Hei dere! Lenge siden forrige innlegg nå, men.. Den siste uken har jeg faktisk gjort mye, men ikke tatt noen bilder i det hele tatt. Helene og jeg har vært masse med hverandre og kjørt masse, noe som er mye morsommere enn det høres ut haha! Vi har faktisk også tatt oss en liten tur til Sverige.

I dag dro vi til Bogstadveien etter skolen for å se litt i butikkene og for å spise sen lunch. Vi spiste på en meksikansk restaurant, agave, som hadde kjempe god mat! Nå skal jeg nok ta en dusj og legge meg litt ekstra tidlig, blir deilig! Snakkes!

Ha en fin kveld, så skal jeg prøve å oppdatere litt oftere!
Hei dere! I dag dro helene, thea og jeg ned til byen i fritimen for å kjøpe oss lunsj. Endte opp på creperie de mari (?) der helene og thea kjøpte seg hver sin crep og jeg en pastasalat senere, haha prøver å holde meg unna godteri osv. så får se hvor lenge jeg klarer meg!

haha ja, fikk ikke tatt så mange bilder så poster heller de to bildene jeg fikk tatt haha, så og si heelt like, men men! Ha en fin dag, så snakkes vi kanskje i morgen!
-- jakke fra nelly, bukse fra bik bok, sko fra uggs, veske fra marc jacobs, skjerf fra beck søndergaard og topp fra topshop --
Hei hei! Da var det endelig fredag igjen og helg! I dag har jeg bare slappet av med ett bad og en av badekulene til lush. De er såå gode samtidig som noen av de gjør huden utrolig myk etter bruk! I morgen går turen til hytta bare for en dagstur før vi drar videre til et outlet i Vestby, så det blir bra! I morgen kveld skal jeg også jobbe med revyen, noe jeg gleder meg til!

Nå er det middag, god helg!
Hei dere, veldig lenge siden sist! Jeg har nå lenge tenkt til å begynne å blogge igjen etter jeg har fått motivasjonen og lysten igjen til å starte. Jeg savner veldig å både ta bilder og skrive, så har endelig bestemt meg for å begynne igjen. Egentlig var planen å starte etter russe-og eksamenstiden, men kan frem til sommerferien bare blogge når det passer meg og heller prøve litt bedre til sommeren. Etter ferien skal jeg også, mest sannsynlig, ta et friår hvor jeg skal få meg jobb før jeg begynner videre utdanning - noe jeg gleder meg til, faktisk!

__________________________________

I det siste har jeg ikke gjort stort annet enn å komme igang med skolen osv. I juleferien var jeg hjemme og hadde en kjempekoselig julaften med god mat og familie! På nyttårsaften hadde jeg en kjempehyggelig feiring med bussjentene med god tapas og feiring av det nye året. Håper jeg er tilbake nå, så snakkes vi!

- Favoritt smykker som jeg bruker så og si hver dag, fikk de i bursdagsgave og er såå fornøyd!! Det ene er fra marc jacobs og det andre fra etsy -


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits