Hei dere!

Da skal jeg snaart møte Stine på Elexia for å teste ut en gruppe time som heter "fast, fit and fabulouse"! Tror det blir bra jeg, snakkes senere, må løpe! 


 

Genser fra Acne (kjøpte den av en venninne av >>Helene<<, som solgte noen klær via hennes blogg) Elsker ryggen på genseren, såå fin! ♡♡

Skjorten er fra vintage-markede jeg var på, men er egentlig fra Zara.

Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere!

I går var jeg med Victoria hele kvelden. Vi startet med å se en film på nettet, men den måtte laste såpass lenge at vi ikke orket å vente på det.. Vi satt oss heller å se på MTV, noe som var utrolig gøy. heheh! Vi bestilte sushi og spiste fruktsalat, utrolig godt! Nå skal jeg snart ut med familien, så må fikse meg ferdig. Snakkes!
Hei dere!

Idag har jeg vært på et vintage-marked i Oslo, noe som egentlig var ganske gøy. Har aldri vært på noe lignende før, så var ganske spesielt egentlig. Det var merker som f.eks acne til rundt 100 kr og andre vanlige klesbutikker som f.eks Zara. Jeg fikk med meg en skjorte og en cardigan som jeg kan vise senere! Nå kommer snart Victoria, så da blir det film og sushi kveld. Snakkes!
Hei dere!

I dag har jeg bare slappet av og skal snart på ikea for å kjøpe inn det siste til rommet. Er ikke så mye å blogge om nå i vinterferien, så blir mye antrekk. hehe.

Genser: Topshop, Bukse: Bikbok, Smykke: H&M

Hva syntes dere om antrekket?

Alle bildene er tatt av meg, bildet av Marlyn Monroe er bare bilde av et bilde..
Hei dere!

Har ikke så mye å blogge om i dag, er vinterferie så jeg gjør ikke så mye mer enn å slappe av med film, trene osv. Ikke så mye å få blogget om da. Men tenkte å gi dere et lite tips til et mellom-måltid som hvertfall jeg syntes er ganske godt! Det eneste jeg bruker er mager cottage cheese og valgfritt syltetøy (blåbær, jordbær, bringebær) og så bare blander det sammen. Yummii!

 

Genser fra Topshop, Bukse fra Zara, Topp under fra Only

Grønt hår?? hahah

Hva syntes dere om antrekket?

Shorts fra Levis, Genser fra Topshop, Smykke/ring fra Topshop

Hei dere!

Bildeopplastingen funker ikke så bra her på hytta, fordi jeg må bruke interenettet på mobilen. Så jeg tenkte, for å oppdatere bloggen, bare å reposte et gammelt antrekk fra i sommer. Føler stilen min blir mer og mer kjedelig utover vinteren og så når det er sommer igjen kan jeg ha flere fine antrekk. Hehh, liker best sommeren når det gjelder mote, så jeg gleder meg masse til sommeren og har allerede planlagt maange antrekk, heheh! 
Hei dere!

Da har jeg nettopp kommet opp til hytta, og skal være her et par dager. Blir deilig å kunne slappe av, nå som det endelig er ferie! Har nettopp spist middag og skal snart pakke ut og spille spill og se på tv, hytte kos! Ikke noe spesielt antrekk i dag, men har jo sittet i bilen lenge i dag. Hihi, snakkes i hvertfall i morgen!


Bukse Cubus, Genser H&M, solbrillene husker jeg ikke.. 

 Hei dere!

Var innom weheartit idag, og søkte på summer. Savner sommeren såå mye, venter bare på at det ikke skal være -10 grader og man kan starte å gå med shorts, fine kjoler og solbriller. heh. Gleder meg også for det meste til det er ferie, så mye stress med skolen nå..

Hei dere!

Da har jeg vært på elexia og fått trent litt, deilig! En god stund siden jeg kom hjem nå, men har øvd litt til matte og dusjet osv før jeg blogger nå. Har fortsatt mer matte å øve på, så vi snakkes med bedre blogging snart.. Ikke så mye som skjer nå, men snart vinterferie!! Så blir nok bedre oppdateringer daa, snakkes!

Hei dere og god morgen!

I dag har vi kort dag på skolen, så jeg skal dra rett på trening etter skolen, blir braa! Lenge siden jeg har fått kommet ordentlig i gang nå, så får vel starte. Ikke så lenge til sommeren nå, eller? Gleder meg også masse til vinterferien, deilig å kunne slappe av litt igjen og kanskje dra over på elexia et par ganger? Hope so, snakkes hvertfall senere!
Hei dere!

I dag har vel egentlig bare vært en helt vanlig dag, ikke noe spess som har skjedd.. Nå har jeg nettopp spist middag, tatt et par antrekksbilder og nå skal jeg faktisk snart til elexia for å kjøpe meg medlem der. Sitter jo bare å venter på at snøen skal smelte, så bestemte meg for å bare trene på elexia til det er greit å jogge ute igjen. Blir braa, gleder meg! 
Genser fra stradivarius, Bukse fra Cubus, Skjerf fra Becksøndergaard!

Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere!

I dag har jeg slappet av siden jeg kom hjem fra skolen og til nå. Utrolig deilig etter en nokså stressende helg med lesing til prøve. Nå har jeg sett en episode av Pretty Little liars, beste serien (!!) og spist sushi ved siden av. Åhh, herlig! Håper dere får en fine uke, så snakkes vi i morgen!
♥♥♥♥Tee fra H&M, bukse fra Cubus og smykke fra Primark

Brukte også to av de nye neglelakkene som jeg fikk fra Deborah Lippmann for noen dager tilbake, digger fargene!! Fargene jeg bruker her er single ladies og så superstar på den ene fingeren. 

Hva syntes dere om antrekket?

Sett på 720 for MYEE bedre kvalitet.. 


Hei dere!

Siden de fleste av dere ville at jeg skulle poste videoen, så ble det til det. Syntes egentlig at det er ganske flaut selv, men det får gå.. hehe. Håper dere liker den, i alle fall! Snakkes senere! Hva syntes dere om videoen, burde jeg ha flere slike..?
Hei dere!

I går var jeg i en kjempe koselig bursdag for en jente i klassen. Vi var på fridays, så vi spiste sammen her. Jeg bestilte bruchetta, noe som jeg nesten alltid bestiller. Kjempe god, pluss at det ikke koster så mye som de andre rettene heller. Men nå skal jeg øve til prøve, så snakkes! 

/videoen kommer kanskje i kveld, hehehe, so stay tuned/
Hei dere!

Om ikke så alt for lenge skal jeg møte Thea i byen, så går vi videre til bursdagen til Aida senere. Tror det blir kjempe koselig. Får se om jeg orker å ta med kamera, men får prøve å ta noen med mobilen.. Hehe, snakkes i morgen!
Topp fra Bik bik, Bukse fra Bikbok og Jakke fra merket saint tropez. Ny favoritt, kjøpte den for noen dager siden. Kan vise den bedre senere!


// spilte også inn en 'getting ready' video, men er veldig usikker på om jeg skal poste den.. Hehehe, syntes det er såå kleint å se på seg selv i sånne videoer, blir aldri fornøyd med slike.. men men.. Kan hende den kommer ut etterhvert! //
Hei dere!

I går var jeg en kort tur på nærmeste senter for å kjøpe inn et par bukser ++. Fikk også med meg en kjempe fin T-skjorte med hodeskaller og to basic t-skjorter i fargene svart og grå. Nå er det endelig fredag, denne uken har gått kjempe saktee.. Skal bare ta et par outfit bilder, slappe av, se litt på Gossip Girl og kanskje se en film. Blir deilig. Allerede i morgen og på søndag går dagene til øving av en geo prøve vi skal ha på mandag.. Men men, snakkes!


Buksene fra Bikbok og Cubus

Fra Cubus

Fra H&M

weheartit  - Kate moss har såå fine antrekk og har en utrolig inspirerende stil. Elsker å søke opp bilder av hennes 'streetlook' for å få inspirasjon til mine egne antrekk!
Hei dere!

I dag har jeg ikke mye tid til å blogge nå på ettermiddagen. Skal øve til spansk og dra ut med mamma for å få kjøpt meg bukse. De fleste buksene mine har blitt for store eller er blitt ødelagt, så jeg fant ut i går at jeg bare har en svart bukse og en vinrød. haha? Men jaa, nå sitter jeg med mat og en varm kopp med  te, for det er jo såå kaldt ute nå.
Snakkes!
Hei dere!

Kom på at jeg ikke hadde fått postet dette antrekket på bloggen enda, og siden jeg ikke har så mye å blogge om akkurat i dag, tenkte jeg det passet fint. Dette er også bildene jeg bruker i headeren, som dere sikkert ser, hehe. Snakkes!


Alt fra bikbok!


Hva syntes dere om antrekket og bildene?
Hei dere!

I dag kom endelig neglelakkene som jeg har bestilt fra Deborah Lippmann! Jeg digger alle sammen, syntes fargene var kjempe fine. Gleder meg masse til å få brukt de utover våren! .. Nå skal jeg rydde rommet og øve litt til en prøve før jeg skal prøve å legge meg litt tidligere.. Snakkes!

Across the universe / single ladies / happy birthday / billionaire / superstarHvilken farge likte dere best? 
Hei dere!

I dag var jeg på skolen, som vanlig.. og så senere møtte jeg Lina beste i byen. Vi gikk litt rundt å så i butikker og spiste litt før vi bestemte oss for å dra hjem. Det var kjempe koselig i hvertfall! Fikk kjøpt meg meg noe fra butikken indiska, en butikk jeg ikke pleier å dra innom. Kommer nok på bloggen om ikke så alt for leenge.. Nå skal jeg spise en kjapp middag og så skal jeg gjøre litt styrke. Håper virkelig snøen smelter snart så jeg får jogget og sånt utee.. Men men, uansett: snakkes!


Hei dere!

Nå sitter jeg med en varm blåbær muffins som jeg nettopp har laget meg. Jeg fikk søkt opp en sunn versjon som jeg sikkert kan vise på bloggen senere en gang, utrolig god! Jeg valgte å ha blåbær i, men såklart kan man ha andre bær eller nøtter også. Tror nok ikke jeg skal gjøre noe spesielt i dag, tenkte egentlig på å jogge, men det er så glatt ute at det ikke er mulig.. Får se hva jeg får til. Nå blir det vel bare Gossip girl og litt sånt resten av kvelden. 
Hei dere!

De fleste har vel allerede vært innom denne utrolig fine bloggen? wossa.blogg.no. Jenta bak er Åshild, en glad jente med utrolig fin stil og utrolig flink til å ta bilder! Digger alt ved bloggen hennes, hun har et utrolig basic design, noe som jeg syntes er utrolig fint! Bildene er som sagt også utrolig fine!Trykk på blldet for å komme til bloggen hennes :-)
Hei dere!

Nå har jeg kommet meg hjem etter en fantastisk helg på Norefjell med venner og familie. Virkelig en tur jeg kommer til å se tilbake på! I dag gikk dagen til slalom, spising på varmestuen og å slappe av en siste tur i boblebadet, bassenget og badstuen, herlig! Nå har jeg nettopp sett på halvbroren, så nå skal jeg ta meg en dusj. Snakkes i morgen!
Ble ikke så veldig bra bilder, som dere seeer.. men det får holde. Blir bedre blogging nå som jeg er tilbake, hehe!
Heyhey!

Tenkte legge ut noen av de antrekkene jeg har hatt denne mnd + at jeg har lyst til å gjøre det de neste mnd også. Blir gøy å se tilbake på senere. Jeg har også planer om å bli flinkere til å legge ut antrekk på bloggen, virker som det er mange som liker det og jeg liker å lese om andres antrekk også, så dette blir braa!


Hva syntes dere om antrekkene?
Hei dere!

I dag har jeg fått gjort mye ut av dagen! Jeg startet dagen med god frokost og så videre ut på slalom som jeg ikke hadde gjort på utrolig leenge så det ble jo interessant, heheh. Jeg fikk meg også en tur bort til treningsrommet og løp litt på tredemøllen, deilig ♥♥ Fikk også dratt ned til bassenget for å prøve det ut i tillegg til boblebadet og badstuen. Skal også få prøvd å kommet meg inn på spaet hvis jeg får tid og hvis jeg kommer inn daa, det er nemlig 18 års grense for å være der.. Vi har også fått spist herlig middag i restauranten her på hotellet, kjempe god mat! snakkes i morgen, nå skal jeg slappe av!


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits