EEELSKER disse bildene, så mye jeg får lyst til å gjøre. hihi. Så at noen av bildene kom to ganger, men men . . Snakkes i morgen!

Hei dere! 
Tenkte jeg skulle vise dere raskt antrekket mitt i går. Ikke noe spesielt, men har ikke postet antrekk på utrolig lenge nå! I dag skal jeg til Thea og om noen dager reiser jeg til hytta for å være der et par dager i helgen. Så det bli braa. Skal såklart prøve å blogge derfra også, hehe.

Genser: Lina sin fra Zara, Bukse: Bik bok, Armebånd: Gina Tricot.

Snakkes!
Hei dere!
I dag dro Lina og jeg til byen for å se litt i butikker og for å spise sammen på en restaurant. Vi spiste på 'Prima Fila' som lå rett uten for rådhuset. Det var god mat der og ikke så alt for dyrt heller! Fikk kjøpt meg et par småting som jeg kanskje kan vise senere hvis jeg får tatt bilde av det. Så snakkes vi i morgen!


<3
Hei dere!

I dag skal jeg til byen sammen med Lina og så senere skal vi møte Helene for å spise ute. Gleder meg, lenge siden vi tre har vært med hverandre nåå. Jeg skal bare dusje og fikse meg før jeg skal til Lina om ca en time. Har egentlig litt dårlig tid ser jeg, så vi snakkes senere med bilder fra dagen! 

Bildet er fra i går, orket ikke dra opp kamera og stativ nå. hehe. . .
Hei dere!

Da har jeg kommet hjem fra en kjempe koselig bytur med søte Thea! Vi kom litt tidlig til byen for å få kjøpt kinobilletter og for å kjøpe inn litt småting til filmen. Vi så som sagt i forrige innlegg Victoria og den var egentlg veldig søt. Hihi. Thea og jeg kjøpte oss hver vår smoothie på Deli Deluca og gikk til aker-brygge før vi gikk tilbake til kinoen. Kjempe koselig når det var så fint vær! Senere i dag kommer Lina som skal overnatte, så det blir bra!! Snakkes i morgen tidlig!

Hei dere og god morgen!

I dag skal Thea og jeg se filmen Victoria, så skal møte henne om et par timer i byen. Nå får vi besøk av noen familievenner som vi skal spise lunch med nå, så det blir bra. Tok et par typiske blogg bilder i dag, haha, snakkes! Skjorte fra bikbok hvis noen skulle lure.
Hei dere!

For noen dager/uker siden fikk jeg et par etterlengtede sko fra Nike. Har ønsket meg slike utrolig lenge og endelig ble de mine! De er utrolig gode og ikke minst ser de utrolig fine ut! Har brukt de på alle trenings-dagene mine etter jeg fikk de og jeg er storfornøyd! ♥♥

♥♥ snakkes senere!
Hei dere og god påske ferie!

Nå er det endelig ferie, noe som jeg har ventet på utrolig lenge nå! Er så sliten av skole og å våkne opp til stressende morninger. Nå skal jeg bruke ferien på å slappe av og sove! Starter ferien med å se en film nå, så får vi se hva jeg skal gjøre senere i kveld. Så snakkes vi i morgen!
Hei dere!

I dag dro Helene og jeg for å ta hull i ørene. Det var egentlig veldig spontant av oss, men det ble utrolig bra og var verdt det! Jeg tok et hull i hvert øre, som nå er mine første. heheh . . mens helene tok enda ett litt lenger opp på det ene øret, utrolig fint! Vi filmet faktisk hverandre mens vi tok det, haha. Husk å ta på den beste kvaliteten!!
Meg til venstre, tok et i hvert øre som sagt og helene til høyre som tok et ekstra på høyre øre. ♥

Hei dere!

Tenkte å vise dere et par neglelakker fra Chanel. Disse fargene tror jeg passer kjempe fint til sommeren siden det er ganske lyse og friske farger. Har planer om i hvertfall å kjøpe meg den rosa til venstre, siden den helt klart er favoritten! Hvilken er din favoritt?
Hei dere!

Tror jeg har nevnt på bloggen at familien har tenkt seg til Thailand nå til julen? Well, nå har vi bestilt og jeg gleder meg helt syykt. Vi drar den 21 desember og er borte i ca 2 uker. Gleder meg mest til alle opplevelsene, varmen, hotellene og strendene. Tror det blir utrolig bra og jeg har jo også hørt utrolig mye bra om å reise til Thailand. Siden vi skal være der i to uker har vi bestemt oss for å være på to forskjellige hotell. Første uken skal vi være på hotellet Centara Kata Beach og så reiser vi videre til The Sands by Kata Thani ♡♡ Det er to syykt fine hotell, hvertfall det bildene viser:


Bilder fra CENTARA KATA BEACH:

Bilder fra THE SANDS BY KATA THANI:


 Har noen av dere vært i thailand før? I så fall, har dere noen tips? hihi
Hei dere!

I dag blir en rolig søndag med å se på serier og gjøre litt skolearbeid . . Jeg har ikke blogget på et par dager, som dere sikkert har merket, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg hadde rundt fire til fem innleveringer til fredagen som var - noe som ble utrolig stressende! Nå er det jo siste uken før påske ferie (!!) så da blir det sikkert bedre blogging og forhåpentligvis mindre skole. Jeg har også fått laget et par innlegg til dere som jeg gleder meg til å poste! Snakkes!


Gammelt bilde fra i sommer. . Gleder meg masse til sommeren, da er det såå mye lettere å blogge + at inspirasjonen er på topp! Hihi.
Hei dere!

Dette er en streeessende uke for meg. Har masse inneveringer til fredag og en naturfagspresentasjon til i morgen. Stine og jeg har vært på pilates i dag, som var utrolig deilig faktisk! Begge har hatt to ganske harde treningsøkter de to siste dagene, så det var deilig å ta en roligere dag i dag. Tenkte bare å vise det jeg fikk i posten fra nelly nå! Snakkes!Kjolen jeg kjøpte var vanskelig å ta bilde av, så får vise den i et antrekk snart! :-)
Hei dere!

I dag har vært en liitt stressende dag. Startet jo dagen bra med å forsove meg, såklart.. hehe. Ellers så hadde vi skoledag til halv fire i dag, så er ikke såå lenge siden jeg kom hjem. . Nå har jeg fått gjort litt naturfag og litt gym og skal nå videre til elexia, noe som faktisk er gøy, med stine! Blir bra! I går var vi på 500 kcal - gruppetime - som var utrolig slitsom! Men bra var den! Nå skal vi på x-fit, som jeg også tror er ganske slitsom og hard. Gleder meg hvertfall, hihi!

// det har vært en del forhåndskrevne innlegg + at jeg ikke har fått blogget 2 ganger om dagen lenger. . Men skal prøve å klare hvertfall en gang om dagen frem til mer inspirerende dager! Skal også bli flinkere til å legge ut antrekkene mine snart - da det ikke er såå gøy å ta bilder av seg selv etter en lang og trøtt skoledag. //
 
Hei dere!

Tenkte at jeg skulle andbefale et solpudder som jeg har brukt i litt under to uker nå. Kjøpte det på vita på vei opp til hytta i vinterferien. Jeg er ganske fornøyd med dette pudderet! Det er ikke såå mørkt at man ser så godt at du har på pudder, men det er mørkt nok til å få litt farge hvertfall. Gleder meg masse til å bruke det fremover hvertfall!


Jeg har fargen 43 terracotta bronze, hvis noen skulle lure på deet. Bruker budderet hver dag over foundation og vanlig pudder. Syntes det blir finest!

Til pudderet bruker jeg denne børsten som jeg kjøpte på sephora i sommer! Den heter bronzer poudre 44. Kostet vel noe mellom 100 og 200 kr, og syntes den er utrolig bra! Brukt den masse!

- Likte dere innlegget? Vil dere ha flere andbefalinger av sminkeprodukter osv? 
Hei dere!

Har hatt et slikt innleg for en god stund siden, og tenkte det var på tide med en ny "kategori"! Denne gangen valgte jeg kjoler. . Har egentlig ikke så mange kjoler, men så bruker jeg heller en fin topp + et fint skjørt hvis jeg skal pynte meg. hehe.


<- fra H&M   fra ZARA ->

<- fra BIKBOK   fra GINA TRICOT ->

Hei dere! 

I går dro hele familien opp til en hytte som vi leier via mamma sin jobb. Utrolig hytte-koselig her, og det blir deilig å være her å slappe av i helgen. Nå skal vi nok ut en tur og så skal vi snart spise lunch. Snakkes med bedre innlegg i kveld eller i morgen. Har et par ferdig skrevne innlegg til dere!
Hei dere!

Tenkte bare å legge ut en liste over punkter for å få opp treningsinspirasjonen! Det er jo ikke alltid like motiverende å sette i gang med treningen og jeg tenkte at et slikt innlegg som dette hadde vært gøy og lage + lese! 

♦ Laste ned ny musikk!
Å ha musikk på når man trener gjør alt mye lettere, syntes hvertfall jeg! Da hører man ingenting rundt seg og konsentrerer seg jo mer om treningen. Hører på mye forskjellig når jeg trener, men her er hvertfall workout spillelisten min: workout.

♦ The only workout you'll regret is the one you didn't do
Når jeg har planer om å trene men tenker at jeg ikke gidder eller at jeg bare kan gjøre det i morgen osv så tenker jeg på dette ordtaket/quotet! Funker faktisk hver gang. .! Men selvfølgelig er det dager jeg absolutt ikke orker, men det er egentlig bare å gjøre det å bli ferdig med det! Hehe

♦ Kjøp nytt treningstøy
Å ha nytt treningstøy er såå deilig! Elsker å dra på trening i nye gensere eller tightser, og spesielt i knæsje farger som rosa, oransj og blå! Føler det blir mye bedre når man har på seg noe fint under treningen også!

♦ Tenk på følelsen du har etter du har trent
Det er absolutt ikke alltid like lett å komme seg ut etter en dag på skolen e.l for å trene; men prøv heller å tenk på den følelsen du får etter du har trent! Verdens herligste følelse! 

♦ Finn en treningspartner
Å trene alene er greit, men å trene med en venninne gjør det ikke bare morsomt, men dere kan motivere hverandre og pushe hverandre litt. Men husk å ikke bli avhengig av venninnen din, for hvis hun ikke kan trenger ikke du å la være å trene bare på grunn av det. 

♦ "Just do it" - Nike
Ikke sitt og diskuter med deg selv om du gidder eller ikke, bare gjør det. Motivasjonen er der sjelden hver dag, så istedenfor å vente på den - hopp i det og bevis at du klarer det uansett hva! 

♦ Finn din treningsmetode 
Det så og si det viktigste av alle punktene i dette innlegget er å finne den treningsmetoden som du liker best. Jeg for eksempel liker best å løpe fort og kort i stede for lengre og saktere + at jeg liker mye bedre å trene på styrkeøvelser enn kondisjon. Men dette er hva jeg liker, men det finnes jo mange andre former for trening som zumba, sykling, svømming osv. . Så for at treningen skal bli bedre for det og ikke minst morsommere er det beste å finne noe som passer til deg og noe som du liker!

♦ Søvn
Å sove mye har mye å si på om du vil ha en sunn livstil. Du får i tillegg til å sove mye, mer energi som du kan bruke på å komme deg på trening dagen etterpå. Men det er ikke alltid like smart å sove etter skolen, for det gjør faktisk stor forskjell fra å ta deg en joggetur i stede hvor du får energi, for å sove gjør deg bare enda trøttere. .

♦  Finn spennende mat-retter/snacks 
Det å spise sunt har også mye med motivasjonen å gjøre. Hvis man både spiser sunt, drikker mye vann OG trener gjevnlig ser man mye fortere resultater i forhold til om du hadde spist godteri/junkfood et par ganger i mnd/uken. Det er kjempe gøy å lete rundt på nettet etter fargerike og spennende snacks eller matretter, selv har jeg funnet masse interessant som smaker utrolig godt og som er sunt i tillegg! 

♦ Lag et treningsprogram
Å sette opp ett treningsopplegg/program på mobilen eller skrive det ned på et ark er også utrolig bra! Hvis du f.eks skriver ned at du skal ta 50 knebøy så er det en god inspirasjon å tenke at du skal klare dette før du drar hjem fra treningssenteret. Så da når du kommer hjem kan du føle deg enda bedre etter å ha klart å gjøre "utfordringen" din. Men husk også å ikke sette deg alt for høye mål!

Hva syntes dere om innlegget? 
 
Hei dere!

Jeg kjøpte meg en av Lush sine lip scrubs og da jeg viste det på bloggen var det noen av dere som ville at jeg skulle gi en anbefaling ish av hva jeg syntes om den osv. Så nå har jeg brukt den en god stund og tenkte å si hva jeg syntes! 


Denne leppeskrubben er utrolig bra! Jeg er kjempe fornøyd og skjønner at mange har kjøpt seg en. Ikke bare funker den bra, men den smaker jo også utrolig godt, haha! Jeg syntes at denne får frem den naturlige fargen man har på leppene etter man har brukt den, og syntes det er et stoort pluss! I tillegg føles jo leppene utrolig myke etter man har brukt den. Dette er en klaar favoritt!

++ noen lurte også på hvor jeg kjøpte den og det var på byporten her i Oslo - på lushbutikken. 
Hei dere!

I dag har vært en deilig dag; sluttet på skolen i 11-12 tiden og da benyttet Helene, Thea og jeg sjangsen til å spise goood lunch på en wok og sushi restaurant rett ved skolen! Var kjempe godt og utrolig koselig! Nå skal jeg raskt på en treningsøkt på Elexia, igjen ♥♥ 

Ble iphone bilder i dag også, men glemmer å ta med kamera på skolen! Hehe, må begynne å bli flinkere på deet. 

Hei hei hei og god morgen!

Kjøpte meg disse herlige solbrillene fra bik bok her om dagen! Utrolig fornøyd og syntes de er utrolig fine! Kostet kun 80 kr, så vet ikke hvor bra kvalitet det er på de, men de funker! Hehe, snakkes senere!
Hei hei dere!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en liten treningsøkt på elexia, gikk for fast, fit and fabulouse igjen. Syntes det er ganske bra! I dag har Helene og jeg vært i byen etter skolen og vi dro rett til yoghurt heaven. Leenge siden begge to hadde vært der, så var utrolig koselig! Nå skal jeg spise og kanskje se enda en episode av gossip girl. Hehe, byebye!

Helene bebe! ♥
Hei dere!

Som jeg skrev i går så var jeg i byen med Thea og Helene etter skolen, så fikk også kjøpt meg et par ting der! Utrolig fornøyd med alt, spesielt genseren og øyenbrynssettet! Håper dere liker innkjøpene, så snakkes vi senere! byebye

Øyenbryns-settet er fra merket smashbox og jeg gleder meg masse til å bruke det! Ser hvertfall veldig bra ut og tror fargene passer veldig fint!

Ny favoritt genser! Denne er fra Zara og jeg syntes den er utrolig fin!! Som dere ser er den åpen i ryggen, men det går ann å endre det med knappene så den ikke blir såå åpen. Men syntes fargen er utrolig fin og den er også utrolig myk og deilig å ha på. Kostet vell rundt 200 kr, så syntes ikke det var så ille for en så fin genser!

Denne ringen er veldig spesiell, men syntes den var litt fiin også. haha! Fra h&m

Kjempe fin bluse fra H&M, det er "hull" på skulderne, noe som man ikke kan se så godt på bildet, men det er hvertfall utrolig fint! Denne er litt gjennomsiktig, men får bare bruke en topp under. hihi.

Hei hei hei!

I dag har jeg vært med Helene og Thea i byen. Vi dro en tur innom fridays å spiste lunsj rett etter skolen, noe som var veldig koselig. Senere gikk vi for å se gjennom noen butikker og satt oss ned igjen på en annen kafè der Thea og Helene kjøpte is og jeg en boble-te. Kjøpte meg grønt eple - smaken i dag, noe som ikke var så god som den med jordbær. Så blir nok det neste gang igjen! Jeg fikk med meg en genser, en ring, en bluse og et øyebryns-sett som jeg kan vise senere! Snakkes senere!

Hei dere!

I går bestilte jeg tre herligheter på nelly! Alt på salg, og fikk alt tilsammen for rundt 250 kr! Utrolig fornøyd med alt og gleder meg til å bruke det utover våren og sommeren! Det jeg kjøpte var to bodyer faktisk (en svart og en hvit) som er utrolig fine! Og en kjole som jeg syntes var utrolig kul! Skal såklart hvise det på eller hvertfall vise dere det når det kommer i posten!


♥♥♥
Hei dere!

I går så var jeg som sagt med Stine i byen og da vi var på vei hjem med bussen bestemte vi oss å stoppe ved utsikten å ta et par bilder. Noe som ble veldig dårlig, haha . . Det blåste alt for mye til at noen av bildene ble noe bra, men vi fikk tatt et par fine litt lenger ned som ble fine!  ♥♥


bby ♥
Hei dere!

I dag har jeg hatt en fantastisk dag i byen med Stine, utrolig koselig! Vi gikk litt rundt å så i butikker og spiste på deli. Fikk kjøpt meg noen etterlengtede solbriller og litt undertøy, hihi. Nå sitter hele familien og skal se på hoteller tll Thailand, gleder meg såå masse! Skal dit i juleferien i år, kan nesten ikke vente!

Fine stine på vei til byen! Flere bilder som vi tok på utsikten kommer kanskje i morgen! Får se om de ble bra, det blåste så utrooolig mye der. haha!
Hei dere! 
Da har Stine og jeg nettopp vært ute og tatt antrekk av hverandre! Vi skal snart til byen så dette innlegget blir raskt. Skal bare kjøpe inn et par "nyttige" innkjøp, så ikke noe spess jeg skal handle inn i dag. Hehe, men snakkes senere! 


Bukse fra bikbok, genseren er stine sin, sko fra Din sko og jakken fra Saint Tropez

Hva syntes dere om dagens antrekk?
Hei dere!

I dag har vært en laang dag! Rett etter skolen dro Stine og jeg på elexia for å trene og så dro vi videre til Stine hvor jeg skal sove i natt. Blir koselig! Vi lagde verdens beste pizza og har sett på remember me, utrolig fin film! Nå er begge utrolig trøtte, og skal legge oss tidlig i dag. I morgen blir det nok en bytur og så skal vi sikkert ta et par bilder så det blir bra blogging fremover! Følg også bloggen til stine på: stineib.blogg.no


♥♥♥♥♥

God natt, snakkes i morgen!


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits