Hei dere! Nå sitter jeg på skolen og skal snart inn i neste time. Vi har akkurat hatt fritime siden klokken halv tolv i dag så Helene, Thea og jeg dro til byen en tur :-) i kveld skal jeg hjelpe Lina med å lage mat, så gleder meg til deet!

Thea og Helene beste <33

Kjøpte denne på yummy heaven og den var kjempe god så anbefales!! Snakkes i morgen (håper jeg)
Hei dere! Da jeg var i Thailand kjøpte jeg meg to par nye nike free run treningssko og et par nye converse fordi det var så syykt billig! Tenkte å vise dere nike freerunene mine, og jeg er såå fornøyd og elsker fargen! Har allerede brukt de masse! 

Kjøpte meg de lyseblå/turkise og de rosa som dere ser på bildet under. Tror favorittene er det blå, hvertfall de jeg har brukt mest. De er kjempe behagelige å trene i og gir virkelig litt motivasjon når det er de perfekte weheartit skoene og at de har så fine farger ♥

Hva syntes dere om fargene?Ny favoritt fra Gina Tricot, kostet rundt 250kr om jeg ikke husker helt feil! 

Hei dere! Se på denne såå fine nye blusen jeg har kjøpt. Fant den på Gina Tricot her om dagen og falt for den med en gang. Se så fin! Er både pyntet og casual, kommer helt anpå hvordan du bruker den. Jeg har allerede brukt den en gang, som dere så i det andre innlegget, og det var et mer daily  antrekk med skjerf og bukse. Men tipper denne blir kjempe fin med et stramt skjørt og boots! Nå må jeg fortsette å øve til prøve, snakkes!
Hei dere! I går var en kjempe koselig dag med Stine i byen, vi kikket litt rundt i butikker og jeg fikk med meg en kjempe fin bluse hjem :-) har den på på bildet under, men tenkte å ta litt bedre bilder av den senere så dere får se. Måå snart skaffe meg jobb, er så mye fint jeg har lyst på og så er det jo så mange 18 års bursdager nå, haha! Blir fort litt dyrt.. Men men. I dag var jeg med mamma for å kjøpe bursdagsgave og så satte vi oss for å spise sen lunch på lille persille. Jeg bestilte en kjempe god salat!


Nå må jeg øve til en historieprøve så vi snakkes i morgen!
Hei dere! Lenge siden forrige innlegg nå, men tenkte bare å komme innom med en liten update! På fredag var jeg i en 18 års bursdag og i går var jeg ute med noen av jentene! Så er er ganske sliten etter lange kvelder, men var kjempe koselig og gøy! I dag skal jeg bare slappe av, kanskje se litt serier eller gjøre noe skolearbeid før jeg skal se kongshavnrevyen i kveld med Thea og Maren. Gleder meg til å se den!!

god morgen, og ha en fin søndag alleee ♥

 Fra weheartit! ♥♥ dere kan følge meg HEER
Hei dere! I dag var det rett hjem etter en laang dag på skolen.. Dro rett hjem for å bare slappe av og så ble det trening med Lina i åtte tiden :-) cardio step spm alltid! Nå har jeg akkurat tatt en varm dusj og nå skal jeg legge meg. Snakkes!!

Ha en fin kveld!
Hei dere!! I dag har det vært en utrolig kald dag! Det er helt sykt hvor kaldt det har blitt.. Men ja, etter skolen dro Thea, Helene og jeg hjem til meg for å se på film og spise taco. Kjempe koselig! Vi ble til å se to skrekkfilmer, haha, gøøy! Etter det så vi på bilder fra i sommer, åå som jeg savner den tiden :-)

Hei dere! I går var jeg i byen med Stine og fikk som sagt i forrige innlegg kjøpt meg to produkter. Se så søte! Har allerede fått prøvd begge to, så skriver om det litt lenger ned.. Kjøpte de på nille faktisk, men har også sett de på butikken lucky duck. Kostet vel rundt 60-70 kr pr stk så er masse produkt for pengene hvertfall! Begge er i lukten blåbær, men finnes også i mango, jordbær og bringebær om jeg ikke husker helt feil. Sikkert fler også :-) 

Dette er en scrub/fuktighetskrem til dusjen. Trodde først det var mer en scrubb, så det var derfor jeg kjøpte den - men var så få korn i den så ble mer som en fuktighets(dusj)krem. Men kjempe god og lukter utrolig godt uansett!! Love!

Dette er bare en helt vanlig shower gel, men syntes flasken er så utrolig søt! Og det er også et pluss at den er så stor så kommer til å ha denne lenge ♥♥ 

Har dere prøvd noen av I love.. produktene? 
Hei dere! I dag har vært en kjempe koselig dag med Stine! Vi møttes først i byen for å spise lunch på Olivia på Aker brygge etter å ha gått litt rundt i butikkene. Fant to produkter jeg tenkte å vise dere senere :-) etter vi var ferdig etter en (kald) tur i byen dro vi hjem til Stine for å se på gamle bilder! Kjempe gøy å se tilbake på hvor mye vi og alle andre har forandret seg haha :) senere på kvelden lagde vi oss pizzaen vår! Naam!

Nå skal jeg legge meg.. Er kjempe trøtt etter en lang kveld i går. Var premiere fest for kongshavnrevyen, gøy!!


Hei dere! Da jeg var på flyplassen i Thailand fant jeg denne utrolig fine fargen til chanel! Har ikke prøvd noen av neglelakkene deres enda, så endelig fant jeg en perfekt farge! Så langt er jeg fornøyd og jeg elsker at jeg bare trenger et lag for å få en fin og gjevn farge! Ååå se så fin den er!! ♥ Hva syntes dere om fargen?
Hei dere! 

Nå har jeg tenkt til å bli bedre på å blogge igjen, kjenner det er så kjedelig å klikke inn på bloggen uten at jeg har postet noe nytt! Syntes også det er såå gøy å se tilbake på året som har vært og hvor mange bilder jeg har tatt i løpet av året. Noe som jeg får se om jeg blogger bra, haha! Så snart kommer nok "året mitt 2013" innleggene mine også :-) I dag har jeg vært med Stine bestii! Kjempe koselig som alltid! Vi møttes først i byen siden hun hadde vært på skolen og jeg hadde fri i dag, vi kikket litt i butikker og jeg fikk kjøpt meg noe jeg sikkert kan vise senere.. Etter en kort tur til byen dro vi hjem til meg for å se på film og lage pizza. Filmen vi så car World War Z, og den var utrolig bra! Akkurat sånne filmer jeg liker, digger den!! Nå skal jeg bare fikse meg og legge meg tidlig! Snakkes i morgen!♥♥♥bestiii
Hei dere! Da er jeg endelig hjemme etter en lang dag! Har rest i sikkert 15-17 timer i strekk og kjenner jeg er utrolig sliten av det.. I morgen er det rett på med skole klokken åtte, så det kan jo bli interessant - skal i hvertfall legge meg så snart som mulig for å få mest mulig søvn :-)
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Helene og Thea, kjempe koselig å de de igjen! Vi fikk sett en skrekkfilm og jeg fikk gitt de litt forsinkede julegavene.

Thea bebii:
Hei dere! Tenkte bare å stikke innom for å si godt nyttår til dere alle! Håper dere hadde et fint år i 2013 og at 2014 blir enda bedre!!


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits