Hei dere!

I dag har jeg egentlig utroolig dårlig tid! Skal bare lage et kjapt innlegg til dere nåå. Nå skal jeg gjøre ferdig en presentasjon til mandag og pakke til en hyttetur jeg skal på til helgen med noen familie venner. Blir bra! Skal forhåndskrive noen innlegg så det blir blogging i helgen også, men blir nok et par bilder derfra også hvis jeg ikke glemmer bort kamera, heheh. Lagde meg utrolig god og sunn middag i sta, ligner litt på taco, men det smaker litt forskjellig. Men men, snakkes senere!


Sneak på dagens antrekk da, kommer nok flere bilder osv til helgen:

Ytterjakke: Zara, Ring: Gina Tricot, Skjerf: Stine's acneskjerf, Kjole: River Island, Jakke: Gina Tricot, Sko: Din sko
Hva syntes dere om antrekket?
Hei hei dere!

Nå sitter Stine og jeg med hver vår pc og skal blogge begge to, Stine har nemlig tenkt til å begynne å blogge igjen! www.stineib.blogg.no. Vi har vært ute å tatt et par antrekks bilder ++ og nå sitter vi som sagt inne. Koselig! Antrekket for i dag og bildene vi tok kommer i morgen, så stay tuned. Snakkes!

♡♡♡
Hei dere!

I dag var en laang og kjedelig skoledag, var vanskelig å holde seg våken gjennom skoletimene i dag ja. Etter skolen dro Helene, Victoria, Demie, Antonio og jeg til en sushi resturant i nærheten av Colusseum, koselig! Senere gikk også noen av oss videre til Karl Johan bare for å se litt i butikker. Men nå skal jeg lage meg en smoothie og legge meg tidlig. Såå trøtt!


Helene, Victoria og Demie

Kjøpte Tempura Maki, såklart! Det beste!

Hei hei dere!

Denne helgen hadde Lina beste bursdag, så Helene og jeg var kreative og overasket henne noen minutter over kl tolv, altså natten til bursdagen hennes. Helene filmet også masse som hun nå har redigert sammen i en video! Heheh, snakkes!


>www.helenenestea.blogg.no<      Sett på 720px!!

Topp: Bik Bok, Bukse: Zara, Ring: Bik bokHva syntes dere om antrekket og bildene?
Hei hei dere! 

For litt siden startet jeg jo sånne innlegg som dette, virket som fler ville at jeg skulle fortsette med dette, så da gjør jeg det! Blir gøy! 


Gina Tricot  //  H&M

H&M  //  BIKBOKSmykke: Bikbok, Skjorte: Stine sin, Bukse: Zara, Ringer og armebånd: bikbokHva syntes dere om antrekket?
Hei dere!

Som jeg skrev i går så var jeg i byen med Stine! Kjempe koselig. Vi gikk litt rundt å så i butikker og satt oss å spiste på cafe senere. Fikk kjøpt meg et par greier som jeg tenkte å vise nå. Kjøpte et basic, grått skjørt i tillegg, men glemte å ta bilde av det. Men det kommer nok i et antrekk om ikke så alt for lenge. Snakkes senere!
Lip scrup fra Lush - elsker denne! funker utrolig bra!!Vinrød topp fra Bik bok

Armebånd og ringer fra Bik bok
Hei dere! 

I dag startet jeg dagen med en kort jogge-tur og senere møtte jeg Stine beste i byen! Var kjempe koselig, lenge siden vi fant på noe nåå! Fikk tatt et par bilder i byen, som dere kan se. + jeg kjøpte meg et par småting og stine tok outfit bilder. Så da har jeg klare innlegg for dere til senere i uken! Snakkes!♡♡♡ stine bby
Hei hei dere!

I dag, 26 januar 2013, blir beste, fineste, peneste, herligste og snilleste bestevenn 17 år. Vi har vært bestevenner i hvertfall 12 av de årene som har gått, og jeg kan ikke vente til de neste 12 årene, og de etter der osv. som vi kan være bestevenninner ♡ Gratulerer så mye med dagen, og håper du får et fantastisk år som 17! Loveu!


♡ ♡ ♡ 
Håper du likte overaskelsen Helene og jeg satt opp for deg i natt! Var utrolig koselig og gøy!
Hei dere!

Da er det endelig fredag, etter en lang, stressende, kjedelig og kald uke er det endelig helg. Kan endelig slappe av og se litt på gossip girl. hehe. Var nettopp ute å tok noen antrekks-bilder. Ble ikke så bra i og med at jeg ikke klarer å stå ute i mer enn 3 min uten å fryse i hjeel. Jaja, snakkes i morgen!
Genser: H&M, Bukse: Zara, Ring: Lindex, Smykket: Primark

Hva syntes dere om antrekket?
Hei dere!

Tenkte å starte med å anbefale et par blogger sånn av og til, så dere kan se hvilke blogger som jeg liker og lese + får inspirasjon fra. Denne gangen valgte jeg bloggeren Vilde, som står bak bloggen>vilat.blogg.no<, fra første gang jeg gikk inn på bloggen hennes tenkte jeg at dette var en blogg jeg kom til å følge en god stund. Hun tar kjempe fine bilder og har utrolig fin og inspirerende stil! En blogg dere virkelig burde sjekke ut! 
Hei hei dere!

I går kjøpte jeg fire neglelakker fra det herlige merket Deborah Lippmann, har allerde Today Was A Farytale. Men siden den nesten er tom, så tenkte å prøve meg ut på noen av de andre fargene merket har. Har begynt å gå mye med neglelakk nå i det siste, siden jeg ikke syntes neglene mine er så veldig fine uten noe på, hehhe.. Snakkes i morgen!


Fargene fra venstre: Single ladies, Billionaire, Superstar & Happy Birthday! Gleder meg masse til de kommer!
Hei hei dere!

Da har jeg faktisk litt tid til å blogge før jeg drar videre på trafikkalt grunnkurs i fem tiden. Utrolig deilig å ikke stresse hjem fra skolen! Stoppet til og med med Helene for å ta noen antrekksbilder til bloggen, hehe. Ikke noe spesielt i dag, men men. Da snakkes vi sikkert i morgen!Genser: H&M, Bukse: Zara, Jakke: Zara, sko Uggs, Skjerf: Acne


 
Hei hei dere!

I dag har jeg ikke tid til et ordentlig innlegg i det hele tatt. Jeg skal på skolen til klokka halv fire, så videre til traffikalt grunnkurs klokka halv fem, så videre til revyen som ikke er helt sikkert at jeg rekker enda. Men håper det! I og med at jeg da ikke har tid, tenkte jeg bare å slenge med et gammelt antrekk fra i sommer! Snakkes i morgen.


Shorts: Levi's Topp: Zara

Saavner sommeren og ferieee! ♥ ♥
Hei hei dere!

Først vil jeg si at jeg akkuratt har lagt til et nytt design, noe som dere sikkert ser. Derfor er bloggen ekstremt rotete nå, og bildene fra tidligere innlegg er mye mindre enn bloggen. Skal få prøvd å ryddet opp i det om ikke så alt for lenge. 
Men tilbake til overskriften: jeg tenkte å begynne å lage innlegg hvor jeg viser favoritt klesplagg eller tilbehør i klesskapet mitt, jeg syntes dette er gøy å lese om, så derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve det ut selv. 


Begge disse blazerne/dressjakkene er fra Gine tricot. Digger begge, og de er utrolig fine på!

- Vil dere se flere slike innlegg? 

 
Hei dere!

I går var jeg med Lina, Helene og Thea på en koselig overnatting hos Lina. Lenge siden vi alle tre hadde vært med hverandre nå! Fikk tatt et par bilder, men måtte ha noen i svarthvitt fordi det ble så gult lys. Men da snakkes vi sikkert i morgen, nå skal jeg snart dra til revyen!

De beste ♥♥ Lina, Thea og Helene♥♥

 
Hei hei!

Da har Thea og jeg nettopp kommet hjem fra en slitsom bytur. Begge hadde med seg tunge gymbager mens vi gikk rundt å så litt rundt i butikker. Nå slapper vi bare av og skal snart på overnatting hos Lina. Gleder meg, blir sikkert kjempe koselig! 
Thea ♥♥♥

Kommer nok til å ta noen bilder i kveld, så snakkes da! Ha en fin fredagskveld.
Hei hei dere!

Tenkte å legge ut dagens antrekk. Har egentlig litt dårlig tid, skal til revyen nå om ikke så alt for lenge. Blir gøy! Ble ikke så bra bilder i dag, men var utrolig sliten etter skolen + at det var driiit kaldt å stå ute i bare tynn genser. hehe! Snakkes!Smykke fra BIKBOK, Genser fra H&M, Bukse fra BIKBOK

Hva syntes dere om antrekket?

Sett på 720px for mye bedre kvalitet! Syntes dere jeg burde lage flere videoer som dette der hvor jeg viser innkjøp, osv?

Sangen jeg bruker er young blood av the naked and famouse.
Hei hei dere!

I dag hadde vi kort skoledag, så Thea og jeg dro innom bakeriet rett ved skolen vår for å spise lunch. Koselig! Må virkelig begynne å ta med kamera overalt, blir mye iphone bilder nå.. men men. Etter det dro mamma og jeg en tur til byen, fikk kjøpt et par ting som jeg faktisk skal vise på video i morgen, hehe. Snakkes!


❤❤❤Blazer fra Gina Tricot, Skjorte fra Cubus.
Hei! 

Forrige søndag fikk jeg et par spørsmål om hvilke treningsprogram jeg bruker. Jeg hadde tatt bilde av pcen min med tre forskjellige bilder av tre forskjellige treningsprogram. Tenkte å legge de ut, siden det var et par som lurte på det.
Jeg pleier å bruke disse tre 'treningsmetodene' fra hvert bilde etter jeg har vært ute å jogget f.eks. Utrolig bra treningsopplegg! 
                    

Trykk på bildene for å få de i større str!


 Jeg søkte egentlig bare på weheartit etter "workouts", så kommer det opp mange bra! Håper dette var til hjelp, så snakkes vi! Hvis det er noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre i innleggene. Jeg skal snart svare i ukens spørsmål innlegg. 
Hei hei dere!

I dag dro Helene, Victoria og jeg til sushi restaurant rett ved skolen. Kjempe koselig! Bestilte tempura maki (♥♥♥), som alltid. Nå skal jeg øve til naturfagsprøve som jeg allerede henger etter med, snakkes i morgen!

Helene og Victoria, hehe♥♥
Hei hei dere!

Denne uken og helgen har blitt litt stress, i og med at Nordstrands revyen er nå og jeg er med å jobbe i den. Men skal prøve å få blogget i tillegg til det. Snakkes!
Hei hei!

Nå har jeg vært hos Stine beste i hele dag. Kjempe koselig, som alltid. Vi gikk først en kort tur med Casper og så satt vi på en hai-film. hhehe. Vet ikke hvor mye blogging det blir på meg denne helgen, har litt mye skole greier til neste uke, men får prøve. Snakkes!
Bildene er tatt av meg.. 
Hei hei dere!
I dag sluttet vi tidlig på skolen, igjen, fordi vi ikke hadde lærer de 4 siste timene. Da dro Thea og jeg til byen, egentlig for å shoppe, men ingen av oss kjøpte noe annet en bøker. Heheh. 

fine thea!
Da snakkes vi i morgen! 
Hei hei!

Tenkte bare å raskt legge ut antrekket fra gårsdagen, ikke noe spesielt, men men. Genser fra Bikbok, Smykke fra Bik bok, Bukse fra ZaraHei hei dere!

I dag var det første skole dag etter juleferien, noe som egentlig gikk helt ok, overasket over at jeg i det hele tatt klarte å våkne og komme meg til skolen. Etter skolen dro Victoria og jeg til byen og spiste sushi. Snill som Victoria er spanderte hun det på meg ♡♡ Senere møtte vi også Helene og Lina, og dro videre på Fridays. Spiste ingenting, men måtte bestille noe uansett for å kunne sitte der.. Snakkes i morgen da!

♡♡


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits