Hei dere!

Denne uken har vært en stressende uke med både store prøver som matte tentamen og spansk tentamen rett etter hverandre på skolen og justin bieber konsert på tirsdag (!!). Konserten var utrolig kul og såå gøy! Hadde vanlige ståplasser og jeg dro med Stine, Maria, Amanda, Mai og Lilly. ♥ Vi sto veldig nærme gjerdet til ståplasse-området i forhold til at vi hadde ventet halvparten så lite som de som har stått der hele dagen. Så vi fikk se Justin veldig bra på scenen, uten å måtte se på storsjermen. Kommer til å legge ut et par bilder i morgen tenker jeg! Tok med kamera, så fikk et par bra bilder.


Venstre: Thea og jeg var på Workshop med to av Justin B sine dansere, noe som var veldig gøy! Det var noen som tok bilder av grupper med dansere, men vet ikke hvor de bildene er nåå. hehe. Høyre: Thea og jeg på vei til byen for å ta shuttle buss til Telenor Arena for å stå i kø.


Venstre: Amanda, meg, Stine og Maria etter vi hadde kommet inn i Telenor Arena. Kade etter at det hadde regnet den siste tiden i køen.. Men koselig! Høyre: Justin Bieber mot slutten av konserten, dette er et av bildene jeg fikk tatt med kameraet, legger som sagt ut fler i morgen eller i løpet av helgen!

 

Snakkes!
Hei hei!
I går var Stine, fetteren hennes Robin og jeg på Lido Lido konserten på Norway cup. Utroig gøy, selv om det var utrolig gjørmete og at det regnet såpass mye. Vi møtte Mai bak scenen etter det var ferdig for å prøve å få tatt et bilde med han, men det var for mange folk der til at det ble mulig. Ja, ja.. 
______________
Senere i dag skal Stine bli med til Saltnes, noe som sikkert blir kjempe koselig som alltid!! Tenker vi skal kjøre masse båt og sole oss/bade masse hvis det blir fint vær. Skal få prøvd å blogge, men siden det ikke er internett blir det kanskje litt vanskelig. Men vi får se! Kanskje mobilblogging da.  ☆★☆★

 

 Dette trooor jeg er DJ'en til LidoLido. Han likte tydeligvis ikke smilebilder, så da fikk han Mai til å gjøre dette. 
Heihei!
I går var Lina, Stine, Mai, Marie, Ingvild og jeg på kollenfestivalen. Hoved grunnen til at vi var der var vell at Rihanna skulle komme utover kvelden. Vi var der tidlig, og fikk plass HELT foran ved scenen. Da Rihanna kom på scenen var hun utrolig nærme, noe av det beste som har skjedd meg på lenge! Hun gikk tiogmed ned til gjerde der hvor vi stod. Og det beste av alt: HUN TOK TAK I HÅNDEN MIN, og hun holdt fast! Fikk akkuratt tatt et bilde av det, som du kan se lenger ned! Utrolig kult, og det var verdt å vente såpass lenge for å få så bra plasser!

// ALLE bildene er tatt av meg.. //

Åh, som jeg elsker det bilde over her! Rihanna er så utrolig kul, og utrolig flink live!

Og HER holder hun meg i hånden. OMG! det beste som har skjedd meg, jeg er den "nærmeste" hånden. ♥♥♥♥

Heihei!
I går kveld var Stine, Maria, Amanda og jeg på NICKI MINAJ konsert! Det var utrolig gøy og utrolig bra! Vi fikset oss med fakelashes, knæsje farger og tok bussen ned til byen. Da vi kom fram til konserten og kom oss inn i oslo spektrum så måtte vi vente veldig lenge før Nicki kom ut, men det var verdt ventingen! 
___________

Fikk også filmet litt, som jeg kanskje kan legge ut senere, her er hvertfall bildene vi fikk tatt:

Stine sine øyevipper, syyykt lange og kule! 

Herlig!!


> Det var utrolig bra! Beste konserten!
Heihei!
På onsdag var noen jenter i klassen og jeg i byen for å se etter JUSTIN BIEBER, som faktisk var i Oslo noen dager denne uken! Det var utrolig gøy, og selv om jeg ikke egentlig er en stoor Justin Bieber fan, så hadde jeg det utrolig gøy med å løpe rundt for å finne han + at vi ventet hele 14-15 timer i byen bare for å se han! Men det var virkelig verdt det!


Herlige jenter!


// Bildene er tatt av meg.. 


 
Åherre, det var så utrolig bra! Føler meg utrolig heldig som fikk bli med på dette. Ekstremt. I starten trodde jeg ikke det var så spesielt, siden det var gratis + at jeg tilogmed gikk ut og inn rundt 2 ganger for å kjøpe mat. Men etterhvert stengte de jo inngangene og køen utenfor Operaen ble bare større og større! Bildene er heller ikke redigert.. Orket ikke det nuu.
> Kommer kanskje en liten video som jeg tok. ★☆★☆


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits