Hei dere! I dag var den fjerde dagen på folkehøyskolen og vi har gjort så utrolig mye at det føles ut som flere uker siden vi kom. Det har gått i mye informasjon og sikkehetsregler, men det har såklart også vært mye leker/spill for å bli kjent, noe som er utrolig koselig! Slenger med noen bilder, har ikke tatt så mange men satser på at jeg får tatt fler senere!

Se hvor klart vann! ^ en liten gåtur fra skolen men er jo sykt fint!

Håper alle har hatt en fin dag!
Hei hei!! I går var Helene, Thea og min sin etterlengtede bursdagsfeiring/avskjedskveld! Vi inviterte alle jentene og så ut som alle koste seg masse, så det er koselig å se når vi har ordnet så mye! I dag er planene å si hade til de nærmeste før jeg drar på folkehøyskolen i morgen! Gleder meg nesten mer enn jeg gruer meg akkurat nå! Slenger med et par bilder fra kvelden!

Fineste jentene å feire med!

Ha en fin helg!
Hei dere! I går hadde vi bestilt oss en tur opp til en av fjellene som er rundt 1 time fra hotellet. Da vi kom frem fikk vi litt utstyr før vi gikk ca en time oppover i skogen! På veien ned var det nemlig klart for å hoppe og skli ned fossefall og fjellvegger! Aldri gjort noe lignende før, så det var overraskende gøy selvom jeg ikke tørte å hoppe fra 8 (!!) meter, haha!

Under er litt screenshots av videoer vi tok da vi hoppet!

Ha en fin dag! :)))
Hei dere! En god stund siden sist oppdatering nå, men tenkte å poste noen bilder som er tatt med mobilen for å vise dere litt hva jeg har gjort. Har akkurat blitt ferdig med eksamen så har funnet på mye! Alt fra turer til stranden, trening, shopping og såklart avslutning med skolen på gamle logen med middag på olivia etter! <3

<3 i morgen blir det hyttetur med stine og maria! Gleder meg!!
Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere en av mine favorittprodukter til sommeren. Lenge siden jeg har hatt et innlegg der jeg viser dere innkjøp eller anbefalinger, så hvorfor ikke? Jeg kjøpte denne for kun et par dager siden på the body shop og er veldig fornøyd! Har såklart hatt fler produkter fra samme butikk tidligere, men dette må være favoritt lukten til nå!

Som sagt lukter den utrolig friskt og "rent" og gir samtidig god fuktighet! Perfekt nå til sommeren, tror jeg har lyst til å kjøpe fler produkter fra denne kolleksjonen. De har scrubs, bodybutters osv som jeg har sykt lyst på!

Fuji green tea - body lotion
Hei hei! Tenkte å komme med et kjapt tips nå før sommeren. Det er jo viktig å drikke mye vann, men for min del blir det litt kjedelig i lengden - så jeg har begynt å ha alt fra lime, bringebær, eple osv i vannet for smak! Det gjør vannet mer friskt og ett hakk sunnere.

I morgen er det eksamen i entrepenørskap og jeg gleder meg masse til å bli ferdig. Da er det bare muntlig eksamen igjen før sommerferie!
Hei hei! Nå er jeg på hytta og har kost meg masse de siste to dagene jeg har vært her. Kjempedeilig å få slappet av skikkelig før alt eksamensstyr osv begynner for min del. I går startet jeg med å gå tur med mamma langs vannet, noe som var kjempedeilig og varmt! Var så fint vær! Vi dro også på en kjapp båttur før vi skulle ut å feire 20 års bryllupsdag på restaurant i Fredrikstad, kjempekoselig!

Ha en fin dag!
Hei dere! Lenge siden forrige innlegg nå, men.. Den siste uken har jeg faktisk gjort mye, men ikke tatt noen bilder i det hele tatt. Helene og jeg har vært masse med hverandre og kjørt masse, noe som er mye morsommere enn det høres ut haha! Vi har faktisk også tatt oss en liten tur til Sverige.

I dag dro vi til Bogstadveien etter skolen for å se litt i butikkene og for å spise sen lunch. Vi spiste på en meksikansk restaurant, agave, som hadde kjempe god mat! Nå skal jeg nok ta en dusj og legge meg litt ekstra tidlig, blir deilig! Snakkes!

Ha en fin kveld, så skal jeg prøve å oppdatere litt oftere!
Hei dere! I går var en kjempe morsom og koselig kveld med noen av jentene hos meg før vi dro videre ut. Ble veldig sent i går så tror nok det blir en stund til neste gang hehe. I dag skal jeg bare slappe av og nyte at det er ferie!

Håper alle får en fantastisk ferie! Snakkes
Hei dere! Tenkte å vise dere en redigerings app til mobil, syntes den er såå fin! Kan redigere farger, lyseffekter osv, syntes de blir utrolig fine! Har brukt den lenge og er kjempe fornøyd! Den heter piclab og er ganske sikker på at den er gratis, var hvert fall det da jeg lastet den ned :-)
Jakke fra zara // skjerf fra beck söndergaard // sko fra converse // veske fra LV // bukse fra zara // tshirt fra Cubus ?
Jakke fra saint tropez, bukse og tshirt fra bikbok, små smykker fra berskha og bikbok, sko fra din sko, veske fra LV og skjerf fra acne <3
Hei dere! I dag var jeg i byen med Stine og en venninne av henne, koselig! Vi gikk litt rundt å kikket i butikker og gikk å kjøpte kaffe på starbucks. Nå blir det Harry Potter maraton med Lina, gleder meg, haha - har ikke sett mer enn 2 av hp filmene faktisk, jeg er sikkert den eneste?

Så fornøyd med alt <3

Skjorte fra Gina t

Skjorte fra Gina t

Skjerf fra beck søndegaard <33 såå fornøyd!

Skjorten kostet 299, genseren 129 og skjerfet 700 kr - pleier egentlig ikke å poste pris, men har fått en del spørsmål osv om hva innkjøpene mine kostet, så får bare starte å skrive det ned :) ha en fin kveld alle sammen!
Hei dere! I går kveld var jeg med familien på en restaurant som het 'paa brygga' som lå på brygga i Fredrikstad, haha. Var kjempe god mat og kjempe koselig å dra ut rett etter jobben og få gjort noe annet :-) var så deilig å sitte der med såå fint vær, herlig!

I morgen skal jeg jobbe og så blir det bursdagsfeiringen av Aurora, blir braa!

Hva har dere gjort de siste dagene daa? :-)
Hey dere! Nå er snart enda en uke med laange arbeidsdager ferdig og jeg skal snart ta helg ;-) har ikke fått orket å blogget siden jeg har dratt nesten rett hjem på hytta og så enten sovet eller ikke fått rukket å dra hjemom først engang .. stress! Men men, i går var jeg en kjapp tur innom et senter i Moss og fant med deen søte peplumtoppen fra Gina tricot, kostet 150 kr.

Snakkes om ikke så alt for lenge, håper jeg! :)
Hei dere! Da jeg var i gøteborg kjøpte jeg meg en ny maskara fra Lancome som fort ble en favoritt! Den heter hypnose drama og gir utrolig bra volum. Når jeg tar på maskara pleier jeg egentlig å ta på ganske mye for å få mer "markerte" vipper, men med denne trenger jeg ikke ta på så alt for mye før det gir et fint resultat med tykke vipper ♥♥ Husker ikke heelt prisen, men ligger på rundt 250-300 kroner, litt dyrere enn hva jeg egentlig pleier å bruke på en maskara, men det er virkelig stor forskjell fra en til 100 kr og denne! Love it!!

 

Seee så fine vippene ble med maskaraen, jeg er så fornøyd ♥♥ 
Skjørt (egentlig kjole) fra bikbok / genser fra stradivarius / solbriller fra rayban / sko fra Toms / veske fra h&m
Hei dere! Jeg fant for et par dager siden igjen en av Mac leppestiftene mine - denne er en utrolig fin rosafarge som heter pink nouveau. Gleder meg til å bruke den mye i sommer, har jo nesten glemt den bort :-) ha en fin dag alle fine!

Fargen er liiitt lysere på ekte..
Hei dere! Tenk at det er sommerferie i morgen!! Dette året har gått så utrolig fort og nå gleder jeg meg til en lang og deilig sommerferie med venner og familie. I dag var jeg utrolig lenge på stranda med Stine og Maria, vi var der vel fra kl 11 til 17 eller noe? Hvertfall utrolig koselig! Fikk badet og solt oss masse :-)
Hei dere! Da har jeg hatt en herlig og kjempe koselig kveld med de beste. Tok utrolig mange fine bilder som jeg tenkte å poste nå! Sen oppdatering i dag, men rett etter jeg kom fra ulvøya måtte jeg rydde før vi dro til Stine! Men det har som sagt vært en utrolig koselig kveld!!
Hei dere! Tenkte å komme med en kjapp update :) sitter ute med Thea i det utrolig varme og fine været!! Vi skal snart hjem, ettersom vi sluttet veldig tidlig på skolen i dag!

Hei kjære dere! For litt siden viste jeg dere denne kjolen som jeg kjøpte meg på bikbok! Den er så utrolig fin og sitter utrolig bra på.. Bare liiitt kort, men men! Nå tenkte jeg å vise dere hvordan jeg tenker å bruke denne kjolen, er jo så mange forskjellige måter å bruke denne på, love it!! ♥♥ 

♥ Her bruker jeg kjolen alene med en strikket jakke fra H&M, syntes disse passer såå fint med hverandre! Skoene fra New Look blir såå fine til jakken! Dette blir vell den mer "pyntede" looken av de jeg skal vise dere nå!

♥ Åhh, dette antrekket må bli favoritten! Sommerlig og utrolig fint. Siden kjolen er litt kort til meg, sånn hvis jeg skal bruke den til hverdags, passer det perfekt å legge et skjørt over sånn som dette! tok en clutch (?) i stede for en veske for å pynte antrekket litt mer opp! 

♥ Et basic og fint antrekk! Legger bare over en hvit genser fra Gina T og et fint gullsmykket, så har jeg et perfekt antrekk til en sen sommerkveld hvor det kan bli litt kaldt! 

♥ Her har jeg bare brettet kjolen litt opp så den skal ligge som en topp over shortsen min fra Levis. Syntes dette ble utrolig fint! Tenker å bruke dette i byen mot sommeren eller noe sånt, ikke et veldig spessielt antrekk!

♥ Hva syntes dere om innlegget? Vil dere at jeg skal ha flere slike?

Hei dere! Tenkte å ha en liten produktanbefaling (?) av denne body scrubben fra Victorias secret! For det første lukter den uuutrolig godt, ååh ♥♥ Men ja, det er som sagt en body scrub som du skrubber på huden når du er i dusjen.. Den gjør at huden blir utrolig myk og jeg syntes den funker ganske bra. Har lyst til å få tak i fler av disse etterhvert som denne blir tom i hvertfall! 

♥♥♥
Hei dere!

Tenkte at jeg skulle andbefale et solpudder som jeg har brukt i litt under to uker nå. Kjøpte det på vita på vei opp til hytta i vinterferien. Jeg er ganske fornøyd med dette pudderet! Det er ikke såå mørkt at man ser så godt at du har på pudder, men det er mørkt nok til å få litt farge hvertfall. Gleder meg masse til å bruke det fremover hvertfall!


Jeg har fargen 43 terracotta bronze, hvis noen skulle lure på deet. Bruker budderet hver dag over foundation og vanlig pudder. Syntes det blir finest!

Til pudderet bruker jeg denne børsten som jeg kjøpte på sephora i sommer! Den heter bronzer poudre 44. Kostet vel noe mellom 100 og 200 kr, og syntes den er utrolig bra! Brukt den masse!

- Likte dere innlegget? Vil dere ha flere andbefalinger av sminkeprodukter osv? 
Hei dere!

Jeg kjøpte meg en av Lush sine lip scrubs og da jeg viste det på bloggen var det noen av dere som ville at jeg skulle gi en anbefaling ish av hva jeg syntes om den osv. Så nå har jeg brukt den en god stund og tenkte å si hva jeg syntes! 


Denne leppeskrubben er utrolig bra! Jeg er kjempe fornøyd og skjønner at mange har kjøpt seg en. Ikke bare funker den bra, men den smaker jo også utrolig godt, haha! Jeg syntes at denne får frem den naturlige fargen man har på leppene etter man har brukt den, og syntes det er et stoort pluss! I tillegg føles jo leppene utrolig myke etter man har brukt den. Dette er en klaar favoritt!

++ noen lurte også på hvor jeg kjøpte den og det var på byporten her i Oslo - på lushbutikken. 
Hei dere!

De fleste har vel allerede vært innom denne utrolig fine bloggen? wossa.blogg.no. Jenta bak er Åshild, en glad jente med utrolig fin stil og utrolig flink til å ta bilder! Digger alt ved bloggen hennes, hun har et utrolig basic design, noe som jeg syntes er utrolig fint! Bildene er som sagt også utrolig fine!Trykk på blldet for å komme til bloggen hennes :-)
Hei dere!

Tenkte å starte med å anbefale et par blogger sånn av og til, så dere kan se hvilke blogger som jeg liker og lese + får inspirasjon fra. Denne gangen valgte jeg bloggeren Vilde, som står bak bloggen>vilat.blogg.no<, fra første gang jeg gikk inn på bloggen hennes tenkte jeg at dette var en blogg jeg kom til å følge en god stund. Hun tar kjempe fine bilder og har utrolig fin og inspirerende stil! En blogg dere virkelig burde sjekke ut! 
Hey!
Jeg kjøpte en pakke med neglelakk fra h&m for et par uker siden, og jeg er kjempefornøyd, jeg elsker alle fargene! :-D Hva syntes du om fargene?

 

Dette er fargene light blue og coral 

Her er fargene yellow og mint green


Hey!
Endelig har jeg fått meg en mac leppestift, jeg har hatt lyst på det ganske lenge, men jeg har ikke fått kjøpt det før nå. Jeg er kjempe fornøyd med den! Skulle egentlig ha creme d'nude, men den var det ikke fler igjen av, så da ble det viva glam gaga 2 i stede. Men den er veldig lik, syntes jeg da!  

Jeg skulle egentlig ha med sånn "før / etter-bilde", men når jeg lastet det over på pcen, så så man bare forskjellen på underleppa, haha, det så litt teit ut.. 

> Har du en mac leppestift, i såfall, hvilke? 


dinaam.blogg.no
Dina Marie, 19, Oslo!


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Mai 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012Kategorier


· anbefalinger · favorites · hverdagen · innkjøp · inspirasjon · Konsert · kosthold · outfits · reise · ukens spm · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits