Hei dere! Jeg tenkte å vise dere ett lite tips, nemlig å lage sin egen inspo bok! Det er ikke akkuratt en helt ny og spennende idé, men er faktisk ganske gøy å drive med hvis du kjeder deg, trenger litt inspirasjon osv. Bildene har jeg for det meste funnet på weheartit, lastet de over i word og printet de ut! Det går selvfølgelig ann å klippe ut fra mote/interiør magasiner også ♥ Alle bildene er i forskjellig str noe jeg hvertfall syntes er veldig fint når du skal sette de sammen. Jeg dro på ark og kjøpte meg den scrapbooken jeg bruker, men har man en gammel en liggenes hjemme er det jo bare enda bedre! 
Gleder meg til å bli ferdig! Er jo en kjempe fin detalj å bare ha liggenes i stua/rommet for pyntens skyld.

Hei dere! Tenkte å poste et innlegg om min weheartit profil. På profilen liker jeg for det meste bare bilder jeg syntes er fine, men har også noen "mapper" hvor jeg legger de bildene under samme kategori. Har foreløpig bare tre kategorier: pretty, fashion & fitspo. Dere kan finne min weheartit profil på: www.weheartit.com/dinamarieDenne mappen er egentlig bare random bilder jeg syntes er fine, men ikke passer inn i de to andre kategoriene.. Er også mange favorittbilder som jeg vil se tilbake på senere her og kanskje prøve å ta lignende selv!
 Som dere kanskje skjønner er det basically bare bilder av antrekk og klær jeg syntes er fine og har lyst til å prøve å få tak i. Og kan også se på disse bildene hvis jeg lurer på hva jeg skal ha på meg, hehe!


Er en kategori/mappe med inspirerend bilder til trening, kosthold osv. Syntes det er sykt gøy og inspirerende å se på bilder av folk som har fått uutrolig fin kropp av trening og strengt kosthold + tips til måltider og snacks som er sunnere alternativ. Bruker denne mappen ofte for å få motivasjonen på plass hvis jeg tenker på å dra på trening eller noe en dag. hehe!Hvis dere også har en bruker på weheartit - legg ut link her så tar jeg en titt! 
 

Nr 1: Shorts. Dette er vel et musthave for alle? Jeg har utrolig mange shortser som jeg gleder meg masse til å få brukt utover våren og sommeren. Syntes det er såå fint og gjør et antrekk mye mer spesielt enn om du skulle hatt på en bukse, syntes nå jeg. Denne er fra en vintage butikk i oslo, i merke levis.
Nr 2: Body Lotion. Å ha en bodylotion på sommeren hvor du skal gå i skjørt, kjoler og shortser er det deilig å friske opp leggene med krem. Gjør også ofte at man ser brunere ut og det blir såklart mye bedre av det.. Denne er fra Victoria Secret og heter secret charm.
Nr 3: Bandana. Når du har langt hår og skal ut i sommersolen er bandana perfekt til å få håret bort fra ansiktet på en finere måte enn å bare sette det opp med en strikk. Har selv et par i andre farger, men denne på bildet er fra Carlings, om jeg ikke husker helt feil!
Nr 4: Kamera. Et kamera er for å ta bilder av minnene dine som du får i løpet av sommeren for å huske de så lenge som mulig. Jeg selv tar sikkert oppmot 1000 bilder ekstra i løpet av en sommer enn det jeg gjør resten av året. Det er fint lys, godt humør og solen som gjør at bildene blir ekstra fine på sommeren! Kameraet på bildet heter Canon powershot G12.
Nr 5: Solbriller.
Trenger jeg si mer? Solbriller er såklart noe man nesten er nødt til å ha på sommeren. Mine er fra RayBan.
Nr 6: Leppestift.
En leppestift med en fin rosa/coral farge til solbrunhud er utrolig fint. Knæsje farger kommer til å bli populært i sommer, så denne leppestiften fra Make up forever (farge: rouge artist intens 38) passer perfekt!
Nr 7: converse
. Som alle andre, bruker jeg converse til så og si alt om våren og sommeren. De er fine og går til alt! Har hatt mange par i løpet av mange år, og er fortsatt ikke lei! Perfekte sko!
Nr 8: BB cream. Denne kremen er en slags foundation som ikke legger et tykt lag for å "dekke" ansiktet. Tror også noen av disse BB kremene har solfaktor, vet ikke om denne har det, men en fra garnier har hvert fall solfaktor 8 om jeg ikke husker helt feil. Kremen på bildet er fra Isadora og er også veldig bra!
Nr 9: Bikini. Hvem bruker vel ikke bikini på sommeren? Det er både fint til å ha under løse og litt gjennomsiktige topper men såklart også får stranda. Gleder meg masse til å bruke min fra Victoria Secret - så mange fine farger i den! EEELSKER disse bildene, så mye jeg får lyst til å gjøre. hihi. Så at noen av bildene kom to ganger, men men . . Snakkes i morgen!

Alle bildene er tatt av meg, bildet av Marlyn Monroe er bare bilde av et bilde..Hei dere!

Var innom weheartit idag, og søkte på summer. Savner sommeren såå mye, venter bare på at det ikke skal være -10 grader og man kan starte å gå med shorts, fine kjoler og solbriller. heh. Gleder meg også for det meste til det er ferie, så mye stress med skolen nå..

weheartit  - Kate moss har såå fine antrekk og har en utrolig inspirerende stil. Elsker å søke opp bilder av hennes 'streetlook' for å få inspirasjon til mine egne antrekk!


Bildene er tatt av meg.. 
Bilder fra weheartit - satt sammen i collage av meg i pixlr.com redigeringen.

ph weheartit // satt sammen i picasa.

Heihei!
Det skjer ikke så veldig mye i julen .. Så jeg har ikke veldig mye spennende å blogge om heller, vet dette er det tredje innlegget på rad jeg sier det, men jeg SKAL bli flinkere til å få inn ett innlegg på bloggen hver dag! 
Nå har jeg nettopp hvert inne på weheartit.com, og som mange andre, digger jeg den siden (♥♥♥). Den gir sykt mye inspirasjon, i mote, foto og ja, aaalt!

Men nå er jeg syykt trøtt, så får vell legge meg snart. Snakkes i morgen, håper jeg!

> hva har du gjort i julen? 

 

// weheartit

♥ kisses 

Innlegg om hvordan man redigerer bildet inne i teksten kommer i løpet av uken! :-)Hey!
Jeg har egentlig hatt en weheartit - profil lenge, men nå tenkte jeg å vise dere den. Dere kan følge meg på denne linken: http://weheartit.com/dinamarie

weheartit
Har du weheartit profil? > i såfall, hva heter den?
Hey!
Jeg var innom  kristineam for en liten stund siden, og da hadde hun lagt ut en video av at hun hadde laget en type inspovegg. Og jeg skulle prøve det hun gjorde, og det var faktisk veldig gøy ^^ Ble faktisk fornøyd også!   

bildene er tatt og redigert av meg. 
> hva syntes du? 

Zara Coat, Zara Short, H&M Divided Basic Tee, Primark Bracelets

Denim Shirt From H&M Kids, Laced Shorts From Wholesale Dress.Net
Ååååh, vil så ha denne shortsen! ♥♥♥♥♥♥


Calzedonia Socks, Asos Dress, Pull & Bear Jeans Jacket, Asos Ring


Glasses From Vintage
> Elsker alt jeg finner på lookbook.nu ♥♥ Så utrolig mye inspirasjon til hvordan man kan kle seg + hvordan ta outfit bildene sine!
♥ Har du vært inne på lookbook.nu før? ♥


Hey!
Nå tenkte jeg å skrive om min ene inspirasjonskilde ♥ Det er en side som fleste parten av dere sikkert har hørt om, det er nemlig weheartit! Jeg digger den siden, det er så utrolig mange fine bilder der, og det gir meg inspirasjon til hvordan jeg kan ta mine egne bilder! Elsker den siden!! ♥♥♥

- har du vært inne på den før? 


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits