Skuldertopp fra cubus, en klar favoritt denne sommeren <3 har den både i hvit og svart og er såå fornøyd!Denne mørkegrønne/militærgrønne neglelakken fra deborah lippmann er ny favoritt i samlingen. Har hatt den en stund nå, men har glemt den litt bort. Den heter billionaire og kjøpte den på en nettside jeg ikke helt husker navnet på. Men tror de selger deborah lippmann på nelly også. Hva syntes dere om neglelakken?
Hei dere!

Da jeg var i Gøteborg kjøpte jeg meg tre neglelakker fra Topshop. Har allerede en farge/neglelakk fra deres kolleksjon allerede og syntes egentlig de er veldig bra og sitter lenge! Syntes de tre fargene jeg fikk valgt ut er utrolig fine og passer til det meste! Såå fine farger!!

Daydream - såå søt rosa farge som passer perfekt til sommeren hvis jeg får blitt litt brun osv! 


Moondance - heelt klart min favoritt! Fargen er utrolig fin og er utrolig fin på ♥

Blitz - rosafarge med litt skimmer, såå fin! 

Hvilken er deres favoritt? 
Hei dere!
Jeg skal jo til Gøteborg nå på fredag, noe som jeg gleder meg masse til! Elsker storby-helger ♥ Det er jo, blant maange andre butikker, topshop der, så jeg tenkte å se innom hjemmesiden deres for å finne noen favoritter som jeg kan se etter når jeg er der. De har fått inn masse fine sommer kolleksjoner som jeg ser frem til å prøve i butikken! Her er hvertfall noen av favorittene:


See så fint! Som dere ser liker jeg veldig godt basics, hvite, grå eller svarte gensere, kjoler, tshirts osv - looove! Favorittene blir vell nr 1, 2, 5 og 6 tenker jeg ♥ ♥ Hvilken er deres? 

Hei dere! Endelig har jeg fått tatt ordentlige bilder av kjolen min som jeg kjøpte på Zara for et par dager siden. Bildet jeg la ut i "innkjøp" innlegget ble så utydlig, så tenkte at jeg skulle ta litt bedre bilder av den. Jeg kunne virkelig brukt denne hver eneste dag, syntes den er såå fin og deilig å ha på! LOVE IT ♥♥Ikke fotogen i dag .. jaja
Hei dere! Tenkte å vise dere Victoria Secret bikiniene jeg fikk etter at mamma hadde vært i London for et par uker siden og jeg er fornøyd! Brukt det et par ganger og de sitter så utrolig bra på! Sykt glad for at jeg fikk riktig str og at de hadde akkuratt de jeg ville ha i butikken! 
Den svarte HER og den med paljetter utsolgt, finner den hvertfall ikke på siden.. 
Hei dere! Og sorry for kjedelig blogging i dag, men var såå fint vær ute og har fått tatt et par antrekksbilder osv til dere, så blir bedre i helgen og til uken igjen! Var akkurat innom nelly.com for å se, og de har jo fått inn såå mye fint! Love it! Både nelly og så og si alle klessbutikker har jo fått inn så mange fine sommerklær. Får jo 1000x mer inspirasjon til antrekk osv på sommeren! ♥


Hvilke var deres favoritt?

Hei dere!

Tenkte å vise dere et par neglelakker fra Chanel. Disse fargene tror jeg passer kjempe fint til sommeren siden det er ganske lyse og friske farger. Har planer om i hvertfall å kjøpe meg den rosa til venstre, siden den helt klart er favoritten! Hvilken er din favoritt?
Hei dere!

Har hatt et slikt innleg for en god stund siden, og tenkte det var på tide med en ny "kategori"! Denne gangen valgte jeg kjoler. . Har egentlig ikke så mange kjoler, men så bruker jeg heller en fin topp + et fint skjørt hvis jeg skal pynte meg. hehe.


<- fra H&M   fra ZARA ->

<- fra BIKBOK   fra GINA TRICOT ->
Hei hei dere! 

For litt siden startet jeg jo sånne innlegg som dette, virket som fler ville at jeg skulle fortsette med dette, så da gjør jeg det! Blir gøy! 


Gina Tricot  //  H&M

H&M  //  BIKBOK
Hei hei dere!

Først vil jeg si at jeg akkuratt har lagt til et nytt design, noe som dere sikkert ser. Derfor er bloggen ekstremt rotete nå, og bildene fra tidligere innlegg er mye mindre enn bloggen. Skal få prøvd å ryddet opp i det om ikke så alt for lenge. 
Men tilbake til overskriften: jeg tenkte å begynne å lage innlegg hvor jeg viser favoritt klesplagg eller tilbehør i klesskapet mitt, jeg syntes dette er gøy å lese om, så derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve det ut selv. 


Begge disse blazerne/dressjakkene er fra Gine tricot. Digger begge, og de er utrolig fine på!

- Vil dere se flere slike innlegg? 

 
Hei hei!
Tenkte å vise dere et par bilder fra mine høydepunkter i løpet av året 2012. Jeg har fått gjort såå mye gøy og håper 2013 blir like bra eller enda bedre hvis det er mulig. 

SPRÅKREISE I LONDON 
Jeg hadde mine beste 3 uker i London i sommeren 2012. Jeg dro alene og ble kjent med såå mange herlige personer! Jeg kommer aldri til å glemme denne reisen, utrolig bra! 
SWEET SIXTEEN - MED HELENE

Helene og jeg var så heldige å få feiret vår 16-års dag sammen på hytta mi. Vi inviterte  de nærmeste venninnene og hadde en utrolig koselig helg. Vi spiste god mat, tok herlige bilder, hørte på musikk og hadde det utrolig gøy! Håper virkelig vi får gjort noe lignende igjen. 
TUR TIL BARCELONA - MED STINE & MARIA
Stine, Maria og jeg var så heldige å få til å reise på en skikkelig jente tur til herlige Barcelona. Vi var der i rundt 5 dager, men vi fikk gjort utrolig mye i løpet av de dagene! Jeg hadde bursdag, 11 aug, som var  midt i ferien vår, så jeg hadde det utrolig koselig der med feiring med jentene! 


17 MAI FEIRING
Min 17. mai feiring hadde jeg med Helene, Lina, Stine og Maria. Først møtte Helene, Lina og jeg Stine og Maria i byen og senere feiret vi sammen der nede. Etterpå hadde Lina, Helene og jeg det kjempe koselig med godteri og bær hos Lina! 


HERLIGE SALTNESTURER MED STINE
Stine og jeg har vært utallige ganger på hytta mi, og det er like koselig hver gang! Vi tar fine bilder, har morsomme båtturer og bader som bare det, hehe! Alltid like koselig, og jeg er helt sikker på at det blir flere turer som dette! 


KONSERTER
I år har jeg vært på rundt 3-4 konserter. Justin Bieber, Nicki Minaj, Rihanna og Wil.I.Am, hadde det like gøy på alle. Men det var jo såklart veldig spesielt når Rihanna tok tak i hånda mi, heheh, utrolig gøy!


 REUNION MED JENTENE I KLASSEN
Etter vi sluttet på Brannfjell ungdomskole har vi allerede hatt rundt 3 reunions med jentene i klassen. Utrolig koselig å se alle igjen hver gang.

HYTTE TUR MED HELENE & LINA I APRIL
Rundt i april mnd dro Lina, Helene og jeg på en alene tur til Saltnes, der hytta mi ligger. Dette var en utrolig koselig tur og jeg håper det kommer enda en denne påsken/sommeren!  
Jeg har hvertfall hatt et fantistisk år!  
Hei hei!
I dag var jeg på jobben til helene etter skolen, alltid like koselig, og ikke minst morsomt. Hahaha. I dag fikk jeg faktisk lov til å velge meg en valgfri neglelakk fra butikken siden jeg hadde "hjulpet" til med å ha på meg klærne for Helene. Det er jo kjempe koselig å hjelpe, og så få en belønning er jo bare kjempe koselig og et pluss. hihi!  ❤

>>>> besøk dropshop bloggen her, her og her <<<
Jeg valgte today was a fairytale, som er utrolig fin!

❤❤❤❤❤❤

Nå skal jeg ut å jogge, så da snakkes vi i morgen!

 
Heihei!
I dag tenkte jeg å legge ut favoritt ringene mine på bloggen, jeg vet jeg har mange favoritter, men det er kjempe vanskelig å velge mellom dem! Digger alle jeg har! 
Ringer kan jo gjøre et ganske enkelt antrekk veldig fint, syntes jeg da, hehe.

farget ring fra Gina Tricot (julegave fra stine)      "diamant" ring fra Bik Bok    "løve" ring fra en liten butikk i Portugal. 

hvit stein ring fra H&M                "blondering" fra Helene                   blå steinring fra lindex

hvit blomsterring fra Barcelona           rød steinring fra bik bok          kamera ring fra en nettside, epla.no (?)

- Har du også mange ringer?

 
Hey!
Nå skal jeg dra på hytta mi som ligger i bø, det skal være et slektstreff der denne helgen, så det blir nok koselig! Det blir litt småblogging underveis, men ikke de beste innleggene jeg kan komme med, men stay tuned!
_______________
Tenkte å legge ut noen av veskene mine, heh, spennende sant, hadde ikke så bra fantasi akkuratt nå! 

// stradivarius

// lindex

// vintage

// H&M

// berskha

//stradivarius
- Hvilken likte du best?

♥ kisses
Hey!♥
I dag har jeg ikke rukket å blogge før nå, siden jeg har vært i bursdagen til en kusine av meg! Det var veldig koselig, vi spiste en slags buffè (eller hvordan det nå skrives) og så fikk vi kake etterpå! I morgen har lillesøstra mi bursdag, så det blir to bursdager på rad!!
Siden det er aprilsnarr i dag, tenker dere kanskje at jeg har blitt lurt eller noe, men jeg har ikke blitt lurt i det hele tatt, jeg tror ikke særlig mange har prøvd heller. Og jeg har heller ikke kommet på noe selv..!

Men tilbake til overskriften; I dag tenkte jeg å vise dere noe av favoritt tilbæhøret mitt! :) Vet ikke hvorfor, men bare tenkte at det var litt spennende! 

Kameraringen har jeg kjøpt på nettet, husker ikke helt siden akkuratt nå..

Dette bilde så mye bedre ut på kamerasjermen.. Ringen er fra bik bok!

Jeg elsker dette smykket ♥ jeg fikk det til jul av min venninne Emilie, så jeg vet ikke hvor det er fra..

Denne vesken har jeg kjøpt på H&M.

Dette armebåndet er super fint! Det er fra et marked som var i Oslo før jul. 

Dette skjerfet er fra bik bok

Hodeskalle-ringen er fra Bershka.

Solbrillene er fra Gina Tricot, og det som henger på solbrillene er fra Bik Bok.

Denne ringen er også fra bik bok  ♥♥

♥ Syntes dere jeg burde ha flere sånne "favoritt" - innlegg? ♥ 


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits