Hei dere! I dag var det rettslære heldagsprøve, noe som gikk helt greit og etter skolen dro Helene og jeg til byen for å spise lunch på starbucks! Begge bestilte noe lime juice greier som var helt greit, men ikke en ny favoritt hvertfall.. Etter det dro jeg hjem å så en film før Stine og jeg dro på trening, gøøy! Lenge siden sist jeg var på trening, så blir deilig å komme igang igjen!
Snakkes i morgen!
Hei dere! Antrekk nr to denne uken, allerede, syntes dette er mye mer interessant enn å poste at jeg faktisk har sittet med rettslære i så og si hele dag haha.. Har tatt et par pauser og laget good lunch, sett på film og gått litt ut, så har egentlig vært en veldig deilig lesedag. Men ja, her kommer hvertfall dagens antrekk:

Tshirt fra Kenzo (♥♥), sko fra converse, skjørt fra Gina T og veske fra Marc Jacobs!Hva syntes dere om antrekket? :-)
 
Hei dere! Lenge siden sist outfit update, skal bli flinkere på det nå, hvertfall nå som det begynner å bli vår/sommer og antrekkne og bildene bare blir finere og finere! Nå er det snart paradise og fortsette å øve på rettslære!

Genser fra FWSS, bukse fra bikbok, veske fra LV, solbriller fra rayban, bluse fra h&m og sko fra converse :-))

Hva syntes dere om antrekket? Skal jeg begynne å poste det oftere?

Hei dere! Hadde jo planlagt å blogge ca hver dag da jeg var i Granada med klassen, meeen var alt for dårlig internett tilgang der. Hadde ikke interenett på skolen eller i leiligheten, så ble til at vi brukte cafeinternett som vi som oftest kun hadde tid til i 10-15 min, så ble lite blogging derfra.. Men men, tenkte å poste bildene nåå! Dagene gikk som oftest ganske i ett og da vi kom hjem i ellevetiden på kvelden var jeg heelt utslitt. Først var det frokost hos den spanske familien, så skole, lunch med vertsfamilien, aktivitet med myyye gåing og så ut å spise på restaurant, så hadde ikke mye tid til å slappe av. Men jeg liker jo veldig godt at vi har mye å gjøre, men merket jeg ble uutrolig slapp på kveldene etter disse dagene, hehe. Vi hadde typ leker og småoppgaver på skolen før vi dro å så på turistattraksjoner byen hadde å by på, kjempe mye fine katedraler osv med syyk utsikt! Turen ble utrolig koselig og en bra måte å bli kjent med resten av spanskklassen på utenom når vi sitter i klasserommet. 
Hei dere! Tenkte det var lenge siden jeg hadde postet et innkjøps innlegg, så tenkte det var på tide :) i dag var jeg i byen med mamma og lillesøss og fikk kjøpt meg et par såå fine ting! Er kjempe fornøyd! Etter byturen dro vi rett i familiebursdag til fetteren min som ble fem år, koselig med god mat og dessert.

Bukse fra bikbok og tre topper :))) love iit

Perfekt tshirt fra kenzo, har sett på både tkjortene og genserene deres, og har eeendelig fått kjøpt meg en! Love it og kommer til å bruke den masse!! Fra høyer

Genser fra FWSS, elsker den! Er slimfit og sitter som ett skudd, fra høyer

Trenings genser i syykt fin farge fra nike!

Kjøpte som sagt ny svart bukse som er fra bikbok, men fikk ikke tatt så bra bilde av deen - kjøpte meg også ny tangle teazer (?) fordi jeg hadde klart å miste min forrige, fliink.. Skal nok passe bedre på denneee
Hei dere! I dag var jeg med Stine rett etter skolen, igjen og kjøpte oss god cafelunch og satt oss ned midt i byen, kjempe koselig! Er jo også såå fint vær i Oslo nå, så var såå varmt og godt :):)
Nå er jeg hjemme hos Lina og har fått god pizza, kjempe koselig og for lenge siden sist! Så nå får jeg være litt sosial igjen, snakkes!

Ha en fin helg!
Hei dere! I dag var en kjempe koselig kveld med god tikka masala middag med Helene og Thea. Vi kjøpte og lagde maten sammen før vi satt lenge å snakket rundt boret, kjempe kos :-)
Hei dere! I går ble en laang og koselig dag! Dagen startet med å rydde leiligheten og fikse meg før jeg dro til byen å møtte Stine. Vi kjøpte oss karamell frappe (aalt for lenge siden!!) og en syykt god kanelbolle! Ikke det sunneste, men er såå koselig å sitte på kafé med venninner :) love it!
På kvelden kom noen av jentene til meg før vi dro videre, alltid like gøy!! Nå skal jeg ta med en dusj og forhåpentligvis legge meg så tidlig som mulig.

<3 perfekt start på lørdagen med god lunsj, bildene fra i går kveld poster jeg sikkert senere!
Hei dere! Nå sitter jeg å ser på barnevideoer av Helene og meg, haha, såå søte og koselige å ser på. I dag gikk turen rett til byen for tidlig middag på Olivia med Stine og  så dro vi hjem til meg for å se film etter det. Kjempe koselig! Nå skal vi sette på en skrekk film snart, så snakkes i morgen!

Ha en fin kveld!
Hei dere! Lenge siden sist nå, tenkte bare å komme med en liten update før paradise hotel starter. Forrige uke var jeg som skrevet i forrige innlegg på skoleturer til Spania, granada. Det var en såå koselig tur så gleder meg til å poste bilder fra turen senere! Har bare ikke fått satt meg ned med det enda, snakkes i morgen!!

Etter skolen i dag dro jeg til jacobs for å kjøpe meg lunsj, men endte med å kjøpe meg en bolle, hahah! Ikke hver dag jeg gjør det.. Jaja, var deilig å sitte ute i sola før jeg øvelseskjørte litt hihi!
Hola! I dag drar jeg med spanskklassen til granada for en slags språkreise for en uke! Vi skal bo i par i vertsfamilier og snakke spansk med de. Gleder meg til å reise litt bort fra Norge igjen og oppleve noe nytt! Selvom jeg gruer meg til å snakke spansk med familien, hehe

Jeg har allerede pakket ferdig, fikset meg og tenkte å lage en god lunch nå! Så drar jeg for å hente Stine, Ingrid og Thea for å endelig dra til flyplassen! Snakkes fra Spania!

Er meldt sol og vaarmt så har pakket med meg shorts og skjørt! Åå blir bra med litt varme igjen!


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits