tirsdag, altså den første, og ble uuutrolig sliten etter bare en konsert. Skjønner nesten ikke at noen klarer alle tre dagene! Tror kanskje jeg er blitt litt syk i tillegg, etter av å ha stått i regnet og ute ganske lenge.. men men! Det var verdt det, for konserten jeg var på var uutrolig bra og utrolig gøy! 

Nå har jeg kommet meg hjem fra en treningsøkt, lenge siden en nå, og nå skal jeg bare sette meg ned med en film og slappe av! Blir braa. Lagde meg det på bilde under som "ettertreningsmat" - og det var veldig godt! Har havregryn, gresk naturell yoghurt og jordbær! ♥♥

naam! 

Snakkes med bilder fra konserten i morgen tenker jeg :):) Ha en fin fredag!
 
Hei dere!

Denne uken har vært en stressende uke med både store prøver som matte tentamen og spansk tentamen rett etter hverandre på skolen og justin bieber konsert på tirsdag (!!). Konserten var utrolig kul og såå gøy! Hadde vanlige ståplasser og jeg dro med Stine, Maria, Amanda, Mai og Lilly. ♥ Vi sto veldig nærme gjerdet til ståplasse-området i forhold til at vi hadde ventet halvparten så lite som de som har stått der hele dagen. Så vi fikk se Justin veldig bra på scenen, uten å måtte se på storsjermen. Kommer til å legge ut et par bilder i morgen tenker jeg! Tok med kamera, så fikk et par bra bilder.


Venstre: Thea og jeg var på Workshop med to av Justin B sine dansere, noe som var veldig gøy! Det var noen som tok bilder av grupper med dansere, men vet ikke hvor de bildene er nåå. hehe. Høyre: Thea og jeg på vei til byen for å ta shuttle buss til Telenor Arena for å stå i kø.


Venstre: Amanda, meg, Stine og Maria etter vi hadde kommet inn i Telenor Arena. Kade etter at det hadde regnet den siste tiden i køen.. Men koselig! Høyre: Justin Bieber mot slutten av konserten, dette er et av bildene jeg fikk tatt med kameraet, legger som sagt ut fler i morgen eller i løpet av helgen!

 

Snakkes!
Hei dere!

I går var jeg egentlig opptatt så og si hele dagen. Jeg dro en tur til storo og hjalp til å lage cupcakes til lillesøss sin bursdag med Lina. Rett før bursdagen hennes startet dro jeg ned til Stine hvor vi så på film og spiste frukt. Kjempe koselig! Nå skal jeg  bruke resten av dagen til å øve til matte tentamen vi har på tirsdag. I morgen skal Thea og jeg på noe danse greier med en av Justin bieber sine dansere, så det blir gøy. Heheh! 


Hei dere!

I dag var det fri fra skolen, så Thea og jeg brukte dagen til å øve til matte, drikke smoothie og spise frukt og se på en film! Koselig! Vet ikke helt hva mer jeg skal gjøre i kveld, men Stine skal kanskje ta en tur hit or something - blir braa! 
Hei dere!

Har ikke hatt tid til å sette meg ned med bloggen før nå. Heldagsprøvene er vanskelige og slitsomme, så har ikke fått gjort så veldig mye de siste dagene heller . . I helgen overnattet jeg hver natt hos Stine, noe som var kjempe koselig! Tenkte å vise dere et par bilder jeg ikke har vist dere enda. Snakkes med bedre blogging etterhvert nå! :-)

Fine stine!


Hei dere!

De siste dagene etter ferien har vært stressende og har hatt et par innleveringer osv som jeg har måttet levere, men det er bare starten. Nå kommer snart forskjellige heldagsprøver som jeg må bruke mye tid på å øve på. Tror ikke det blir så bra med blogging disse dagene, men skal prøve så godt jeg kan å få til det også. Denne helgen har jeg vært med Stine beste, kjempe koselig! Nå har vi nettopp spist kjempegod hjemmelaget pizza, spist frukt og bær og sett på the notebook! Snakkes senere, nå skal vi legge oss tenker jeg.
Hei dere!

I dag har jeg vært med Stine og Maria i byen. Lenge siden sist så det var koselig! ♥ Tenkte å slenge med et par bilder vi fikk tatt da vi satt oss ned ved aker brygge. Men nå må jeg løpe, skal spise ute med familien i dag siden lillesøss har bursdag i dag, snakkees!Sool i dag! 
Hei dere!
I dag var Lina, Thea, Helene og jeg i byen for å se filmen 'the host'. Senere bestemte vi oss for å sette oss ned på peppes, noe som var veldig koselig!! Nå skal jeg rydde rommet mitt og kanskje se noen episoder av the carrie diaries, blir braa. Snakkes i morgen! 


Tenkte å legge ut to bilder som helene tok med sitt kamera:

Helene, Lina, Thea og meg!


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits