Hei dere! I skrivende stund sitter jeg på hytta og har akkurat kommet hjem fra en liten treningstur med familien! Men jeg tenkte å kjapt vise dere noen nye sko jeg kjøpte fra nelly for et par uker siden. Har ønsket meg akkurat disse skoene lenge nå, men ble nesten utsolgt før jeg fikk funnet frem lommeboken, så endelig er de mine!

Dere kan finne de > HER <, men er nesten ingen str igjen desverre..
Hei dere! Lenge siden forrige oppdatering nå, men har vært en del skole i det siste for min del så har rett og slett ikke hatt tid. Har også vært veldig kaldt og grått så har ikke blitt noen fine bilder heller, men nå er det endelig lysere og sol ute som gjør bildene såå mye finere. Skal også en del de neste dagene så får prøve å ta litt bilder!

Men ja, i dag var jeg en kjapp tur innom byen for å se etter vårjakke, men kom heller hjem med denne jumpsuiten fra bikbok. Har hatt lyst på sånn lenge, men har aldri funnet en jeg faktisk liker. Så er kjempefornøyd med denne!

--- turtleneck fra FWSS (fall winter spring summer) ---

Hva syntes dere om denne trenden? Jeg liker den faktisk veldig godt, i starten var jeg litt usikker men da jeg fikk prøvd på en selv syntes jeg det var helt greit og egentlig ganske fint! 

-- Kjøpte disse for et par uker siden på nelly og er suuper fornøyd! de er liiitt høye, men jeg skal prøve å lære meg å like å gå med høye heler. Har lett etter slike enkle heler lenge nå, og endelig fant jeg de perfekte! Eneste er vel at de kunne vært et par cm lavere, men men! Kan fås kjøpt HER --


Hei dere, som skrevet tidligere var jeg jo i Rhodos med familien og en av dagene der nede brukte vi på shopping. Var faktisk overasket over hvor bra utvalg det var der av forskjellige butikker. De hadde Zara, Berskha, Pull and Bear osv og Sephora som jeg skal vise innkjøp fra nå! Jeg er kjempefornøyd med absolutt alt og har allerede brukt hvert produkt masse!!

--- Pudder fra Bare Minerals i fargen medium. Jeg har den versjonen som er matt ---

---- Solpudder fra Too Faced, endless summer ---

--- Eyeliner fra Sephoras eget merke ---

--- Vippetang fra Kicks og pudderkost fra Estee Lauder ---

--- Øyebrynsett fra Too Faced, brow envy ---

--- Concealer fra Benefit, erase paste ---

--- Maskara fra Too Faced, SIZEqueen ---Hei dere! I løpet av sommeren har jeg fått vært masse i byen med venninner, spesielt de siste ukene nå, noe jeg syntes er utrolig koselig! Det er også selvfølgelig ekstra gøy å se i butikkene når man først har litt penger på kortet ♥ En av mange fine nye klær jeg har fått kjøpt meg er denne cardiganen fra Acne en av mine favoritter! Jeg så på denne jakken i fjor, men var for sen med å kjøpe den så de hadde ikke igjen min str da, men da jeg så denne igjen i år kunne jeg ikke dy meg! Se så fin og perfekt den er!! Den er for varm å bruke nå, så jeg gleder meg masse til høsten til å kunne bruke denne. 
Jeg kan sikkert også få vist noen av innkjøpene fra Rhodos senere også, hvis noen er interesserte? 

--- Steen og Strøm i Oslo ---

♥♥♥♥
Hei dere! Tenkte det var lenge siden jeg hadde postet et innkjøps innlegg, så tenkte det var på tide :) i dag var jeg i byen med mamma og lillesøss og fikk kjøpt meg et par såå fine ting! Er kjempe fornøyd! Etter byturen dro vi rett i familiebursdag til fetteren min som ble fem år, koselig med god mat og dessert.

Bukse fra bikbok og tre topper :))) love iit

Perfekt tshirt fra kenzo, har sett på både tkjortene og genserene deres, og har eeendelig fått kjøpt meg en! Love it og kommer til å bruke den masse!! Fra høyer

Genser fra FWSS, elsker den! Er slimfit og sitter som ett skudd, fra høyer

Trenings genser i syykt fin farge fra nike!

Kjøpte som sagt ny svart bukse som er fra bikbok, men fikk ikke tatt så bra bilde av deen - kjøpte meg også ny tangle teazer (?) fordi jeg hadde klart å miste min forrige, fliink.. Skal nok passe bedre på denneee
Hei dere! Da jeg var i Thailand kjøpte jeg meg to par nye nike free run treningssko og et par nye converse fordi det var så syykt billig! Tenkte å vise dere nike freerunene mine, og jeg er såå fornøyd og elsker fargen! Har allerede brukt de masse! 

Kjøpte meg de lyseblå/turkise og de rosa som dere ser på bildet under. Tror favorittene er det blå, hvertfall de jeg har brukt mest. De er kjempe behagelige å trene i og gir virkelig litt motivasjon når det er de perfekte weheartit skoene og at de har så fine farger ♥

Hva syntes dere om fargene?Ny favoritt fra Gina Tricot, kostet rundt 250kr om jeg ikke husker helt feil! 

Hei dere! Se på denne såå fine nye blusen jeg har kjøpt. Fant den på Gina Tricot her om dagen og falt for den med en gang. Se så fin! Er både pyntet og casual, kommer helt anpå hvordan du bruker den. Jeg har allerede brukt den en gang, som dere så i det andre innlegget, og det var et mer daily  antrekk med skjerf og bukse. Men tipper denne blir kjempe fin med et stramt skjørt og boots! Nå må jeg fortsette å øve til prøve, snakkes!

Hei dere! I går var jeg i byen med Stine og fikk som sagt i forrige innlegg kjøpt meg to produkter. Se så søte! Har allerede fått prøvd begge to, så skriver om det litt lenger ned.. Kjøpte de på nille faktisk, men har også sett de på butikken lucky duck. Kostet vel rundt 60-70 kr pr stk så er masse produkt for pengene hvertfall! Begge er i lukten blåbær, men finnes også i mango, jordbær og bringebær om jeg ikke husker helt feil. Sikkert fler også :-) 

Dette er en scrub/fuktighetskrem til dusjen. Trodde først det var mer en scrubb, så det var derfor jeg kjøpte den - men var så få korn i den så ble mer som en fuktighets(dusj)krem. Men kjempe god og lukter utrolig godt uansett!! Love!

Dette er bare en helt vanlig shower gel, men syntes flasken er så utrolig søt! Og det er også et pluss at den er så stor så kommer til å ha denne lenge ♥♥ 

Har dere prøvd noen av I love.. produktene? Se så fin kjole! Fant den på Gina Tricot her om dagen og måtte bare ha den. Kostet bare 199 kr, noe jeg syntes er utrolig billig for en såå fin kjole. Love it! Tenkte å bruke denne på julaften i år osv. Hva syntes dere om kjolen? 
Hei dere! I dag dro jeg en kjapp tur innom bikbok for å kjøpe meg noen basic gensere som jeg hadde sett der før. Har lenge tenkt på å kjøpe meg noen gensere/tshirts som bare er ensfarget og helt basic, og endelig fant jeg noen jeg likte godt! Kostet rundt 130 kr pr genser, så det er jo perfekt!Hei dere! For et par dager siden var jeg på Gina Tricot og fant en syykt fin kjole/tunika! Kan både være til hverdag og til mer pyntede anledninger. Er kjempe fornøyd og kommer til å bruke den masse! Den er fra Gina T og kostet 350 ♥ Er i en fantastisk vinrød-farge som er såå fint nå på høsten! 

Hva syntes dere om den?
 


Hei dere! Lenge siden sist, men skal bli bedre på oppdateringer nå! Har hatt kameraet på reperasjon i 3 uker nå, så fikk det endelig tilbake i går! Så da skal det bli flere antrekksinnlegg og hverdagsinnlegg! Gleder meg. Drar også til Thailand om under 50 dager som jeg gleder meg til å blogge om! Tenkte også å filme litt der så kommer sikkert videoblogger i tillegg! :-) Ha en fin lørdagskveld, snakkes!

Maskara fra Chanel og sminkefjerner fra Shiseido ♥

Hei dere! For et par dager siden kjøpte jeg en lulu's sminkemappe - og jeg er utrolig fornøyd! Før hadde jeg en mindre mappe fra Victorias secret og merket at den ble litt for liten til sminken + fuktighetskremene osv. Men denne er perfekt og er utrolig organisert. Loove it! Jeg kjøpte min på parfymelle, men dere kan også få tak i den HER ♥
 

Hei dere! I det siste har jeg vært utrolig mye i byen, noe som har vært utrolig koselig men også litt slitsomt .. Så blir vel en god stund til jeg orker det igjen. Her er i hvertfall de 4 plaggene jeg har fått kjøpt meg! Storfornøyd med alt!

Genser fra Gina Tricot i det fiineste og deiligste stoffet - 400 kroner ♥

Så søt rød magetopp fra bikbok - 100 kroner ♥

Denne jakken fra Zara er så utrolig deilig. Lette etter vinterjakke i byen og fant denne, måtte bare ha den med en gang - 1000 kroner ♥

Skjorte fra Ralph Lauren i hvit! Har sett på disse skjortene utrolig lenge nå og endelig er en min! - 900 kroner på steen og strøm ♥
Hei dere! I helgen var som sagt Marte her i Oslo, noe som var utrolig koselig! Vi hadde ikke sett hverandre på ett år etter språkreisen, så det var virkeig på tide! ♥ Hun kom torsdag kveld så vi brukte hele fredagen og lørdagen på shopping i Karl Johan. Begge fikk kjøpt seg utrolig mye fint, så tenkte å vise dere sminken jeg fikk med meg hjem nåå. Så kommer klærne etterpå, selvom det bare var et par ting! Så snakkes i senere!

Nytt favoritt solpudder fra smashbox - har hatt et par solpudder tidligere, men dette liker jeg utrolig godt allerede! De andre pudderene jeg har hatt har hatt litt skimmer i seg, noe som jeg ikke syntes er like fint som dette matte pudderet! Kommer helt klart til å kjøpe nytt når det blir tomt haha! Dette kostet 250 kr på glasmagasinet.

Jeg fikk også med meg to leppeprodukter som virkelig var etterlengtet, har hatt en burts bees lipbalm før, men den er tom. Likte den så godt at jeg bare måtte kjøpe ny! Liker at den virkelig gjør leppene myke uten så veldig mye farge. Kostet 60 kr på cubus om jeg ikke husker helt feil ♥ Leppestiften på bildet er fra YSL og jeg bare eeelsker fargen! Utrolig fornøyd med denne og gleder meg til å bruke den mer og mer i høst. Kostet ca 300 kr på glasmagasinet. 

Har tenkt lenge på å kjøpe en foundation fra mac fordi jeg har hørt så utrolig mye bra om dette merket! Har et par leppestifter  og har hatt et par pudder fra mac før, og har vært greit fornøyd med de! Så tenkte det var på tide å prøve foundationen deres. Denne er studio fix kolleksjonen deres og dekker utrolig bra urenheter osv i ansiktet! Er så utrolig fornøyd med denne! Kostet ca 300 kr på mac butikken på oslo city!

Maskara kjøpte jeg egentlig bare fordi jeg bare hadde en vannfast en fra i sommer som er utrolig vanskelig å få av, så bestemte meg for å kjøpe meg en ny maskara. Denne er fra Maybelline og har utrolig bra volum! Kjøpte den på H&M eller cubus, husker ikke hehe..

Nå må jeg fikse meg ferdig, for skal møte helene i dag for å feire bursdagen hennes med shopping og å spise ute! Gleder meg!
Hei dere! Sorry for syykt dårlig blogging i det siste men har liksom ikke skjedd stort annet enn skole, prøver, trening og egentlig bare slappe av hjemme.. Men skal virkelig prøve å bli bedre på et innlegg om dagen igjen :) vi får se!
Men ja, for et par dager siden var jeg med Helene på kremmerhuset og de har jo fått inn såå mye fint nå! Kjøpte meg en kjempe søt skrivebok med sølvmønster på utsiden og en utrolig god luftfrisker (?)! Kjempe fornøyd hvertfall!

Boken kostet 150 kr, såå søt!

Denne lukter så godt lavender <3 love itHei dere! For et par dager/en uke siden kjøpte jeg min første acnebukse. Har hatt lyst på denne i både blå og fargen på bildet og eendelig er den min ♥ Sitter utrolig fint og har allerede brukt den masse allerede! Elsker glidelåsen bak og at lengden passer perfekt til meg, trenger ikke å brette opp eller noe sånt. Perf! Kjøpte den på acnebutikken i karljohan til 1400kr, helt klart verdt det! 

Hei dere!
I for litt siden var jeg med Stine en kort tur i byen før vi dro til henne for en overnatting! Kjøpte meg en del småting før høsten + pukkate faktisk, haha! Syntes de har så gode smaker og har allerede tenkt å kjøpe meg fler. Jeg kjøpte morningtime og vanillachai først fordi Stine hadde anbefalt de, og jeg syntes de smakte utrolig godt :)

??Hei dere! For et par dager siden bestilte jeg denne utrolig fine og enkle genseren fra nelly ♥ Den kom i går og ble utrolig glad da den passet - skal ha den på i outfit i morgen så da får dere se den på! Er kjempe fornøyd og den kostet bare 119 kr fordi den var på salg, kjempe billig!!
Dere kan få den HER, men det er bare medium igjen, så genseren er veldig populært! 
Hei dere! Jeg sa jo for rundt en uke siden at jeg skulle filme inn en video til dere hvor jeg viser innkjøpene mine fra Palma, men det er noe galt med kamera/minnekortet mitt, så får liksom ikke filmet mer enn 5-10 sek før filmingen stopper automatisk, noe som kan bli veldig slitsomt hvis jeg knapt får vist en ting pr film.. Så må prøve å få fikset det ved å kjøpe nytt minnekort, eller bare vise noen av småtingene jeg kjøpte i innlegg - sånn som dette. 

Da jeg var i palma kjøpte jeg ikke mer sminke enn denne blushen + to ansiktskremer om jeg ikke husker heelt feil. Sephoraen de hadde der var utrolig dårlig, og det var utsolgt for det meste i too faced- og benefit-avdelingen, noe som var merkene jeg hadde lyst til å kjøpe mest av, så det var kjipt.. Men men, får kanskje bare bestille på nettet eller noe sometime.Jeg er hvertfall kjempe fornøyd med dette og jeg elsker fargene i det! Har brukt det en del allerede og gleder meg til å bruke det mer! 
Hei dere! I dag var første skoledag over og det gikk helt greit. Gjorde ikke egentlig noe spesielt, annet enn å få timeplan og ark osv. Etter det dro Thea og jeg til byen der jeg kjøpte meg en FWSS lue som jeg har hatt lyst på kjempe lenge! Så noen med den i fjor vinter, men fant aldri ut hvor de hadde kjøpt den, haha. Men nå, endelig, fant jeg den. Det var kjempe mange fine farger, men jeg falt for mørkeblå/marineblå ♥♥ Såå fornøyd, gleder meg til å bruke den når det får blitt litt kaldere ute, haha.


Hei dere! I natt kom jeg hjem fra en herlig jentetur i palma, kommer til å savne det, men samtidig er det kjempe deiig å være hjemme igjen. Fikk kjøpt masse fint og har tenkt til å vise dere alt sammen senere - tenkte kanskje video, men er ikke helt sikker enda.. Men hvertfall, på taxfree på vei hjem fant jeg denne parfymen fra RL. Har sett på den før og har syntes den luktet utrolig godt, så endelig fikk jeg kjøpt den! Vet ikke helt hvor fin jeg syntes flasken er, men den lukter hvertfall syyykt godt ♥♥ Ralph Lauren har fire forskjellige "lukter" i denne kolleksjonen, men den rosa/nr 2 er helt klart min favoritt! 

Åhh, er ikke dette smykket bare nydelig? Jeg har sett på det såå lenge nå og endelig er det mitt ♥ liker absolutt alt ved det! Vet det er et litt spess smykke, men jeg liker det såå godt! Gleder meg masse til å bruke det! Jeg kjøpte det på Zara til rundt 300kr, litt mer enn hva jeg vanligvis ville gitt for et smykke, men men! Hva syntes dere?


Hei dere! Først og fremst vil jeg bare si at jeg driver å endrer på designet nå, så vet ikke helt hvor bra bloggen ser ut atm, men det får gå! Har endret masse på design nå i det siste, men finner ikke ett jeg virkelig liker :-( men men, får se om jeg liker dette .. Men ja! I dag var jeg en kjapp tur innom byen tiidlig i dag sammen med Maria og Stine for å sjekke ut den nye kolleksjonen til bikbok by Mary-Kate og Ashley Olsen, vet ikke helt om jeg syntes noe spess om den, men likte noe av det! Fikk med meg en fin bukse og en basic T-shirt som jeg gleder meg masse til å bruke! Nå er det pakking osv som står for tur, skal jo til Mallorca i morgen! Gleder meg masse!!Er såå fornøyd med denne buksen! Sitter såå fint på! 
> ikke noe spess innlegg nå, men har tatt et par bilder i dag som jeg skal poste senere eller hvis det ikke blir så bra internett-tilgang i Mallorca, får se! Skal hvertfall prøve å blogge så mye som mulig fremover nå, har savnet det litt i sommer.. snakkes! 


Hei dere! I går var jo Helene og jeg i Fredrikstad for litt shopping før vi dro videre på peppes for å spise middag :-) Var en kjempe koselig tur, så gleder meg til flere hytteturer i sommer! Jeg nevnte jo at jeg hadde fått kjøpt meg et par sko og jeg er så utrolig fornøyd! De er utrolig fine og passer til det meste, både pyntet og mer "casual", gleder meg masse til å bruke de! Tenkte kanskje å bruke de når jeg skal til Gøteborg om ca en uke nå, blir braaaa!Såå fine! Kunne ikke vært mer fornøyd! Har ønsket meg de fra Jeffery Campbell nå utrolig lenge, men har aldri "orket" å bruke så mye penger på sko, men da jeg så disse som er nesten heelt like til sånn 1/3 av prisen, måtte jeg bare kjøpe de! ♥♥
Hei dere! Da var det klart for å vise innkjøpene mine fra byturen jeg hadde med Helene i går! Var kjempekoselig, som alltid. I dag skal jeg legge meg tidlig tenker jeg, er uuutrolig trøtt - så skal jeg komme meg opp for å få bedre tid til å fikse meg osv i morgen tidlig! Håper på fint shortsvær!! 

Elsker denne!! Syntes den er så fin på og digger designet - fra Gina Tricot! Brukte den i dag på skolen, så dere får se den på i morgen tidlig når jeg får vist outfit tenker jeg!

Basic hvit genser fra Zara.

Helt klart en favoritt! Dette er fra Gina Tricot.
Heyy! For et par uker siden var mamma i London og hun kom hjem med masse fiint. Og da blandt annet denne utrolig fine og deilige hettegenseren fra abercrombie and fitch! Elsker fargen og hvordan den er på - dere har jo sett den et par ganger på bloggen allerede, men har ikke fått vist den sånn "ordentlig". Jeg er utrolig fornøyd med denne hvertfall! ♥♥
Hei dere! I dag var jeg på en koselig shoppingtur med Lina og Helle. Hadde overnattet hos Lina i natt så vi dro ganske tidlig. Var innom et par butikker og jeg kjøpte meg et kjempe fint smykke fra Indiska og en kjole fra Zara som jeg bare måtte ha, den var så utrolig fin!! Gleder meg masse til å bruke både kjolen og smykke masse i sommer! Snakkes i morgen, tror det blir enda en bytur med Helene beste siden vi har fri, så kanskje vi skal på starbucks for vi har hørt det åpnet i dag eller noe? 


Lett etter et slikt smykke lenge nå, og  eendelig fant jeg det! ♥♥ Fra Indiska!

Ble utrolig dårlig kvalitet på det nederste bildet, vet ikke hvorfor, men men - dere får nok se flere og bedre bilder av denne kjolen!! ♥♥ Fra Zara!


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits