Hei dere! Tenkte å endelig oppdatere dere litt fra London-turen. Har ikke satt meg ned med bildene før nå, så derfor sent innlegg men men.. Her er hvertfall noen av bildene vi tok, var ikke så mange siden begge var syke og følte seg ikke helt på topp.. Men turen var uansett utrolig koselig og håper på en til tur hvor det er litt varmere og begge er friske! Et innlegg med innkjøpene kommer kanskje senere, hvis det er noe dere ønsker å se!

Håper på å oppdatere enda oftere snart, snakkes!
Hei dere! Tenkte å komme med et kjapt innlegg for å oppdatere litt. Akkurat nå ligger jeg på hotellrommet til Helene og meg i London! Vi bestilte turen for litt over to uker siden, så vil si det er en ganske spontantur. I dag har det vært kjempekaldt både på hotellrommet og ute, så vi bestemte oss for å dra på kjøpesenteret westfield i stede for Oxford street i dag. Vi var også ganske slitne etter all reisen så vi tok oss også en liten powernap på ettermiddagen.

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en koselig indisk restaurant som hadde sykt god og billig mat! Men ja, nå tar hvertfall vi kvelden, så snakkes vi i morgen!
Hei dere! I går var det ball på skolen, noe som var gøy men litt kaos, så endte opp med å dra videre å sette oss på en bar rett i nærheten i stede. Men var koselig og gøy å pynte opp litt ekstra en gang i blant. Nå er det endelig vinterferie og det skal bli så deilig å kunne slappe av litt! Har vært litt mye skole osv. i det siste, så skal bli bra!

Nå er bestemor og bestefar på besøk, så rekker ikke redigere og legge ut så mange bilder, men dere kan se på Helene (helenenestea.blogg.no) for flere bilder! Snakkes!
Hei hei! Lenge siden sist innlegg nå, men har hatt en del å gjøre den siste tiden. Tenkte bare å poste et lite innlegg med et par bilder fra de siste dagene. Er ikke så alt for mange bilder, så må igjen bli flinkere på det - men nå er det vinterferie til helgen så da får jeg nok tid og litt inspirasjon til å ta fler bilder! Snakkes!

1. Lagde middag til familien med en oppskrift fra Marthe Borge sin blogg, ble overaskende godt!! 2. Er ball på skolen på torsdag, så fikk kjolen min fra Nelly her om dagen. Den er svart, enkel med åpen rygg med blonder på og splitt på det ene benet. Veldig fornøyd!!

3. Kjørt masse med (spesielt) Helene og andre! Høres mye kjedeligere ut enn det det egentlig er hehe.. 4. Hadde russekro med bussjentene på fredag, noe som ble veldig vellykket og det endte opp med å komme en del faktisk, gøy!

5. Dette er fra fritimen i dag, der Thea og jeg dro på starbucks før jeg måtte tilbake på skolen igjen, koselig! 6. Antrekk, også fra i dag, skjorte fra H&M, bukse og solbriller fra bikbok og veske fra LV.


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits